Şimdi Ara

Samsung (Google) Nexus 10 Kullananlar Kulübü ve Yardım Konusu (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.695
Cevap
29
Favori
111.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahsur kalan adam

quote:

Orijinalden alıntı: HatersGonnaHate

Yani sorun youtu.beda mi diyorsunuz? Tablet sıkıntılı değil yani?

değil ama nedense öyle bir sorun var

kızım bir an once yarım saat youtube izledi dııııııııııııııııı diye ses vererek tablet kapandı ve acıldı yeninden

servise göndereceğim paramı isteyeceğim oyle bir hakkımız varmış

buna hangi servis bakıyor samsung telefon servislerimi
  • fast-man F kullanıcısına yanıt
    Garantisi varsa belki ama maalesef böyle bir sorun var bende ogyoutube kurduğumdan beri ilk kez dün kapanmayı yaşadım

• quote:

Orijinalden alıntı: mahsur kalan adam

Garantisi varsa belki ama maalesef böyle bir sorun var bende ogyoutube kurduğumdan beri ilk kez dün kapanmayı yaşadım

https://www.reddit.com/r/Nexus10/comments/439mn0/youtube_crashes_tablet/

10.35.53, youtube bu versiyonu yukle demiler onla test ettırıyom kızıma tabletın youtube guncellememeı ıcın ne yapmamız lazım
  • fast-man F kullanıcısına yanıt
    marketten oto güncellemeyi kapayıp açıksa tabi manuel olarakta güncellemezsiniz
  • Arkadaşlar cihazın güncel antutu puanı nedir? Çok önemli olmasa da note10.1(2012)cyanogenmod13 kurulu cihazımdan geçilir mi diye düşündüm yakınımda olmadığından böyle ufak bir karşılaştırma da bulunmak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slowrider -- 27 Mart 2016; 8:23:56 >
  • Arkadaşlar bi tanıdığımızda bu tablet var tabletin ana ekranı açılır açılmaz 5-10 saniye donup reset atıyor. Recoverye girdim wipe yaptım garip olan şey tablet sıfırlanmıyor eskisi gibi açılıyor. Var mı herhangi bir çözümü?
  • merhaba arkadaşlar. abim nexus 10 cihazını açılmıyor diye verdi bana şarja takıyorum açma tuşuna basınca şarj işareti çıkıyor. ses açma+ses kısma+açma düğmesi kombinasyonu çalışmıyor. acaba bataryası mı sarunlu yoksa tablet brick mi oldu. batarya da sorun varsa nasıl anlarım. brick olduysa nasıl düzeltebilirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  • forodun F kullanıcısına yanıt
    orada ki videolara bakın ve bilen biri ile bu libki inceleyin ama ingilizce bilginize :
    http://nexus10root.com/nexus-10-unroot/how-to-unrootunbrick-nexus-10-factory-firmware/

sorumluluk size ait bilen biri ile bakınız
  • yeni gunceleme geldi yine
  • Benim cihazın ekranı kırıldı tr yada yurt dışında bulamadım ekran konusunda yardım edebilecek arkadaşlarda yardım istiyorum.

• Benim sıkıntım ilk olarak pildi tahtakeleden aldım takayım derkende ekranı kırdım :) Artık iki sıkıntım var. Birincisi aldığım pil eski pille aynı görünüyor ama tableti açıyor google logosu geliyor sonra titreyerek kapanıyor burdan öteye geçemiyor. Gidip yenisi aldım onu geri verip orda taktırdım bu seferde google logosundan sonra android logosu başlıyor pat yine kapanıyor resimlerde pilleri karşılşaştırdım bandrol olan ve 4.3 V yazan yeni pil ama açmayan ölçü aletiyle ölçüyoruz batarya şarj olmuş ama nerde bir sıkıntı varsa tableti açamıyor bunun nedeni ne olabilir bu bir :) İkincisi kırdığım ekran piyasada yok samsung rebele gittim mecidiyeköydeki adamlar ekrana 1700 lira istedi şakamısın dedim abi ben modeli yazıyorum sistem fiyatı çıkarıyor bende anlaöadım en son çıkan tabletin ekranı 1100 lira bu niye böyle oldu anlamadım pilide 280 liraya değişiyorlarmış yani bildiğin kazıklamak için kek arıyorlar..Şimdi pil konusunda ve ekran konusunda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: emo5313

Benim cihazın ekranı kırıldı tr yada yurt dışında bulamadım ekran konusunda yardım edebilecek arkadaşlarda yardım istiyorum.

geçmiş olsun
  • Nexus10 için orijinal kılıf alabileceğiniz web sitesi öneririz varmı acaba arkadaşlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • YOUTUBEDE VİDEO İZLERKEN RESETLİYOR
  • quote:

Orijinalden alıntı: HatersGonnaHate

Arkadaşlar bu tablet youtubedan video izlerken kapanıp duruyor sürekli. Bu aralar iyice artmaya başladı çok rahatsız edici oldu artık. Bunun bir çözümü var mı sizde de böyle mi durum?

bendede olmaya başladı servise verip paramı talep etcem
  • arkadaşlar servise ürünü gönderirken garanti belgesi isteniyor dendi bende büyük ihtimal kayıp ettim. fatura duruyor ama. garanti belgesini nasıl temin edebilirim acaba?
  • warland kullanıcısına yanıt
    Çoğu zaman fatura da yeterli oluyor sorun servise

• bu youtube belasından custom romla kurtulamazmıyız
  • Selamlar arkadaşlar

Carrefour elinde kalan Nexus 10 ları 229 liraya elinden çıkarıyordu iki gün önce ben de rasgeldim. Ekranı bile bu paradan fazla eder diye aldım. Ram hayal kırıklığı olsa da tableti beğendim😊 Performans beklentisi yok. Eşim dizi izleyip alışveriş sitelerine girecek en fazla

YouTube daki sorun yazılımsal bir hata ve Google farkına varınca giderir diye düşünüyorum. 2K video stream ederken ya reset atıyor ya da video donuyor. Ogyoutube da ise durum değişmiyor. Download edip izledim sorun yok😊

Benim sorum cm13 kullanan var mı diye merak ediyorum. Tab s ile denemiştim ama düzgün çalışmamıştı. Bunda çalışıyorsa 6.0 a geçmiş oluruz dedim.

• 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.