Şimdi Ara

Samsung Gear VR (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
12
Favori
15.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ps4 kolu oluyor mu s7 edge ve samsung gear vr ile? saolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • milk vr bulamiyorum yardimci olurmusunuz her sekilde denedim vpn falan ise yaramadi

• milk vr apk si lazim bana

• esasmevzi_07 kullanıcısına yanıt
    Vpn ile abd den bağlanın uygulamanın adı samsung vr olmuş milk yazmıyor

• şimdi bir sorum olacak, bu cihazı almayı düşünüyoruz ama sadece film izlemek için alacağız. alt yazılı film dizi izleme olanağı var mı. yani normal bir filmi vr içinde izleyebiliyor muyuz. şimdiden teşekkürler.
  • GetSomeRest kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Film izlemek için uygun bir cihaz. Kendi resmi Oculus Video uygulaması mevcut Videolarım sekmesinden telefondaki her türlü video içerikleri izleyebiliyorsunuz. Altyazı olayıda yalnız şöyle. İndirilen altyazı dosyasını Notepad2 ile açıp Encoding kısmını UTF-8 yapıp kaydetmeniz gerekiyor. Bu şekilde altyazılarda türkçe karakter sıkıntısı olmuyor. Eğerki elinizde 360 derece videolar , 3D filmler , 180 derece filmler varsa bunlarıda Oculus Mağazadan "MOON PLAYER" isimli uygulama ile izleyebilirsiniz.

Uyumlu telefonlar S6 , Edge , Edge + , Note 5 , S7 , S7 Edge.
  • AvaLion kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim. altyazı utf-8 olayını biliyorum. sm-r323 modelini ve ppi değeri en yüksek galaxy modelini alacağım. s6 ve s7 modelleri edge modellerinden daha yüksek ppi değerine sahip bunun görüntü kalitesine az da olsa katkı sağlıyacağı kanısındayım.
  • beyler bu gözlüğün son modelinin(sm-r323) fiyatı 160 tl ye düşmüş hepsiburada.com da. alacak olanlar fırsatı kaçırmasın
  • Samsung Gear VR 321 (Fansız) Note5 uyumlu modeline sahibim. Gözlüğüm şu an kenarda atıl vaziyette. İlk aldığımda biraz kullandım. Güzel mi güzel ama sonuçta beni tam anlamıyla tatmin etmedi. Ama şunu da söyleyeyim: Piyasada telefonu takıp da kullanacağın bundan daha iyi bir VR gözlük yok!

Bu tarz gözüklerin iyileşmesi için, gözlüğün soğutma sisteminin olması lazım bu bir, ikincisi, FOV değerinin çok yüksek olması gerekiyor. Öyle 120 vs tatmin etmiyor. Sonuçta o dürbün etkisi olayı mahvediyor.
    Üçüncüsü, çözünürlük olayının en az 8K olması gerekir telefonda. Çünkü 2K'da bile pikseller sayılıyor ve gerçekçi görüntü vermiyor.

BOBO VR4 denemiş de biri olarak en iyi netlik ise BOBO VR4'te. Ama Samsung Gear vr nerde, bobo nerde? Asla kıyas kabul etmez.
  • Merhaba,

2 Gün önce aldığım Gear VR 2016 da internetten indirdiğim 360 videoları açtığımda video oynamıyor, öylece kalıyor. Bununla ilgili yapılacak bir şey var mı acaba?
  • 01.11.2016 tarihinde note 5 aldım Gear VR için form doldurup başvuru yaptım henüz gelmedi ne zman gelir acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vahitceylan -- 12 Kasım 2016; 0:13:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vahitceylan

01.11.2016 tarihinde note 5 aldım Gear VR için form doldurup başvuru yaptım henüz gelmedi ne zman gelir acaba

Selamlar,
    Bende aynı şekilde bekliyorum. Siz benden 1 hafta önce almışsınız. Hala bir haber yok mudur acaba?

• Arkadaşlar Gear VR ile telefondaki 3D Half SBS filmleri izleyebilir miyim? İzlenebiliyorsa nasıl?
  • ücretsiz oyun kodu gelmiş gear için

Samsung Gear VR

• Gear VR 323 sahibiyim. Oculus Video ile Sinema salonunda ve diğer programlarla yatarken 2D ya da 3D film izleyemiyorum. Sinema'nın tavanını görüyorum.. :) Yani Gear VR tavana bakarken perdeyi karşıma alamadım bir türlü. Bunun bir ayarı var mı? Ya da bu şekilde izleyebileceğim bir program var mı?..

Bir de bildiğiniz gibi Note5'e (ve diğer bazı modellerin) SD kart takılamadığı için yüksek boyutlu 1-2 tane VR Gear uygulaması ya da film attığınızda hafızası doluyor. Bildiğiniz gibi bu telefonlara Micro USB'li flash disk takılabiliyor. VR'ın şarj cihazı takılan yerine Flash Disk taktım ama telefona takıldığında algılanan flash disk Gear VR'a takıldığında telefon ya da Oculus arayüzü tarafından algılanmıyor. Bunun için bir çözüm bulabilen oldu mu?..
  • Arkadaşlar GearVR 2016 R323 gözlüğüm geldi ve denedim, gayet memnunum. Cardboard uygulamaları ile karşılaştırılınca kafa hareketini çok daha iyi ve yumuşak takip ediyor
    ve drift problemi olmuyor.(Bakış açısı merkezinin gitgide sağa ya da sola kayması) Cardboard ve Oculus mağazası uygulamalarını kullanırken fark belli oluyor.
    VR ile günümüzün genel problemi standardın 2k olması ve piksellerin görülmesi. Açıkcası PC bağlantılı modeller oculus rift ve htc vive nasıl deneme fırsatım olmadı,
    ucuz VR ile işe başlayayım dedim. Ama onlar da 2k olduğu için piksel problemi yaşanması muhtemel. Sanırım ileride göz başına 4k verilebildiği zaman(4Kx2 8k)
    pikseller görünmez hale gelirse çok daha iyi bir teknoloji olacak.
    Onun için ise şimdilik grafik işlemciler yetersiz. Ama gerçekten harika birşey, tv veya monitörde izlenen 3d ile alakası yok, tamamen gerçek gibi hissettiriyor.
    O yüzden çözünürlük az da olsa keyif veriyor her türlü. İlk denediğim anda büyüledi. 130tl'ye gayet güzel bir deneyim yaşatıyor.
    Uyumlu Samsung telefonu olanlar Cardboard tipi gözlükler ile boşuna uğraşmasın derim, kalitelileri zaten 80-100tl bunun fiyatına yakın.

• silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dursunn -- 25 Ocak 2017; 10:26:14 >
  • AvaLion kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Yeni samsung gear VR aldım. S6 kullanıcısıyım. Gala launcer ve sideload VR indirdim. Ama bu uygulamaları bir türlü çalıştıramadım. Ne yapmam gerek acaba?

Ayrıca youtube de bulunan videoları filan da telefona indirsem acaba nasıl çalıştıracağım. videolar kısmına attığım halde çalıştırmadı. Bir de adrenalin uygulamaları nelerdir acaba? Ve cihazı Türkçe yapabilme imkanım var mı?

Acemi olduğumdan çok iyi bilmiyorum cihazı. lütfen biraz ayrıntılı anlatabilir misiniz?

Ayrıca 15 dakika kullanabiliyorum. Uyarı geliyor. ısındığına dair.
    Acaba joysitck nereden alabilirim? nette bakındığım kadarıyla resimdekini görebiliyorum. iki elimle kavrayabileceğim bu PC4 joystick gibi olanlarını nereden satın alabilirim?

Teşekkürler.

Samsung Gear VR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pisyagmur -- 5 Şubat 2017; 2:40:22 >

• pisyagmur kullanıcısına yanıt
    Facebook'un 2 tane app uygulaması var uygulama yöneticisinde. Onların aktif olması lazım. Facebook App Installer ve de Facebook App Manager. Öncelikle bu iki uygulama açık olmalıdır. Ekstradan sen kapatmadıysan bu iki uygulama telefonda açık olması lazımdır.

Telefonu gözlüğe tak, gelen uyarıdan sonra, gözlükten çıkar ve ekrandaki programları (Oculus vs..) yükle. Tabii ondan önce Oculus hesabın olmalı, onun için dehttps://secure.oculus.com/sign-up/ burdan kayıt olman gerekir. İlgili programların yüklenmesine okey verdikten sonra telefonun USB kablosunu PC'ye bağla ve telefonun hafızasına gir. Orada Oculus klasörüne gir ve girdiğin yerde 360Photos 360Movies adlarında iki adet klasör aç. Fotografları photos'a, indirdiğin 3D veya 360 Derece videoları da Movies klasörüne at.

Telefonundan Oculus hesabına girip, ordan Oculus video programını indir. Sonra telefonu gözlüğe takıp, oculus videoya girdiğinde ilgili videoları izleyebilirsin.

• BalistikBomba B kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Söylediğiniz uygulamalar aktif. söylediklerinizi aynen yaptım. Gakat Gala launcer ve sideload VR bağlanamadım. Ayrıca nette oyun, uygulama vs.. bir şey indirebilir miyim? indirebilirsem acaba indirdiğim uygulamaları nere atmam gerek? Ayrıca son sorum video resim vs. indirebileceğim bir site var mı? Youtube 360 videolar indirdim.Fakat sinema gibi izleniyor. Yardımcı olabilir misiniz?
    TEşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.