Şimdi Ara

Samsung I5510 GALAXY551 QWERTY | Ana Konu (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.163
Cevap
7
Favori
72.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu yeni sürüm ile telefondan programsız ss alınabiliyor değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheShadow

Bu yeni sürüm ile telefondan programsız ss alınabiliyor değil mi?

alınıyor ama hangi tuşlar bilmiyorum
  • Geri tuşuna basılı tutarken home tuşuna basınca alıyordu da 2.2'de almıyor ondan merak ettim, bir dene, olursa bir kaç ss koy bari 2.3.4ten
  • Geri tuşuna basarken home tuşuna bastım bişey olmadı , ana ekrana döndü .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esayar07

Geri tuşuna basarken home tuşuna bastım bişey olmadı , ana ekrana döndü .

aynı
  • BATARYA SORUNU OLANLARIN DİKKATİNE:
    Nisan ayi gibi aldigim 5510'dan suana kadar oldukca mutluyum ve yaz ayarlarina kadar sarj konusunda da genel kullanicilarin mutabik kaldigi gibi 2 gun civarinda gitmekteydi. Agustos ayindan itibaren ise bu sure 25-26 saate kadar dustu. Sicakliklarin verdigi ozel bir durumdur diyip ciddiye almamistim ve pil'i degistirip kurtulurum diyordum. Yapabilecegim brseyler olabilir dusuncesi ile bana gore mantikli gelen bir yol izledm ve son 4 sarjdir, sarj surem artan bir sekilde yukseldi. ilkin 3 gun ardndan 3.5 gun bugun ise 2.3.2 yuklemek amaciyla sarja takincaya kadar gecen sure yani 4 gun 15 saat~ de %40 sarj kala telefonu kapatip upgrade icin sarja bagladim. Kisacasi 5. gunude cok rahat gorecektim. Once kullanim tarzimdan ardindan da ne yaptigimi anlatacagim;
    Not: Daha kolay karsilastirma yapmaniz icin sarja takmadan onceki istatistiklerinizle karsilastirmanizi oneririm
    Sondan bir onceki statlarim (4 gun sarj suresi olan)
    Sarja takincaya kadarki durumda:
    *Telefon boşta %52
    *Telefon beklemesi %39
    *Sesli arama %8
    *Ekran %2
    *3G kapali
    *Wi-Fi genelde kapali (sadece 10-15dk market icin acik kalmistir)
    *GPS kapali

Uygulama cok basit.
    1-Telefonu "kapali" bir sekilde "Tam sarj" yapiyoruz. (Mumkunse geceden birakip sabah alin cunku kapali durumdayken %100 dolum yaptigini anlamak zor, boylece garanti olmus olur.)
    2-Pili cikartip ufak bir naylon posete koyup agzini kapattiktan sonra 30dk-1 saat arasi buzdolabinin alt kismina (dondurucu degil) koyup bekletiyoruz.(Poset pilin nemlenmemesi icin)
    3-Pilimizi alip taktktan sonra sarj surenizi gozlemleyebilrsiniz.

Sadece tahmnden yola ciktim ve bende ise yaradi. Boyle bir taktik biryerlerde varmi bilmiyorum, okumadim ama soguk havanin bataryanin omrunu uzatmasi bilinen genel bir kavramdir. Tecrubeleriniz paylasirsaniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ac1DBuRN -- 11 Ekim 2011; 23:09:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ac1DBuRN

BATARYA SORUNU OLANLARIN DİKKATİNE:

eeeeeeee?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esayar07

quote:

eeeeeeee?

eee
  • Msj paneli degismis sanirim ilk cumleden sonra entera basinca direk yolladi editlemek zorunda kaldim :)
  • her şarjdan sonra buzdolabına mı koyacaz ?
    ben gün boyu müzik dinliyorum şarjım bir gün gidiyor. böyle bişey varsa güzel olur
  • ne gerek var yahu zaten batarya ömürleri kısa oluyo samsung bi çok üreticiden daha iyi batarya konusunda ben geçen sene 30 liraya almıştım servisten bataryayı. nokia nın pillerinin 100 küsür lirada olduğunu varsayarsak 30 lira devede kulak kalıyo hiç buzdolabına koymaya gerek yok bence.

30 liramı basar 1.5 sene snra pilimi alırım en mantıklısı bu
  • quote:

Nisan ayi gibi aldigim 5510'dan suana kadar oldukca mutluyum ve yaz ayarlarina kadar sarj konusunda da genel kullanicilarin mutabik kaldigi gibi 2 gun civarinda gitmekteydi. Agustos ayindan itibaren ise bu sure 25-26 saate kadar dustu. Sicakliklarin verdigi ozel bir durumdur diyip ciddiye almamistim ve pil'i degistirip kurtulurum diyordum. Yapabilecegim brseyler olabilir dusuncesi ile bana gore mantikli gelen bir yol izledm ve son 4 sarjdir, sarj surem artan bir sekilde yukseldi. ilkin 3 gun ardndan 3.5 gun bugun ise 2.3.2 yuklemek amaciyla sarja takincaya kadar gecen sure yani 4 gun 15 saat~ de %40 sarj kala telefonu kapatip upgrade icin sarja bagladim. Kisacasi 5. gunude cok rahat gorecektim. Once kullanim tarzimdan ardindan da ne yaptigimi anlatacagim;
    Not: Daha kolay karsilastirma yapmaniz icin sarja takmadan onceki istatistiklerinizle karsilastirmanizi oneririm
    Sondan bir onceki statlarim (4 gun sarj suresi olan)
    Sarja takincaya kadarki durumda:
    *Telefon boşta %52
    *Telefon beklemesi %39
    *Sesli arama %8
    *Ekran %2
    *3G kapali
    *Wi-Fi genelde kapali (sadece 10-15dk market icin acik kalmistir)
    *GPS kapali

Uygulama cok basit.
    1-Telefonu "kapali" bir sekilde "Tam sarj" yapiyoruz. (Mumkunse geceden birakip sabah alin cunku kapali durumdayken %100 dolum yaptigini anlamak zor, boylece garanti olmus olur.)
    2-Pili cikartip ufak bir naylon posete koyup agzini kapattiktan sonra 30dk-1 saat arasi buzdolabinin alt kismina (dondurucu degil) koyup bekletiyoruz.(Poset pilin nemlenmemesi icin)
    3-Pilimizi alip taktktan sonra sarj surenizi gozlemleyebilrsiniz.

Sadece tahmnden yola ciktim ve bende ise yaradi. Boyle bir taktik biryerlerde varmi bilmiyorum, okumadim ama soguk havanin bataryanin omrunu uzatmasi bilinen genel bir kavramdir. Tecrubeleriniz paylasirsaniz sevinirim.

Kimya açısından mantıklı ama asıl telefonun cok ısınmasını (gün içinde) önleyerek pil performansını uçurmak mümkünmüş.
    Ugur derin dondurucu alcam ofise onun içinde kullancam

:)

• Ben ise yaradigini gordugum icin sarjdan sonra en azndan 15-20dk bekletiyorum :)

Bu arada 2.3.2 yuklemenizi siddetle tavsiye ediyorum. Harika!
  • 1.si o 2.3.4, 2.si tamam yeter ya canımı çektirdiniz gerekli programları indirdim ilk boş zamanımda yükleyeceğim dayanamayacağım bundan gayrı
  • Arkadaşlar güncellemeden sonra ayrıca hard reset ve sd karta format olayını da yapın bugün yaptım ve resmen uçtu diyebilirim telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scott Storch

Arkadaşlar güncellemeden sonra ayrıca hard reset ve sd karta format olayını da yapın bugün yaptım ve resmen uçtu diyebilirim telefon

sd karta format nasıl atıcaz

ben biçimlendirme yaptım pc'ye takıp
  • quote:

Orijinalden alıntı: düşünen_adam

quote:

Arkadaşlar güncellemeden sonra ayrıca hard reset ve sd karta format olayını da yapın bugün yaptım ve resmen uçtu diyebilirim telefon

Ben de öyle yaptım yanlışlıkla NTFS yapmışım tele takınca uygun değil formatlansın mı dedi tamam dedim kendi formatına uygun hale getirdi
  • quote:

quote:

quote:

Ben de öyle yaptım yanlışlıkla NTFS yapmışım tele takınca uygun değil formatlansın mı dedi tamam dedim kendi formatına uygun hale getirdi

biçinlendirme yetiyor yani

• quote:

quote:

quote:

quote:

biçinlendirme yetiyor yani

Ben Minitool bilmem ne diye bi programdan yaptım ama o da yeter sonuçta sıfırlıyor kartı

• Fiziksel klavyede ? ve , tuslari degismis. Duzeltebilen varmi?
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.