Şimdi Ara

Samsung I5510 GALAXY551 QWERTY | Ana Konu (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.163
Cevap
7
Favori
72.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle bi 4.0 duyurulsun bi duruma bakalım zaten lansmanda söyleyeceklerdir hangi donanım özellklerinde cihazlarla çalışacak diye ama bi çok haberde '' tüm cihazlar için optimize edildi'' denmekte bu söze binayen temel anlamda gingerbreadin altyapısı ve honeycomb un görüntüsünden ''düzenli bir bütün'' olarak geliştirldiyse lki nete sızan videolar fln sistemin hafif ve güç gereksinimi istemediğini söylüyor.diğer taraftan Armv6 işlemci kullanan cihazlar piyasada ciddi bir oranı oluşturuyor.google eğer donanım sınırı koyarsa iphone 4s in bu kadar sönük geldiği piyasayı değerlendiremeyerek salaklık etmiş olur.muhtemelen google tüm üreticilere çağrıda bulunup elinizdeki cihazların çoğuna 4.0 sürümünü uyarlayın diyecektir ve samsungta gio mini ace fit gibi cihazlara gelirse bizimde istemeye hakkımız olacaktır. ama burda bi püf var gio fit ace mini mart ayında duyruldu 18 ay kuralının bitmesine çok var o cihazlar için ama lansmandan snra kısacası 2012 ile birlikte bu mail işini planlayıp koredeki teknik merkeze yollamak cevap alma açısından daha kesin çözüm olacaktır şuan için beklemek ve lansmanı izleyip planlamayı akabinde yapmak gerekiyor.açıkçası telefonumdan (2.3.4 yüklü) olarak çok memnunum ve öğrenci olduğum için 2-3 sene değiştirme şansım olamayacak bu yüzden bu telefonun maksimum sistem özellkleriyle gidebileceği yere kadar kullanmak niyetindeyim ve ne gerekiyorsa elimi taşın altına koyup üzerime düşeni yaparım...

• Ben anlamıyorum kies'e güncelleme yüklemek çok mu zor Gerçi resmi 2.3.4 gelecek mi gelmeyecek mi onu bile bilmiyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kampec

Ben anlamıyorum kies'e güncelleme yüklemek çok mu zor Gerçi resmi 2.3.4 gelecek mi gelmeyecek mi onu bile bilmiyoruz...

çağrı merkezindeki yetkili daha galaxy 551 için 2.3.4 çıktığından habersizdi.ona göre sadece galaxy S te 2.3.3 e geçiş var ki gio mini ace fit bunları saymadı bile çünkü bilmiyor.

şuan için çıkan sürümü kies tanıyo en son yazılımdır diye görüyor ama kies üzerinden yükleme vermiyolar. 11. sayfada samfirmware den sürüm bilgsiini paylaşmıştım ülkeler arasında türkiyede geçiyor. ve hiç bir samsung teknik servisindeki yetkili orginal sürüm yüklememişsin diyemez içersinde türkçe geçiyormu sürüm bilgsiinin geçiyor kies son sürüm olarak görüyormu görüyor. öyle ise bu sürüm şuan resmi sürümdür.

Türkçe lokasyon için ne zaman geleceği belirsiz hatta çağrı merkezindekinin tabiriyle ''Önümüzdeki günlerde'' 2012 ocak ayıda önümüzdeki günler olarak sayılır sonuçta değil mi :) gelene kadar en iyisi bu sürüm gibi duruyor.

• Valla 2.2 ile teneke filan diyorsunuz canım çekti şeytan diyor yükle 2.3.4'ü... Ama yapamayan arkadaşların yorumlarını okudukça da geri adım atıyorum, 2.2ye geri döndüremeyenler de var yani sonradan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheShadow

Valla 2.2 ile teneke filan diyorsunuz canım çekti şeytan diyor yükle 2.3.4'ü... Ama yapamayan arkadaşların yorumlarını okudukça da geri adım atıyorum, 2.2ye geri döndüremeyenler de var yani sonradan...

herşey cesaretine kalmış durumda ama cidden fark oluyo bi çok noktada en azından artık ekolayzır kullanabiliyorum android için geliştirilen bi çok uygulama artık 2.3 ve üstü sürümler istiyor 4.0 çıkınca min 2.2 olan prgram uyumluluğu 2.3 e kayacak.

benden tavsiye teknolojiye aşıksan elinden beceri geliyosa en önemlisi kendine güveniyosan dene çünkü bu tip durumlarda kendine güven ve cesaret önemlidir. ben dahil 6 arkadaşımda 551 mevcut biz her bir tele sıkıntısız yükledik.yüklemede pürüz çıkarsa o biraz şanssızlık meselesi.ama anlatımı dikkatli şekilde uygulayınca pek sorun olacağını zannetmiyorum.

• Aslında korktuğumdan değil, ben pc'leri parçalayıp birleştiriyorum bir yazılımın üstesinden gelemeyecek adam değilim. Ola ki bir pürüz çıkarsa uğraşıp düzeltmesi zor geliyor başka bir şey değil.
  • quote:

Aslında korktuğumdan değil, ben pc'leri parçalayıp birleştiriyorum bir yazılımın üstesinden gelemeyecek adam değilim. Ola ki bir pürüz çıkarsa uğraşıp düzeltmesi zor geliyor başka bir şey değil.

bende aynen
    yazılımı yüklerken bir sorun çıkıcak diye korkuyorum

en iyisi kies'e düşmesini beklemek
  • Ben telefonu alali 3 gun oldu. Gercekten asiri fark oluyor ve su anda cok memnunum. 2.2 versiyonu beni 2 gunde deli etmisti. Tamamen cesaret isi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aceleciburak

quote:

Valla 2.2 ile teneke filan diyorsunuz canım çekti şeytan diyor yükle 2.3.4'ü... Ama yapamayan arkadaşların yorumlarını okudukça da geri adım atıyorum, 2.2ye geri döndüremeyenler de var yani sonradan...

herşey cesaretine kalmış durumda ama cidden fark oluyo bi çok noktada en azından artık ekolayzır kullanabiliyorum android için geliştirilen bi çok uygulama artık 2.3 ve üstü sürümler istiyor 4.0 çıkınca min 2.2 olan prgram uyumluluğu 2.3 e kayacak.

benden tavsiye teknolojiye aşıksan elinden beceri geliyosa en önemlisi kendine güveniyosan dene çünkü bu tip durumlarda kendine güven ve cesaret önemlidir. ben dahil 6 arkadaşımda 551 mevcut biz her bir tele sıkıntısız yükledik.yüklemede pürüz çıkarsa o biraz şanssızlık meselesi.ama anlatımı dikkatli şekilde uygulayınca pek sorun olacağını zannetmiyorum.

Sayende cok daha seri ve islevsel bir telefona sahip oldum gercektek cok tesekkurler. Bende ayni senin gibi teknoloji asigiyim ve bu nedenle hic gozunun yasina bakmam :) Senden bir ricam olacak androidin kendi pop3 epostasinin yapilandirmasini yaptim fakat yapilandirma bittikten sonra calismadi. Acaba neden olabilir ? 2.2 de kurup sorunsuz calistirmistim. Sende bu cihazan varsa deneme sansin olabilirmi ? Bende bu arada deneme ve testlere devam ediyorum.

• @Aceleciburak arkadaşım çok teşekkürler senin tarifinle bende telefonumu güncelledim süper oldu :)

Arayüzleri çok hızlanmış sanki telefonun işlemcisini hızlandırmış gibi oldu :D
    Ayrıca radyodaki sorunda çözülmüş gerçekten bu konu kafama çok takılıyordu bu çok daha güzel oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esayar07

@Aceleciburak arkadaşım çok teşekkürler senin tarifinle bende telefonumu güncelledim süper oldu :)

Ayrıca radyodaki sorunda çözülmüş gerçekten bu konu kafama çok takılıyordu bu çok daha güzel oldu

sende böyle diyince
    artık dayanamıyıcam yarın sabah güncelliyicem
  • yükleme bitmeden telefon kendiliğinden açıldı bi ara tırstım ama normalmiş
  • dün 2.3.4 sürümünü kardeşimin telefonuna sorun olmadan yükledik peki servise vereceğimizde tekrar 2.2 olan romu yükleyebilirmiyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: düşünen_adam

quote:

Orijinalden alıntı: Esayar07

@Aceleciburak arkadaşım çok teşekkürler senin tarifinle bende telefonumu güncelledim süper oldu :)

sende böyle diyince
    artık dayanamıyıcam yarın sabah güncelliyicem

Ayip ama adamlarin canini cektiriyosunuz beyler Saka bi yana ben de yukselttim 2 hafta kadar oldu ve cok memnunum ozellikle sarj ve menu gecisleri konusunda

• Hadi ben de yukselteyim bari Ayrica daha stabil olmasi icin resetleyin demissiniz resetleyince dahili hafizadaki programlar kayboluyor mu ?
  • quote:

Hadi ben de yukselteyim bari Ayrica daha stabil olmasi icin resetleyin demissiniz resetleyince dahili hafizadaki programlar kayboluyor mu ?

zaten 2.3.4 ü yükledikten sonra resetlemeden hafızadaki prgramlar silinmiyo ve master reset atmadan adam akıllı olmuyor yeni sürüm yükledikten snra hem hafıza kartına hemde telefona master reset atma hız ve stabilite açısından daha iyi oluyor ayırca 2.2 de karta kurulan bi uygulama varsa 2.3.4 e geçince o uygulamayı tekrar yüklemek gerekdiğinde zannedersem telefonun iç belleğine kuruyor çünkü kartta o dosyanın klasörü old için çakışma yaptığından. kısacası master reset bence gerekli...

• Anladim teşekkurler. Ben uygulamalari hep tele indirip telin menusunden sd karta tasi secenegi ile tasidim. Bu durumda calisir mi guncellemeden sonra karti taktigimda ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampec -- 11 Ekim 2011; 10:40:15 >
  • quote:

Anladim teşekkurler. Ben uygulamalari hep tele indirip telin menusunden sd karta tasi secenegi ile tasidim. Bu durumda calisir mi guncellemeden sonra karti taktigimda ?

çalışır muhtemelen ama sen yine kartın yedeğini al mp3 resim vs hem tele master reset at hemde karta format at temiz yükleme yap çünkü 2.3.4 sürümü prgramı daha kurarken tele atıyo çoğunu otomatik olarak bu yüzden kartta klasörü olan prgramlarla çakışma yapacağını düşünmek zor değil.geçen bi arkadaşım tele master reset atmıştı hafıza kartına atmamıştı 2 3 gün snra arayiıp telefonun iç belleğinde yer kalmadı demişti halbuki bi çok prgramı karta kurduğu için yer kalmama gibi bir sorunu yok o yüzden yeni sürümü yükledikten snra master reset ve hafıza kartına format önemli...

• quote:

Orijinalden alıntı: aceleciburak

quote:

Anladim teşekkurler. Ben uygulamalari hep tele indirip telin menusunden sd karta tasi secenegi ile tasidim. Bu durumda calisir mi guncellemeden sonra karti taktigimda ?

çalışır muhtemelen ama sen yine kartın yedeğini al mp3 resim vs hem tele master reset at hemde karta format at temiz yükleme yap çünkü 2.3.4 sürümü prgramı daha kurarken tele atıyo çoğunu otomatik olarak bu yüzden kartta klasörü olan prgramlarla çakışma yapacağını düşünmek zor değil.geçen bi arkadaşım tele master reset atmıştı hafıza kartına atmamıştı 2 3 gün snra arayiıp telefonun iç belleğinde yer kalmadı demişti halbuki bi çok prgramı karta kurduğu için yer kalmama gibi bir sorunu yok o yüzden yeni sürümü yükledikten snra master reset ve hafıza kartına format önemli...

tenefūsten tenefüse cevap yazabiliyorum kusura bakmayin.. Simdi hersey netleşti çok teşekkürler...

• güncellemeyi bende yaptım

size şu kadar söylüyorum 2.2'dayken 6600 kullanıyormuşuz

telefon ucuyor
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.