Şimdi Ara

SAMSUNG HMX-H300BP/XTR kamera drupon cekiyle 255 lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu işden pek anladığım yok kısa bir araştırma yaptım uyduruk marka kameralar bile 300 lira civarındayken bunu cekle alınca 255 lira gibi bir rakama almak mümkün. birde işin içine play kampanyasını avantajix iadesini eklerseniz iyi fırsat olduğu düşüncesindeyim...
     SAMSUNG HMX-H300BP/XTR kamera drupon cekiyle 255 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibonline -- 11 Nisan 2013; 12:16:33 >

• konuyu acanda stok vardı şuan kalmadı bu işden anlayanlar yardımcı olurlarsa acaba iyimi ettim bu fiyattan almakla.
  • çek kullanılamıyor bu ürünlerde , satışı iptal ediyorlar. takip ederseniz , yarın sabah yeni 1-2 stok daha açarlar. çek kullanıp alanların satışlarını iptal edip tekrar satışa sunuyorlar.
  • Aynı kamera farklı mağazaların indirimlerinde 200 lirayı görmüştü.
  • fiyat yinede iyiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chaoss

çek kullanılamıyor bu ürünlerde , satışı iptal ediyorlar. takip ederseniz , yarın sabah yeni 1-2 stok daha açarlar. çek kullanıp alanların satışlarını iptal edip tekrar satışa sunuyorlar.

neden cek kullanılmasın zira ürün outlet yada teshir ürünü degildiki bal gibi cek kullanılır kanaatindeyim. Bu kamera hakkinda pek bir detay bulamadim bu ürünü bu fiyattan almakla iyimi yaptim sizce
  • Yalan dolan darty işleri işte. Sahtekarlar. Arkadaşlar darty den hiçbir şey almayın. Mağdur olursunuz. Benim paramı geri yatırmadılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satıldı, silinebilir
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.