Şimdi Ara

SAMSUNG-HP 4.NESİL LAPTOP TAVSİYESİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle elimde Hp Compaq presario c-700 laptop var 4senelik olduğundan değiştiricez. Elimden Hp ve samsung geçti Hp kasa kalitesi olsun v.s çok iyi cihazları, samsung ise kasası plastik fakat ısnması yok ve özellikleride hakkını veriyor.

BÜTCEM 1800E KADAR FAKAT EĞER DEĞECEKSE 2000 VEREBİLİRİM.LÜTFEN SAMSUNG VE HP ÖNERİN BELKİ TOSHİBADA OLUR.

Şimdi Samsungun tasarımlarını gerçekten beğeniyorum Hp ise bazıları çok kötü bazıları idare eder. Bu yüzden gönlüm samsungtan yana fakat Hp daha kaliteli bilemiyorum.

LAPTOP İÇİN ACELEM YOK. FAKA BU ZAMANLAR LAPTOP ALMAK İÇİN UYGUNMUDUR YANİ YENİ GELECEK ÜRÜNLER VARMIDIR. SAMSUNG DAHA 4. NESİL İŞLEMCİLİLERİ ÇIKARTMADI ACABA ÇIKARTACAK MI? ONLARDAN ALMAK İSTİYORUM. BİRDE BİRSÜRÜ MODELİ BULABİLECEĞİM SİTE VERİRMİSİNİZ? LÜTFEN 3 SORUYU CEVAPLARMISINIZ?

• HGüncell hiçmi cevap yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hp markasında begendiğim ender ürünlerden bir bakın isterseniz
    http://www.notebookadresi.com/hp_pavilion_15-n014st_f1f13ea_notebook?keyword=f1f13
  • İ7 nin işlemcisi u acaba sorun çıkarır mı ilerisi için ağır oyunlar oynayabilirim gta5 gibi ama ultra v.b takıntım yoktur. Birde samsungun yeni 4.nesilini bekliyimmi kasaları daha güzel bununkiler şekilsiz biraz samsung çıkarıcakmı 4.nesil bilginiz varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.