Şimdi Ara

Samsung HT-C350 5+1 OPTİK Çıkışlı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Samsung HT-C350 5+1 OPTİK Çıkışlı
    SAMSUNG HT-C350 5+1 SES SİSTEMİMİ DAHA ÜST MODEL ALACAĞIM İÇİN SATIYORUM.HİÇBİR ÇİZİĞİ ARIZASI SORUNU YOKTUR.ÇOK TEMİZ KULLANDIM.ÖZELLİKLE OPTİK SES ÇIKIŞI MEVCUTTUR.HDMİ ÇIKIŞIDA MEVCUTTUR.OPTİK ÇIKIŞLI OLARAK PİYASADAKİ EN POPÜLER ÜRÜNDÜR.TEKNOSA DAN ALINMIŞTIR.GELİP GÖREBİLİR TEST EDEBİLİRSİNİZ.ÜRÜNÜ ELDEN TESLİM EDECEĞİM.CADDEBOSTANDA OTURMAKTAYIM.ALANA HAYIRLI OLSUN.FİYATTA AZDA OLSA PAZARLIK PAYIM VARDIR.
    Fiyat : 225 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• PM.
  • hayırlı satışlar... biraz yanlış zamanda satışa çıkarmışsın hocam

http://www.teknosa.com/urunler/110100331/samsung-ht-c350xtr-dvd-ev-sinema-sistemi#f
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elektrox

hayırlı satışlar... biraz yanlış zamanda satışa çıkarmışsın hocam

http://www.teknosa.com/urunler/110100331/samsung-ht-c350xtr-dvd-ev-sinema-sistemi#f

Tukendi yazisini görmediniz galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet tükendi yazıyor ama bazı mağazalarda hala var stokta abim istanbulda 1 adet aldırdım.. saolun sizin ilanınız sayesinde razstgeldim ürüne ihtiyacım vardı ve param azdı.. ürünün normal fiyatı zaten 330-400 arasında değişiyor sizin satış fiyatınızda sıkıntı yok tabiki...
  • not: satılan o ucuz ürünler teşhir ve seri sonu ürünler.. cihazların üzerinde çizikler oluyor ve hoparlör kabloları kayıp oluyor.. arkadaşın sattığı gibi eksiksiz ve temiz olmayacaktır..
  • hocam ben teknosada çalısıyorum. ürün benim mağazamda 1 adet vardı temiz olarak onuda ben kendime aldım. 100 liraya mümkünatı yok o ürünü sağlam bulmanız. diğer mağazalardaki ürünlerin center kolonu vs yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung HT-DS100 5+1 Arızası
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.