Şimdi Ara

Samsung i600 mü, Asus M530W mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iki smartphone arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim bu ürünlere BENZER başka tavsiyeleriniz nelerdir?

• Asus M530W öneririm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ronurer

Asus M530W öneririm.

Hocam Asus M530W nasıl bir alet incelediysen anlatabilir misin?
    Arkadaşlar bence iki alet arasında pek bir fark yok benim için 1.3 mp olmuş 2 mp olmuş flaş olmuş önemi yok. Samsung i600'ede wm6 yüklenebiliyor ancak tek takıldığım nokta dil desteği i600'e türkçe windows mobile 6 yüklenir mi? Bir kaç sitede türkçe wm6 falan diyordu ama i600'le uyum sorunu olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scanh -- 4 Ağustos 2008; 23:59:20 >
  • şu an i600 kullanıyorum..Asusu kullanmadım ama pil ömründen çok şikayetçiler var..İ600den gayet memnunum..asusa göre çok daha karizmatik vede ince.KAmerası gündüz çekimleri 1.3 mp göre çok iyi.Hatta 2mp g500 den bile çok daha iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratald

şu an i600 kullanıyorum..Asusu kullanmadım ama pil ömründen çok şikayetçiler var..İ600den gayet memnunum..asusa göre çok daha karizmatik vede ince.KAmerası gündüz çekimleri 1.3 mp göre çok iyi.Hatta 2mp g500 den bile çok daha iyi.

Hocam şu linke bir bakarmısın. i600'ünün üzerinde bir deneyebilirmisin WM6 Standard Türkçe Dil Paketi

http://tr-wmedit.blogspot.com/2008/04/sp-wm6-standart-trke-dil-paketi.html

• asus kullanmadim. Ama smsng i600 (kendinden sonra çikan i.780 den bile daha guzel)
    sadece kamera için çekiniyor insanlar. Ama benim amacim kamera değil
    zaten 1.3 mp tatmin edici.
    En önemli farkı tuşların yerleşim şekli. hızlı kullanım için en iyi
    klavye bence bu i600 lerin klavyesidir.
    Benim görüşüm böyle.

Ayrıca TURKCELL özel çözüm merkezimiz var. Bize 2 tane hiç açılmamış
    kutusunda i600 gönderdiler isteyene uygun bir fiyat tan verebiliriz.
    kutulu sıfır 500 Ytl.den tanesi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustakil_Yazar -- 7 Ağustos 2008; 1:04:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: scanh

quote:

Orjinalden alıntı: muratald

şu an i600 kullanıyorum..Asusu kullanmadım ama pil ömründen çok şikayetçiler var..İ600den gayet memnunum..asusa göre çok daha karizmatik vede ince.KAmerası gündüz çekimleri 1.3 mp göre çok iyi.Hatta 2mp g500 den bile çok daha iyi.

Hocam şu linke bir bakarmısın. i600'ünün üzerinde bir deneyebilirmisin WM6 Standard Türkçe Dil Paketi

http://tr-wmedit.blogspot.com/2008/04/sp-wm6-standart-trke-dil-paketi.html

dostum o linkteki ancak mpx200 de kullanılabilir..i600 de çalışmaz..o kadar dert etme ingilizceyi kullanımı çok basit.beni mpx200 den sonra en çok etkileyen samsung i600 oldu.tavsiye ederim.

• Samsung i600 harika bir cihaz , çift batarya ile geliyor normal batarya haricinde bir de uzun ömürlü batarya ve ona uygun bir kapağı var
    hem karizmatik hem de çok şık duruyor kullanmanızı tavsiye ederim. Ben kullanıyorum hiçbir şekilde takılma , donma veya bağlantı kopukluğu filan yaşamadım , tek problem şu an Türkçe dil seçeneğinin olmayışı ancak kullanıma bence hiç etkisi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technological -- 9 Ekim 2008; 1:51:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.