Telefonum kapandı ve güvenlik kodunu unuttum yardım edemisiniz ?
samsung gt e1081t modelinde telefon kodu giremiyorum.
reset icin ilk mesajda verilen numara için "yıldız" işaretini yapamıyorum
arkadaşlar bnde samsung sgh-b130s telefon var ama o telefona nasıl müzik yükleyeceğimi bilmiyorm yardımcı olursanız sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: kdrcn5858
arkadaşlar bnde samsung sgh-b130s telefon var ama o telefona nasıl müzik yükleyeceğimi bilmiyorm yardımcı olursanız sevinirim
Konuyu hortlatalım...Bu kodlardan kullandığınız var mı..Elinde ömrünü tüketmiş samsung olan varsa bu kodları bi zahmet deneyiversin..neydir ne ey değildir bulabildiklerini yazsın da istifade edelim hep beraber..
Hort.. Arkadaşlar samsung corby kullanıyorum dokunmatiğini hızlandırmak için ne yapmam gerek?
hort
benim eskiden kullandığım şu an ababmın kullanmakta olduğu samsung L760 model telefonuma imei klonlu diye mesaj geldi.
şu an peder bey telefonsuz. btk yı aradım. faturasıyla başarı elektroniğe başvurmamı söyledi. bunu söylemek için iki saat imei yi falan sordu tabi
dedim telefon fetret devrinden kalma. babamın işini görüyor. kullanıyor. faturasını bulmama yada firmada faturanın eşinin bulunma ihtimali sıfır.
ilgili bayan faturasıyla başarı elektroniğe başvurmam gerektiğini tekrarlıyor.
şimdi ne yapmam lazım arkadaşlar? mağdur olduğum için mahkeme hakem heyeti ithalatçı firma vs. koşturmam mı lazım. kopyalayanın hiçmi suçu yok?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme