Şimdi Ara

Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU] (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.474
Cevap
139
Favori
563.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iphone 6s cihazımla whatsapp mesajlarını alamıyorum sadece instagram ve mesajları görebiliyorum androdli cihazlardamı whatsapp mesajlarını alıp son mesaja cevap yazabiliyorsunuz yoksa sadece samsungun cihazlarındamı ?
  • Saatim şekil önümden çekil.karda test edildi Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU]Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpino -- 14 Mart 2017; 14:34:56 >

• Şu saatin sıfırını 1 aylık apple watch 2 (42mm) ile kafa kafaya değiştirmek isteyen var mıdır
  • İphone ile kullanan varmı arkadaşlar, hiçbir saat arayüzü ve uygulama indiremiyorum uygulamadan saate, sadece bildirimler ve aramalar geliyor.
    Sorunsuz kullanan varmı yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpino

S3 frontier ile iPhone 7 Plus kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım sadece uygulamalar yetersiz o kadar.

hangi uygulamayı kullanıyorsun iphoneda versiyon u nedir hocam, bende uygulma indirmiyor
  • Bozo Luluk B kullanıcısına yanıt
    Sıfır değil bendeki 3 aylık frontier ama anlaşırız
    Sport mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gear s4 için kayda değer yenilikler olur inşallah
  • gkhncnk kullanıcısına yanıt
    Şu uzay grisi olan frontier oluyor sanırım.
    Hocam vallahi benim cihazda çizik sıfır. Sizinkisi de aynı durumda mı?
    Üstte arkadaşın resmini paylaştığı frontier. Bendede durum aynı kozmetik olarak sıfır kondisyonda. İsterseniz pm den görüşelim whatsappla resim felan paylaşırız.

• Sabah Gear S programına güncelleme geldi.. Yine pek bi özellik göremedim dille ilgiliydi sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quesary

quote:

Orijinalden alıntı: alpino

S3 frontier ile iPhone 7 Plus kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım sadece uygulamalar yetersiz o kadar.

hangi uygulamayı kullanıyorsun iphoneda versiyon u nedir hocam, bende uygulma indirmiyor

Apple store'den Samsung gear S programını indiriyorsun eşleştirdikten sonra saat arayüzleri programlar istediğini indiriyorsun saate kuruyor zaten.hiçbir problem yok kullanımda daha önce Apple Watch kullanıyordum satıp bunu aldım çok daha iyi bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende senin yaptigini yapiyorum ama gear s deki uygulamalardan birsey indirmeyw calistigimda, indiriliyor diyip %100 doluyor sonra yukleniyor %0 da takili kaliyor. Uygulama yuklenmedi diye hata mesaji geliyor sonra, eski versiyonu kullandim yasal olmayan ondan boyle sorun cikmamisti

• quote:

Orijinalden alıntı: Quesary

Bende senin yaptigini yapiyorum ama gear s deki uygulamalardan birsey indirmeyw calistigimda, indiriliyor diyip %100 doluyor sonra yukleniyor %0 da takili kaliyor. Uygulama yuklenmedi diye hata mesaji geliyor sonra, eski versiyonu kullandim yasal olmayan ondan boyle sorun cikmamisti

Hocam ilk başta banada olmuştu saati resetledim düzeldi resetlemeyi denedinizmi ?
  • Arkadaşlar iphone 6s telimle sadece mesajlar twitter ve instagram bildirimlerini alabiliyorum android telefonla kullanan arkadaş varsa whatsapp bildirimini görüp cevap yazılabiliyormu ?
  • kutlay1 kullanıcısına yanıt
    WhatsApp da gelmesi lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: .Heisenberg.

maalesef alamıyorum gelmiyor bu üçü harici
  • kutlay1 kullanıcısına yanıt
    sıfırladım şimdi uygulamalar hala aynı yüklemiyor, bluetooth ilede bağlanmıyor bu seferde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutlay1

quote:

Tüm bildirimler sorunsuz geliyor bende , 6s kullanıyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kutlay1

quote:

Tüm bildirimler sorunsuz geliyor bende , 6s kullanıyorum.

Aynen bende 7plus'ta sorunsuz kullanıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.