Şimdi Ara

Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU] (302. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.474
Cevap
139
Favori
563.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saate temiz kurulum yapmak istiyorum yardımcı olur musunuz ?

s3 frontier
  • onaralemdar O kullanıcısına yanıt
    Saat ayarlarından yeni telefona bağlan derseniz tüm ayarlar sıfırlanır.,yazılım atmak istiyorsanız wifi olan bir bilgisayara ihtiyacınız var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rakurtt R kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazılım atmak istiyorum

• onaralemdar O kullanıcısına yanıt
    yesilcin.com
    WiFi_Odin Kullanarak Gear S3'e Firmware Yükleme, Güncelleme Rehberi - Samsung Gear S3 (SM-R760, RM-R770)
    http://yesilcin.com/wifiodin-kullanarak-gear-s3e-firmware-yukleme-guncelleme-rehberi-t36549.0.html
  • Arkadaşlar, saatime güncellemenin olduğu bildirimi geliyor ancak bir kaç defa denemiş olsam bile aşağıdaki adımlardan öteye geçemiyor saat:

1) Telefona, saat için güncelleme olduğu bildirimi gelir.

2) Onaylandıktan sonra güncelleme dosyası inmeye başlar.

3) Download bittikten sonra, indirilen dosyanın saate aktatılması işlemi başlar.

4) Son adım olarak, yüklemeye başlar ancak burada bir sıkıntının baş gösterdiğini anlayabiliyorsunuz, önceleri yavaş yavaş ilerleyen yükleme işlemi, yüzde 10-15 dolaylarına geldiğinde birden hız kazanıp yüzde 100'e tamamlıyor kendisini.

Son olarak saat açılıyor ve güncelleme yüklenemedi, müşteri hizmetleri ile görüşün diyor ve her şey eskisi gibi devam ediyor.

Sorun hakkında bilgisi olan var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ofyariz93

Arkadaşlar, saatime güncellemenin olduğu bildirimi geliyor ancak bir kaç defa denemiş olsam bile aşağıdaki adımlardan öteye geçemiyor saat:

1) Telefona, saat için güncelleme olduğu bildirimi gelir.

2) Onaylandıktan sonra güncelleme dosyası inmeye başlar.

3) Download bittikten sonra, indirilen dosyanın saate aktatılması işlemi başlar.

4) Son adım olarak, yüklemeye başlar ancak burada bir sıkıntının baş gösterdiğini anlayabiliyorsunuz, önceleri yavaş yavaş ilerleyen yükleme işlemi, yüzde 10-15 dolaylarına geldiğinde birden hız kazanıp yüzde 100'e tamamlıyor kendisini.

Son olarak saat açılıyor ve güncelleme yüklenemedi, müşteri hizmetleri ile görüşün diyor ve her şey eskisi gibi devam ediyor.

Sorun hakkında bilgisi olan var mıdır?
    Saati sıfırlayın öyle deneyin. Olmazsa netodin ile kendiniz yükleyebilirsiniz. Ya da hiç uğraşmayın servise verin yapsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: esatgelmedi

Saati sıfırlayın öyle deneyin. Olmazsa netodin ile kendiniz yükleyebilirsiniz. Ya da hiç uğraşmayın servise verin yapsın.

Alıntıları Göster
    Sıfırlamaktan kastınız, ana ekran tuşuna sürekli basmak suretiyle yeniden başlatmak mı? Onu yaptım bir kaç defa. Daha öncesi de, güncelleme gelmeden önce netodin ile kendim yüklemeye çalışmıştım yine benzeri bir hata vermişti.

Sanırım en mantıklısı servise vermek gibi gözüküyor, teşekkürler ilginiz için.
  • Son gear wear güncellemesinden sonra bağlantı problemi yaşıyorum. Akşam kapatıp sabah açarım saati normalde. Birşey yapmama gerek kalmadan bağlanırdı. Şimdi genelde manuel olarak bağlıyorum. Veya kapsama alanı dışına çıkıp girince de bazen bağlanmıyor. Gear uygulamasının alt versiyonunu indirdim, silmeden tekrar yükleyeyim dedim olmadı. Şimdilik 0 lama yapmadan başka bir çözüm önerisi olan varmı.

Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU]
    Veya hangisini downgrade yapayım

• quote:

Orijinalden alıntı: ofyariz93

Sıfırlamaktan kastınız, ana ekran tuşuna sürekli basmak suretiyle yeniden başlatmak mı? Onu yaptım bir kaç defa. Daha öncesi de, güncelleme gelmeden önce netodin ile kendim yüklemeye çalışmıştım yine benzeri bir hata vermişti.

Sanırım en mantıklısı servise vermek gibi gözüküyor, teşekkürler ilginiz için.

Alıntıları Göster
    Hayır, ayarlar içinde saati sıfırla seçeneği var. Servis yakınsa hiç uğraşmayın. Rica ederim. 🙂

• ofyariz93 kullanıcısına yanıt
    saat ayarlarından komple saati sıfırlayın , telefondan uygulamarı silip tekrar yükleyin.Ben o şekilde yaparak upgrade yaptım.Bendede aynı sorun vardı.
  • Güncelleme gelmiş 11.3 mb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slmessi -- 2 Nisan 2019; 12:59:29 >
  • slmessi kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar saat yoğun olmayan kullanımda ne kadar gidiyor. Bundan önce galaxy watch kullanıyordum bana 4-4.5 gün rahat gidiyordu sürekli açık ve telefona bağlı. Ona kardeşim el koyunca bundan sipariş verdim bi tane. Umarım şarj konusunda çok kötü değildir.

• yahyademirci kullanıcısına yanıt
    Şahsen çok memnunum şarjından ;)
    Benim sabah 8 akşam 5 açık ve telefona bağlı şekilde saati fazla kurcalamadan günde %20-25 tüketim olup 4 gün yetiyordu.Garanti gönderimi sonrası batarya değişti şimdi aynı senaryoda %20 den daha az harcıyor gibi

Akşam 5 den sabah 8 e kadar kapalımı kalıyo saat.

Evet akşam kapatiyordum.Batarya değişiminden sonra akşam 10 gibi kapatmaya başladım yine 4-5 gün kullanım sağlıyor

• Arkadaşlar ilginiz için teşekkürler ancak bahsettiğiniz yöntemi denemem neticesinde de olmadı maalesef. İşe yerim olumun hemen üstünde bir Samsung Yetkili Servisi var, muhtemelen yarın oraya bırakacağım saati.
    Anşadım hocam sağolun. Cihaz geldi bu akşam bi tam şarj edeyim bakalım kaç gün gidecek şarjı. Galaxy watch iyiydi şarj olarak 4 tam günü rahatlıkla çıkarıyodu benim kullanımımda. Bu heralde sizin anlattığınıza göre bende 2 gün gider gibi.

• Saati 1 haftadır kullanıyorum hoşuma gitti bir sıkıntı görünmüyor son gelen güncellemeyle Spotify geldi önceden varmış ama ilk aldığımda markette yoktu
    Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.