Şimdi Ara

Samsung HW-N450 320W Soundbar 1099 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
2
Favori
21.997
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NextMan--

Bende 55nu8000 ile birlilte kullanıyorum,soundbardan iyi bir ses alabilmek için 50 seviyesine kadar açmam gerekiyor,bu bir sorunmu yoksa genel olarakmı böyle ?
    Ayrıca optik kablo ile bağladım ama çok badirde olsa bazen kopukluk oluyor,en iyi bağlantı şekli hangisi? Hdmı-arc daha iyi demişlerdi
    Hdmı-arc bağlantısı daha iyi tv sesi fullde mi? bazı tvlerde iki ses arasında ayrım oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NextMan--

Bende 55nu8000 ile birlilte kullanıyorum,soundbardan iyi bir ses alabilmek için 50 seviyesine kadar açmam gerekiyor,bu bir sorunmu yoksa genel olarakmı böyle ?
    Ayrıca optik kablo ile bağladım ama çok badirde olsa bazen kopukluk oluyor,en iyi bağlantı şekli hangisi? Hdmı-arc daha iyi demişlerdi
    Hocam ben vestel tv ile kullanıyorum optik kablo ile son bir senedir bendede kopukluk oluyor ara ara. Bir ara digitürke taktım direk optik kabloyu kesinti olmadı. Acaba bizim tvlerin optik kabloylamı sorunu var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kamece

Hocam ben vestel tv ile kullanıyorum optik kablo ile son bir senedir bendede kopukluk oluyor ara ara. Bir ara digitürke taktım direk optik kabloyu kesinti olmadı. Acaba bizim tvlerin optik kabloylamı sorunu var?

Alıntıları Göster
    olabilir net birşey diyemem. ama her zaman receiver üzerinden ses almak daha sağlıklı oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodrap

olabilir net birşey diyemem. ama her zaman receiver üzerinden ses almak daha sağlıklı oluyor.

Alıntıları Göster
    Aynende hocam işte bu sefer sorun şurda oluyor, tvnin internetinden müzik dinleyince veya ps4 te oyun oynarken devre dışı kalmış oluyor ses sistemi
  • bloodrap kullanıcısına yanıt
    Tv sesine hiç dikkat etmiyorum ama arada ses seviyesini sıfıra düşürdüğümde bile ses geliyor, tv ile soundbarı tek kumandadan kullanıyorum.Dediğiniz gibi bazen de ses ayrımı oluyor.Hdmı-arc olarak kullanayım o zaman,bana çalışanlar optic daha iyi demişlerdi o yüzden size de sormak istedim.

Tv yada soundbar ile alakalı bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum.Zaten soundbarın etkisi genelde filmlerde falan belli oluyor yoksa uydudan aktarılan hd kanaldaki ses ile film yada dizi sesleri aynı olmuyor.Hatta farketmek için trt 4k ile diğer hd kanalları karşılaştırın,ses kalitesinde bariz fark var.
  • quote:

iyi günlerde kullanın hocam. o zamanda bağırıyordum fiyat iyi alın diye çöp demişlerdi. Şimdide söylüyorum seçim sonrası bu fiyatları mumla ararsınız. Hala bu konuya çöp diyorlar

Alıntıları Göster
    M360 mış bendeki hocam yanlışı düzeltelim.))

O da uçtu gerçi fiyat olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Aynende hocam işte bu sefer sorun şurda oluyor, tvnin internetinden müzik dinleyince veya ps4 te oyun oynarken devre dışı kalmış oluyor ses sistemi

Alıntıları Göster
    hdmı bağlantı ile denedin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihgh3

M360 mış bendeki hocam yanlışı düzeltelim.))

O da uçtu gerçi fiyat olarak.

Alıntıları Göster
    M360 gibi eski seri 200w soundbarın fiyatı bile nerelere geldi. N450 999-1099 TL arası fiyat cidden çok iyi

önümüzdeki dönemde kur artışı olduğunda bu fiyatlarda yalan olacak

• quote:

hdmı bağlantı ile denedin mi?

Alıntıları Göster
    Yok hocam denemedim, birde onunla deniyim, şimdi iki gündür başka tvye bağladım optikle daha sorun çıkmadı, sanırım benim o tvnin girişinde sıknıtı var
  • quote:

Yok hocam denemedim, birde onunla deniyim, şimdi iki gündür başka tvye bağladım optikle daha sorun çıkmadı, sanırım benim o tvnin girişinde sıknıtı var

Alıntıları Göster
    denedin mi hocam?
  • quote:

denedin mi hocam?

Alıntıları Göster
    Valla denedim hocam başka tvye takmayı. Bir kere bile takılma yapmadı. Hatta tv aynı model iki tane var bende vestel 49ub8300. Birinde sorun var birinde yok. Kablodan değilmiş. Tvnin optic girişi bozuk sanırım benimkinde
  • Bende teknosadan 1330 tl ye N550 modelini aldım. Ertesi gün servis gelip kurulumu yaptı. Yaklaşık bir ay önce aldığım Philips 55PUS7503 Tv ye ARC ile bağladım. İlk izlenimlerim kısaca belirteyim.
    Daha önce filmleri bilgisayardan izlediğim için creative 2+1 hoparlörü bağlı idi. Bu sistem biraz daha güçlü ama ben öyle abartılı bir fark göremedim. Filmlerde stereo efekti net alıyorsun ama 5+1 veya 3+1 gibi bir efekt söz konusu değil. (İki Modu var ikisini de denedim. )
    Sonuç olarak benim tavsiyem eğer benim gibi dairede oturuyorsanız yeterli gelebilir, hatta sesi 60 dan yukarı çıkaramıyorum.
    Ama yeri müsait olan kişilere kesinlikle tavsiye etmem. Zamanında jemerson markalı pasajdan 5+1 almıştım. Onun verdiği efekt ve kalitenin yanına bile yaklaşamaz. Bence evi müsait olanlar 7+1 veya 5+1 alsınlar.

Edit: Arkadaşlar bendeki stereo sorunu buldum. Ama sorunun çözümü TV ye göre değişebilir. TV ayarlarını araştırırken "Ses Çıkışı" ayarından Dijital ses çıkışını ses sistemine göre ayarlayın" yazan bir bölüm buldum. Ayarda stereo seçili idi. Onu çok kanalı olarak değiştirdim, daha sonra "TV nin konumu" yazan bir ayar bölmesi gördüm. Oda TV ünitesine ayarlı idi. Benim TV duvarda olduğu için onuda duvar olarak değiştirdim. Sonuç olarak fark inanılmaz değişti. Hemen HDR destekli "I am legend" filmini açtım. Bu filmin türkçe dil dosyasını filme ben eklemiştim ve kalitesi ortalamanın altında idi (128 kbps) ona rağmen ses filme göre tam çıkış kaynağından geliyordu. Daha sonra youtube den çeşitli test videoları denedim. ses gerçekten 3 boyut kazanmış idi. 3+1 çok net alıyorsunuz. Hatta tam arkadan gelmese de 5+1 deki denemelerde ses yandan geliyor izlenimi veriyor. Sanırım kullanmayı öğrendikçe daha da iyi olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ECBE05343 -- 26 Haziran 2019; 9:43:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ECBE05343

Bende teknosadan 1330 tl ye N550 modelini aldım. Ertesi gün servis gelip kurulumu yaptı. Yaklaşık bir ay önce aldığım Philips 55PUS7503 Tv ye ARC ile bağladım. İlk izlenimlerim kısaca belirteyim.
    Daha önce filmleri bilgisayardan izlediğim için creative 2+1 hoparlörü bağlı idi. Bu sistem biraz daha güçlü ama ben öyle abartılı bir fark göremedim. Filmlerde stereo efekti net alıyorsun ama 5+1 veya 3+1 gibi bir efekt söz konusu değil. (İki Modu var ikisini de denedim. )
    Sonuç olarak benim tavsiyem eğer benim gibi dairede oturuyorsanız yeterli gelebilir, hatta sesi 60 dan yukarı çıkaramıyorum.
    Ama yeri müsait olan kişilere kesinlikle tavsiye etmem. Zamanında jemerson markalı pasajdan 5+1 almıştım. Onun verdiği efekt ve kalitenin yanına bile yaklaşamaz. Bence evi müsait olanlar 7+1 veya 5+1 alsınlar.

Edit: Arkadaşlar bendeki stereo sorunu buldum. Ama sorunun çözümü TV ye göre değişebilir. TV ayarlarını araştırırken "Ses Çıkışı" ayarından Dijital ses çıkışını ses sistemine göre ayarlayın" yazan bir bölüm buldum. Ayarda stereo seçili idi. Onu çok kanalı olarak değiştirdim, daha sonra "TV nin konumu" yazan bir ayar bölmesi gördüm. Oda TV ünitesine ayarlı idi. Benim TV duvarda olduğu için onuda duvar olarak değiştirdim. Sonuç olarak fark inanılmaz değişti. Hemen HDR destekli "I am legend" filmini açtım. Bu filmin türkçe dil dosyasını filme ben eklemiştim ve kalitesi ortalamanın altında idi (128 kbps) ona rağmen ses filme göre tam çıkış kaynağından geliyordu. Daha sonra youtube den çeşitli test videoları denedim. ses gerçekten 3 boyut kazanmış idi. 3+1 çok net alıyorsunuz. Hatta tam arkadan gelmese de 5+1 deki denemelerde ses yandan geliyor izlenimi veriyor. Sanırım kullanmayı öğrendikçe daha da iyi olacak.
    hayırlı olsun hocam, senin düştüğün hataya birçok kişi düşüyor maalesef. sonra ürünü kötülüyorlar. her eve soundbar lazım tadını alan bir daha tvyi normal seste kullanamaz :D

• fiyat tekrar 999 TL!
  • kampanya çıkmış fiyatı 899 TL
  • quote:

kampanya çıkmış fiyatı 899 TL
    hocam.neden 2.1 takip ediyorsunuz surekli. benim 55nu8000 samsung tvim var sesi fena değil. eger alacaksam soundbaari 5.1 almak isterim. yada hic almam tv ile idare edeerim diye düşünüyorum. sizce yanlis mi bu dusuncem

birde sadece.buna mi indiri. geliyor 5.1e gelmiyor mu. ayrica baktim 5.1 hb de sadece 2 tane yorum var kimse almiyor neden acaba

• Yine mi düştü bunun fiyatı.
    Her seferinde kendime engel oldum bu sefer ne olacak bakalım :)

Yurtdışı yorumlarda dialogların başarısız olduğuna dair yorumlar var. Bu konuda yorum yapabilecek var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluemoon -- 22 Temmuz 2019; 13:58:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaliminsan

hocam.neden 2.1 takip ediyorsunuz surekli. benim 55nu8000 samsung tvim var sesi fena değil. eger alacaksam soundbaari 5.1 almak isterim. yada hic almam tv ile idare edeerim diye düşünüyorum. sizce yanlis mi bu dusuncem

birde sadece.buna mi indiri. geliyor 5.1e gelmiyor mu. ayrica baktim 5.1 hb de sadece 2 tane yorum var kimse almiyor neden acaba

Alıntıları Göster
    hocam beklentinin 5.1 olması normal bende isterim ama 2.1 ler ucuz :) aşağıdaki ürünleri önerebilirim. Fiyat avantajına bakmadım sen başka yerden de fiyat karşılaştırması yapabilirsin. 3.1 de işini görür samsung n550 güzel cihaz teşhirde denedim.
    www.hepsiburada.com
    Samsung HW-N650/TK Panoramic 360W Virtual 5.1-Channel Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/samsung-hw-n650-tk-panoramic-360w-virtual-5-1-channel-soundbar-p-HBV00000CEYIZ

www.hepsiburada.com
    Samsung HW-N550/TK 3.1 kanal 340W kablosuz Soundbar Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/samsung-hw-n550-tk-3-1-kanal-340w-kablosuz-soundbar-p-HBV00000EI6JM

www.hepsiburada.com
    LG SK9Y 5.1.2 ch 500W Dolby Atmos Soundbar Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/lg-sk9y-5-1-2-ch-500w-dolby-atmos-soundbar-p-HBV00000HN095

• zaliminsan kullanıcısına yanıt
    bende de 55nu8000 var n550 modelini aldım. çok fark var.
  • quote:

kampanya çıkmış fiyatı 899 TL
    Şimdi baktım 1099

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.