Şimdi Ara

SAMSUNG HT XQ100 SES SİSTEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
12.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SAMSUNG HT XQ100 SES SİSTEMİ.NASIL SİZCE?ALMALIMIYIM?
    YOKSA BAŞKA SES SİSTEMİ Mİ ALMALIYIM?TEŞEKKÜRLER...

DVD-Audio Evet
    DVD-Video Evet
    DVD-RAM/-RW*1/-R*1 Evet
    +R*1/ +RW*1 Evet
    SVCD*2 Evet
    Video CD Evet
    CD, CD-R/RW*3 Evet
    HighMAT (Level 2) Evet
    WMA Evet
    MP3*4 Evet
    JPEG Evet
    MPEG4*5 Evet
    HDCD Evet
    DivX*6 Evet
    Televizyon Sinyal Sistemi PAL 625/50, PAL 525/60, NTSC
    DVD/CD Bölmesi
    Progressive Scan Evet (PAL/NTSC)
    Scart Terminal (RGB Output) Evet
    Component Video Out Evet
    S-Video Out Evet
    Video Out Evet
    Depth Enhancer Evet
    Variable Zoom Evet
    Monitor Selector Evet
    Video D/A Converter 54MHz/10-bit
    Cinema Mode Evet
    Dialogue Enhancer Evet
    Ses Özellikleri
    Configuration 2-way, 3-speaker, Bass-reflex
    Full range Hayır
    Woofer 8cm cone type x 2
    Tweeter 6cm ring shaped dome type
    Super Tweeter Hayır
    Weight (kg) 4,35
    Dimensions (W x H x D) (mm) 260 x (min.)1,174-(max)1,233 x 270
    RMS Güç Çıkışı
    Toplam Güç 1000 W
    Ön 170W x 2 (1kHz, 6ohms, 10% THD)
    Merkez 260W (1kHz, 4ohms, 10% THD)
    Surround 70W x 2 (1kHz, 4ohms, 10% THD)
    Subwoofer 260W (100Hz, 4ohms, 10% THD)
    RECEIVER Bölümü
    Dolby Digital Dekoder Evet
    DTS Dekoder Evet
    Dolby Surround Pro Logic II Evet
    360° Sound Evet
    H.Bass Sound Evet
    Multi Re-Master Evet
    Multi-Channel Sound Field Functions Evet
    S. F. C. Evet (7 preset)
    Super Surround Sound Evet
    Digital Synthesizer Tuner Evet
    Audio Input Evet
    Rear Wireless Hayır
    Weight (kg) 2,7
    Dimensions (W x H x D) (mm) 430 x 60 x 348.3
    DIN Güç Çıkışı
    Toplam Güç 750 W
    Ön 140W x 2 (1kHz, 6ohms, 1% THD)
    Merkez 180W (1kHz, 4ohms, 1% THD)
    Surround 55W x 2 (1kHz, 4ohms, 1% THD)
    Subwoofer 180W (100Hz, 4ohms, 1% THD)

• teşekkürler önerin için ama ben samsung Lcd alıcam ikisininde aynı marka olmasını istiyorum
    zaten ses sistemi ne kadar güçlü olsada senin onu kullandığın yer ve mekanda önemli.bir binada
    oturduğum için sesin gücünden çok doğallığı önemli onun için bu koşullara uyan bir ses sistemi
    arıyorum.Ama tavsiyenide değerlendireceğim.
  • Binada oturuyosan sesini fazla açmassın sansung un özelliklerini bilmiyorum ama bu ses sistemini dinledim inan artalığı sallayacak kadar güçlü sesi var.İlerde de güçlü bişey almak istedin mi gerek kalmaz yeterince iyi.Aynı marka istiyosan Panasonic in de lcd tv leri var ve inan samsung tan daha iyiler samsung yerine panasonic ikilisi yapabilirsin.

• Lcd de sony bravia teknosa da hepsinide baktım ama hiç biri sony bravia kadar canlı ve insanı içine çeken bir görüntüsü yok ama fiyatı yaklaşık 5000 YTL idi
    The time we spent together however long it was meant the world to me. I would love to see you again, but unfortunately, I cannot. You see, I am a ghost. I can't only materialize once every decade on the anniversary of my death. I chose to spend my one day among the living with you, sweet... Resident. Perhaps we will meet again in another decade, provided you keep your figure.
    Until then, all my love from the beyond,
    Barney
  • philips 3115 var bunun yarı fiyatına.
  • Dostum sende benim gibi ikilemde kalacak gibi görünüyorsun. Ben de Panasonic HT990 ile Sony 410 arasında kaldım. Ama ben galiba 410 alacağım, çünkü ben de senin gibi bir Sony TV aldım (KDL 32V2000) ve uyumlu olması için 410 tercih edeceğim. Tercihimdeki asıl unsur, Sony'de ses/hoparlör kalibrasyonunun otomatik olarak yapılabilmesi (DCAC) ve S-Master dijital amplifikatörü. HT990'un da özellikerl 3 aşağı 5 yukarı aynı ama, sunduğu ses performansının biraz abartılmış olabileceğine dair eleştiriler okudum, onun için caydım. Arka hoparlörlerin de kablosuz olmasını tercih etmedim, çünkü ses aktarımında atlamalar yapabiliyor (maalesef en iddialı ürünler de bile bu sorun hala tam olarak çözülebilmiş değil). HT990'u Teknosa'da inceleme/dinleme fırsatı buldum, güzel bir sesi var fakat bağlantıların sub-woofer üzerinde olması bence bir handikap, bir de hoparlörler sanki narin, tutulduğunda hemen kırılabilecek izlenimi veriyor. Sony ise (maalesef dinleme fırsatını hiç bulamadım nedense) okuduğum tüm yazılarda hep olumlu görüş almış. Ehh tv'm de Sony olunca, Sony'e Sony yakışır iç güdüsüyle 410'a yöneldim. Görüntü olarak Panasonic açık ara farkla önde, Sony bu alanda bayaa bi nal topluyor. Aşağıdaki linklerden her ikisine de bir göz at istersen. Her iki üründe aşağı yukarı aynı fiyata satılmakta. Bir de karar kılıp aldığında, izlenimlerini paylaşabilirsen ben de sevinirim. Diğerlerine bakma gereği bile duymadım, çünkü genelinin fiyat/performans oranı berbat..

http://www.sony.com.tr/view/ShowProduct.action?product=DAV-DZ410&site=odw_tr_TR&pageType=TechnicalSpecs&category=HCS+Surround+Kit+%26+DVD+Player

http://www.panasonic.com.tr/urun_detay.asp?proid=630

• Arkadaşım geçen hafta itibariyle bakmış olduğun bu ses sistemini aldım ..500 watt çıkış gösteriyor özelliklerinde ama bunun aldığın ses kalitesiyle alakası yok lg 1000 wattlık modeline ve yine samsungun 900 wattlık modeline baktım mağazada hepsini dinleme imkanım oldu. hiçbiri bu aletin verdiği sesi veremiyor.muhteşem keyifli bir cihaz 5+1 olmayan yayınları bile full dinleyebiliyorsun hd çıkışının olmasıda çok büyük avantaj..ayrıca eisa ödülünü alan bir cihaz hiç düşünme bence al.

yani kablosuz kullanıma hazır ne demektir?

bu aygıtı wireless olarak kullanmak isterseniz ayrıca başka bir aparat alıyorsunuz ve ana modüle bunu takıyorsunuz. Arka kolonları ise subwoofer a benzer başka bir cihaza bağlıyorsunuz. Yani ana kumanda üzerindeki küçük parça ile subwoofer a benzer olan iki parça wireless olarak iletişimi sağlıyorlar. Satıcı kişi wireless ı bana tavsiye etmediği için almadım. Halının altından arka kolanların kablosunu geçirdim.

Yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum görüntü ses performans olarak herkese tavsiye ederim.

Yalnız beni tek üzen tarafı div-x izlerken alt yazılardaki türkçe ı ğ ş harflerinin anlamsız karakterlerle göstermesi bu sorun bir tek bende mi var veya kullanan diğer arkadaşlarda da var mı? büyük ihtimal versiyon güncellenmesi ile halledilebilecek bişey olsa gerek çünkü dvd de böyle bir sorun yok

benim sorum bu sistemin bas-tiz uyumu nasıl? bir keresinde büyük bir alışveriş merkezinde dinlemiştim ses şiddeti beni tatmin etmemişti. büyük ihtimalle ortamdan kaynaklanıyordur ama aynı ortamda panasonic SC-HT885 yi de dinledim sesi gerçekten muazzamdı. o tizler bir hoştuki anlatamam.
  • arkadaşım bas tiz dağılımı cok güzzel.şu an wifi bağlantısı olmadığı için arka hoparlörleri dağıtamıyorum.malum kablolar.sesin şiddeti bas ve tiz çıkışları çok güzel.zaten değişik modlarda ayarlayabiyorsun.cihazın tek kötü yanı divx filmlerde türkçe karakterleri olmadığı için desteklemiyor ve türkçe harflerin yerine düz çizgi atıyor.tv ye hdmı girişinden bağladım ses ve görüntü aktarımı daha iyi oldu.güzel bir yanıda wifi ile arka hoparlörleri kabloları tv nin bulunduğu bölümden uzatmadan kullanıyorsun.500 watt ın hakkını çok ii veriyor.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.