Şimdi Ara

Samsung I5510 GALAXY551 QWERTY | Ana Konu (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.163
Cevap
7
Favori
72.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: S1rKnight

Pardon o zaman ama yinede sorumu cevaplayamaz mısın?

Ikinci telefon hakkinda en ufak bir fikrim yok buradaki çoğu arkadaşta cevap veremez muhtemelen.
    Telefon tavsiye konularında sorarsan her iki telefon kullanıcıları da görüp kendi telefonlarının artı ve eksilerini yazarlar.
  • Arkadaşlar telefonu aldığımdan beri aynı dertten muzdaribim internete bağlanamıyorum turkcell hattımı kullanarak. Önce dedim hat eski yenisiyle değiştireyim yine olmadı her türlü ayarı deniyorum internetteki ama olmuyor ki sorunu sanırsam yeni çözdüm diğer arkadaşlarda yukarda bataryanın olduğu barda çıkan bir simge var ve o bende yok muhtemelen 3g falan diye düşündüm veya edge bilemiyorum bende çıkmamasının nedeni nedir ve nasıl çözebilirim?? (cihaz 3g uyumlu ve turkcelle mesaj atarak kayıt da yaptırdım) yardımcı olursanız sevinirim kimse çözemedi bu derdimi hangi tim e gitsem teknik elemanları orda olmuyor çıldırmak üzereyim.. yardımcı olursanız çok sevinicem..
  • quote:

Orijinalden alıntı: `ronaldinho`

Arkadaşlar telefonu aldığımdan beri aynı dertten muzdaribim internete bağlanamıyorum turkcell hattımı kullanarak. Önce dedim hat eski yenisiyle değiştireyim yine olmadı her türlü ayarı deniyorum internetteki ama olmuyor ki sorunu sanırsam yeni çözdüm diğer arkadaşlarda yukarda bataryanın olduğu barda çıkan bir simge var ve o bende yok muhtemelen 3g falan diye düşündüm veya edge bilemiyorum bende çıkmamasının nedeni nedir ve nasıl çözebilirim?? (cihaz 3g uyumlu ve turkcelle mesaj atarak kayıt da yaptırdım) yardımcı olursanız sevinirim kimse çözemedi bu derdimi hangi tim e gitsem teknik elemanları orda olmuyor çıldırmak üzereyim.. yardımcı olursanız çok sevinicem..

İnternete hiç mi bağlanamıyorsun yoksa 3G ile mi bağlanamıyorsun ?

• quote:

Arkadaşlar telefonu aldığımdan beri aynı dertten muzdaribim internete bağlanamıyorum turkcell hattımı kullanarak. Önce dedim hat eski yenisiyle değiştireyim yine olmadı her türlü ayarı deniyorum internetteki ama olmuyor ki sorunu sanırsam yeni çözdüm diğer arkadaşlarda yukarda bataryanın olduğu barda çıkan bir simge var ve o bende yok muhtemelen 3g falan diye düşündüm veya edge bilemiyorum bende çıkmamasının nedeni nedir ve nasıl çözebilirim?? (cihaz 3g uyumlu ve turkcelle mesaj atarak kayıt da yaptırdım) yardımcı olursanız sevinirim kimse çözemedi bu derdimi hangi tim e gitsem teknik elemanları orda olmuyor çıldırmak üzereyim.. yardımcı olursanız çok sevinicem..

Ayarlar
    Kablosuz ve ag
    mobil aglar

Veri etkin secili olacak
    Veri dolasimi secili olacak(yurtdisina cikardan
    secili olmasin)

Yalnizca 2g aglari kullan secili olmasin

Erisim noktasi adlari na gir
    Turkcell-isp goruyor olman lazim

Turkcell isp yoksa
    Menu dugmesine bas
    yeni apn'ye tikla

Ad: TURKCELL-ISP
    APN: INTERNET
    PROXY:AYARLANMADI
    BAGLANTI NOKTASI:AYARLANMADI
    KULLANICI ADI:GPRS
    SIRFE:GPRS
    SUNUCU:AYARLANMADI
    MMSC:AYARLANMADI
    MMS PROXY:AYARLANMADI
    MCC:286
    MNC:01
    KIMLIK DOGRULAMA:PAP
    APN TURU:DEFAULT,SUPL

olacak sekilde ayarları yap
    Geri geri yaparak menüden tamamen çık.

Telefonu kapatıp biraz bekle sonra ac.

• quote:

ayarlar-kablosuz ve ağ-mobil ağ'a gel orada veri dolaşımı seçeneğinin yanında tik yoksa tik koy, varsa arkadaşın da yazdığı gibi ayarları gir hallolacaktır büyük ihtimal...

• quote:

Yukardaki ayarları yaparken
    SIFRE kısmına GPRS değil gprs yazman lazım.

• hadi hayırlı olsun arkadaşlar gsmarena da 551 sayfasında OS yazan bölüme Android OS, v2.2 (Froyo), upgradable to v2.3.4 eklenmiştir. artık resmi olarak 2.3.4 e yükseltildiği bilgisi ürün özellklerinede yansımıştır. bundan sonra çalışmalarımız 4.0 Ice Cream Sandwich için olsun yılbaşına kadar ing bir mail hazırlayıp samsunga yollayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aceleciburak

hadi hayırlı olsun arkadaşlar gsmarena da 551 sayfasında OS yazan bölüme Android OS, v2.2 (Froyo), upgradable to v2.3.4 eklenmiştir. artık resmi olarak 2.3.4 e yükseltildiği bilgisi ürün özellklerinede yansımıştır. bundan sonra çalışmalarımız 4.0 Ice Cream Sandwich için olsun yılbaşına kadar ing bir mail hazırlayıp samsunga yollayalım.

yani şu an itibarı ile kies üzerinden 2.3.4 güncellemesi yapabilecek miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@ni@C

quote:

hadi hayırlı olsun arkadaşlar gsmarena da 551 sayfasında OS yazan bölüme Android OS, v2.2 (Froyo), upgradable to v2.3.4 eklenmiştir. artık resmi olarak 2.3.4 e yükseltildiği bilgisi ürün özellklerinede yansımıştır. bundan sonra çalışmalarımız 4.0 Ice Cream Sandwich için olsun yılbaşına kadar ing bir mail hazırlayıp samsunga yollayalım.

yani şu an itibarı ile kies üzerinden 2.3.4 güncellemesi yapabilecek miyiz?

şimdilik yok ama yakındır telefon özellklerini gösteren sitelerde işletim sistemi özellklerini güncellemeye gittiyse kies an meselesidir...

• quote:

4.0 GELMEZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: düşünen_adam

quote:

4.0 GELMEZ

sebep ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@ni@C

quote:

quote:

4.0 GELMEZ

sebep ?

600 MHZ
  • bişicik olmaz.
  • Aslında olur. Google geçenlerde açıklama yapmıştı. Gerçi doğrudan söylemedi ama söylediklerinden, sadece güçlü donanıma sahip telefonların android 4.0'ı kullanabileceği ortaya çıkıyor/muş. 4.0 gelmese bile en azından gingerbread'in son sürümü gelse...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheShadow

Aslında olur. Google geçenlerde açıklama yapmıştı. Gerçi doğrudan söylemedi ama söylediklerinden, sadece güçlü donanıma sahip telefonların android 4.0'ı kullanabileceği ortaya çıkıyor/muş. 4.0 gelmese bile en azından gingerbread'in son sürümü gelse...

oda gelmez

uğraşmayın artık şu telefon ile gidin

galaxy nexus alın
  • quote:

quote:

Aslında olur. Google geçenlerde açıklama yapmıştı. Gerçi doğrudan söylemedi ama söylediklerinden, sadece güçlü donanıma sahip telefonların android 4.0'ı kullanabileceği ortaya çıkıyor/muş. 4.0 gelmese bile en azından gingerbread'in son sürümü gelse...

oda gelmez

galaxy nexus alın

Aga resmen hayattan soğuttun haa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scott Storch

quote:

quote:

oda gelmez

galaxy nexus alın

Aga resmen hayattan soğuttun haa

ehehe:)

• kies e takınca telefonu en son yasal sürüm yüklüdür yazıyor. 2.3.4 yüklü telefonda , biran önce türkiye için olanı çıksa artık mesajlardaki garip karakter sorunundan bıktım
  • sizce galaxy gio mu yoksa bu telefon mu arkadaslar. oyun ağırlıklı olmak üzere kulaklıkla müzik ve kolay mesaj istemekteyim
  • En son sarj verilerim;
    toplamda 2 saatlik telefon gorusmesi+3g kapali+wifi 10dk+geceleride acik konumda = 5 gun 12 saat
    not: Yukarda batarya suresini uzatma ile ilgili yazdiklarima istinaden yazilan bir mesajdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ac1DBuRN -- 22 Ekim 2011; 14:46:02 >
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.