Şimdi Ara

Samsung Gio kullanım hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonu alalı 1 hafta oldu Şu sorunlarım için yardımlarınızı bekliyorum

1-) Telefonun şarjı çok erken bitiyor wifi, blutut, gps kapalı olduğu halde ve batarya bozulmasın diye yarı doluyken falan şarj etmek istemiyorum ayrıca bilgisayardan şarj etmek zarar verir mi

2-)Uygulamalarım ve bazı klasörlere şifre koymak istiyorum malum tüm hesaplar açık duruyor
    dosyalarım klasörüne giremiyorum parmak izi tarayıcısı çıkıyor nasıl olduğunu bende anlamadım parmağımı tarıyor ama yine girilmiyor klasöre ACCES DENİED diye bir yazı çıkıyor

3-)ve telefonumu daha verimli kullanabilmem için önereceğiniz uygulamalar ve tavsiyeler nelerdir
    teşekkürler....:)

• Bende wi-fisini kullanmayı beceremedim.
  • bu konuda sorularının hepsinin cevabını bulabilirsin

http://forum.donanimhaber.com/m_47857666/tm.htm
  • Bilgisayardan sarj etmek zarar vermez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtesliPanda -- 2 Temmuz 2012; 18:21:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtesliPanda

Bilgisayardan sarj etmek zarar vermez

ama bataryayı tam doldurmaz şarjı o yüzden çabuk biter
  • Zarar verrir derken mesela her zaman saatlerce bekleyemiyoruz PC başında mesela tam dolmadan falan tak çıkar bu açıdan...Batarya bir günü zor çıkarıyor ne yapacam bilmiyorum
  • Şarjın çabuk bitmesindeki en önemli etken ekran parlaklıgı.Onu kısarsanız bir nebze daha uzayacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahmat1453

Zarar verrir derken mesela her zaman saatlerce bekleyemiyoruz PC başında mesela tam dolmadan falan tak çıkar bu açıdan...Batarya bir günü zor çıkarıyor ne yapacam bilmiyorum

3g yi kullanmiyorsan kapat,ekran parlakligini azalt,ana ekranda fazla renkli duvar kagidi kullanma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.