Bildirim
Samsung Gio mu mini S6500 mü?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Mini 2 S6500 daha yeni bir modeldir, içinde ki işlemci mimarisi de yeni ve daha performanslıdır ama bulabilirseniz Motorola Defy Mini alın derim, suya ve darbelere dayanıklı bir üründür. -
Teşekkürler.Gio yu dahili hafızası nedeniyle eledim.Şuan mini S6500 ve HTC desire C arasındayım.Fiyatları aynı özellikleride çok yakın ama flash desteği ve şarjı nedeniyle sanki HTC daha iyi gibi. -
Teşekkürler.Gio yu dahili hafızası nedeniyle eledim.Şuan mini S6500 ve HTC desire C arasındayım.Fiyatları aynı özellikleride çok yakın ama flash desteği ve şarjı nedeniyle sanki HTC daha iyi gibi. -
Flash player söz konusu ise iki telefonda destekliyor bu konuda endişe etmeyin. Desire C 500 TL'den bulabiliyorsanız zaten alın, en azından Android 4.0 sürümü var.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- apple watch samsung telefona nasıl bağlanır
- telefonda kopyala yapıştır yapamıyorum
- yurtdışı telefon kaç ay kullanılır
- telefonum gelen aramaları meşgule atıyor
- numara engelli değil ama telefon çalmıyor
- exynos 1480
- samsung s25 ultra
- ram plus nedir
- good lock
- samsung z fold 6 özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X