Şimdi Ara

Samsung Grand Neo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
2.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonu alalı 1 ay oldu fakat telefonun menü geçişleri felan çakma telefonlardan hızlı olmasına karşın diğer androidlere göre yavaş,bazı oyunların renkleri bile farklı,4.1.2 androide sahip Galaxy S II bile bundan hızlı (grand neo'nunki 4.2.2).Bu sorunları düzeltmenin bi yolu var mı ? Benim telefonum mu hatalı veya Grand Neo'ların genelinde mi bu sorun var ? Şimdiden herkese teşekkür ederim.

NOT : Telefon sıfır alındı.

• O fiyatlarda daha iyi telefonlar var.Malesef touchwiz ana sayfasi gayet bunaltici.Kasmayi bitirmek icin rom arastirabilirsiniz.Yada ben o islere bulasmam derseniz fazla uygulama yuklemeyip surekli acik olan uygulamalari kapatabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BurayaNerdenÜyeOluyoruz kullanıcısına yanıt
    Clash of Clans,Blood and Glory,Facebook,Messenger,Whatsapp,Advanced Mobil Care var.Başka uygulama yok.Benden önce kardeşim kullanıyodu.Telefonu ilk açtığımızda hızlıydı hiç bi sorunu yoktu.Artık kardeşim mi bişeyler yaptı bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leopard2A6

Clash of Clans,Blood and Glory,Facebook,Messenger,Whatsapp,Advanced Mobil Care var.Başka uygulama yok.Benden önce kardeşim kullanıyodu.Telefonu ilk açtığımızda hızlıydı hiç bi sorunu yoktu.Artık kardeşim mi bişeyler yaptı bilmiyorum.

Fabrika ayarlarina dondurun biraz hızlanır. Dedigim gibi sorun touchwiz de.Sikinti sizde yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,
    Nette hiçbir yerde geçmiyor ama bir sıkıntı yaşıyorum.

Samsung GALAXY GRAND Neo I9060 ile konuşurken karşı tarafın sesi kısmen kalın ve boğuk geliyor, bu telefonun genel sorunu mu? İki telefon var aynı modelden ikisinde de aynı sorunu yaşıyoruz. Karşı taraf olarak LG G2'de daha net, tiz ve temiz bir ses var. Alalı bir hafta olmadığı için teknik servis ile uğraşmadan iade edeceğim bu durumda.

Neo'larda hat Turkcell 2 çekiyor, G2'de Avea 4 çekiyor.

Yardımlarınızı ve görüşlerinizi rica ederim.
  • sceptic S kullanıcısına yanıt
    Benim telefon hattı Turkcell ama full çekiyo ayrıca sesin kısmen kalın ve boğuk gelmesi gibi bi durumda yok.Bence senin cihazında bi sorun var.
  • Merhabalar telefonu alalı 1.hafta ama öyle bir sorun varki ne yapılsa çözülmedi.Telefonu aldığım günden beri ara ara servis yok hatası alıyorum.Eski 64 kb bir sim kartım vardı.Yenilettim kendi bayisinden 128 kb'lik aldım.Aynı sorun devam etti.Altıncı gün servise verdim.1 gün içinde geri geldi.Belirtilen hata gözlenemedi dediler sadece yazılım yükseltildi.Ama yine aynı hata.Ne yapmam lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • birgocmen B kullanıcısına yanıt
    valla kardeşim biraz geç olucak ama aynı sorun bende de vardı ben şöyle çözdüm ayarlar>bağlantılar>diğer ağlar>mobil ağlar>şebeke modu>sadeceWCDMA inş sende de yarar :)
  • Ben de evimdeki Wi-Fi a bağlanamıyorum. Bir kaç forum gezdim ama sonra Donanim Haber aklıma geldi. Sadede gelirsek, bir çok yöntem denedim. Şifremin doğru girildiğine de eminim. Başka hiç bir sorun yok. Ancak Wi-Fi da önemli bir nokta. Yazılım güncellemesi için Wi-Fi bağlantısı gerekiyor. Bir kaç tavsiye alabilir miyim_ Şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.