Şimdi Ara

Samsung HANGI MODEL ACIL TAVSIYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    LE-40C654
    LE-40C653
    LE-40C652
    LE-40B670
    LE-40B679

C arastırdıgım kadarıyla panel oluyor , 650 654 652 vs bunlarda ufak medya özelliklerini belirtiyor kimsinde usb girişi war dierinde yok gibi onları ihtiyacıma gore belirlerim c panel ile b panel arasında ne fark var ? 1500-2000TL fiyat aralıgında 40-42" full hd (izleme mesafesi ~2m ) baska marka model tavsiyeniz varmıdır ve yukarıdakilerden hangisini s ecmeliyim...
    Bu Tv ile birlikte Kablolu yayın almayı dusunuyorum (dijital) bunun için bilmem gereken ekstra bir sey varmıdır. (altın uclu hdmi vs) .

Şimdiden yardımlarınız , tavsiyeleriniz için teşekkurler...

PS: İstanbul bilişimden almayı dusunuyorum , tavsiye link olursa buradan da verebilirsiniz... tekrar tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vvlkn -- 31 Temmuz 2010; 16:38:23 >

• 40c65x modelini alacagım fakat 2 3 4 un birbirleri arasındaki fark nedir ? bulamadım
  • Yardımcı olan yokmu ?
  • Hiç bir fark yok sadece panel altında küçük bir kısımda renk degişimi oluyor bende 651 kırmızı digerlerinde gri tonları gibi başkada bir fark yok
  • Teşekkürler... memnunmusunuz lcd den ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScTeaR

Teşekkürler... memnunmusunuz lcd den ?

http://forum.donanimhaber.com/m_38842843/tm.htm bu başlıkta diğer kullanan arkadaşların yorumu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScTeaR

LE-40C650
    LE-40C654
    LE-40C653
    LE-40C652
    LE-40B670
    LE-40B679

C arastırdıgım kadarıyla panel oluyor , 650 654 652 vs bunlarda ufak medya özelliklerini belirtiyor kimsinde usb girişi war dierinde yok gibi onları ihtiyacıma gore belirlerim c panel ile b panel arasında ne fark var ? 1500-2000TL fiyat aralıgında 40-42" full hd (izleme mesafesi ~2m ) baska marka model tavsiyeniz varmıdır ve yukarıdakilerden hangisini s ecmeliyim...
    Bu Tv ile birlikte Kablolu yayın almayı dusunuyorum (dijital) bunun için bilmem gereken ekstra bir sey varmıdır. (altın uclu hdmi vs) .

Şimdiden yardımlarınız , tavsiyeleriniz için teşekkurler...

PS: İstanbul bilişimden almayı dusunuyorum , tavsiye link olursa buradan da verebilirsiniz... tekrar tesekkurler

C serisi 2010 model olduğu iyi tercih
    diğer modelleri arasında çoğu alt kısımlardaki renklerle ve panelin alt kısmındaki eğim veya tam düz olmasıyla ilişkili.
    modeller arasında özellik uçurumu stil farklı sadece

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.