Merhaba. GT-E2250 telefonumun ekranı bozuldu, halen arama yapabiliyor ve gelen aramaları hangi tuşla karşılayacağımı bildiğimden sorun yaşamıyorum. Fakat sonsuza dek bu biçimde kullanamayacağımdan tamire vermeye karar verdim.
Fakat evvela içindeki dosyalarımı alıp öyle tamire vermem gerekiyor. Bu aşamada ise telefonu -ekranı görmeksizin- bilgisayara bağlama ihtiyacı duyuyorum.
Telefonu daha evvelinde pek bilgisayara bağlamak gibi bir uğraşım olmadığından nerede neyi değiştirmek suretiyle bunu gerçekleştirdiğimi anımsamıyorum. İki ihtimal var:
1- Telefonu kabloyla bağladığım anda ekrana birkaç seçenek geliyordu ve onlar içinden dosya aktarımını sağlayacak olanı seçiyordum.
2- Telefonun ayarlarına girip orada ilgili kısımdan evvela dosya aktarımını sağlayacak olanı açık hale getirip, ardından bağlıyordum.
Bu aşamada bu telefona sahip birinden yardıma ihtiyaç duyduğum nokta, beni yönlendirmesidir.
Bu telefonu olan biri bana ekranı görmeksizin telefonda ana ekrandan itibaren hangi tuşlara kaç defa basarak bu bağlantı sağlayıcı ayarı açık hale dönüştüreceğimin yolunu gösterirse müteşekkir olurum.
Yanıtlarınızı bekliyorum.
İlgili telefonun üyelerde kendinde olup olmadığı hususunda ne model olduğu bilgisinden mahrumiyetten oluşması olası şüpheyi gidermek gayeli görseli:
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme