Şimdi Ara

Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU] (299. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.474
Cevap
139
Favori
564.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hakem heyeti candır. devam et. en azından yeni saat alırsın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mustiki212 kullanıcısına yanıt
    Aynen işin ilginci ilk gün bi sıkıntı yoktu bakmıştım daha sonra oldu.

• bayjkartal kullanıcısına yanıt
    Rehber olarak google ı mı kullanıyorsunuz? Belki telefon rehberi veya başka bir rehberi kullandığınız için olabilir.
  • CengoCenk kullanıcısına yanıt
    Diğerlerini de denedim değişen bişey yok ama kayıtlı kişiler bi kaç kişi artmış 😂

• quote:

Orijinalden alıntı: IRoN

Son güncelleme ile Frontier de herhangi bir kronik sorun yok, gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

Bütçe durumuna göre son çıkan Galaxy Watch ta tercih edilebilir.

Saygılarımla...
    Selamlar hocam.

Akıllı saat furvasına ben de katılmaya karar verdim.

Fiyatı ve kullandığım telefondan dolayı Huawei GT Sporta baktım ancak o akıllı saat gibi değilde daha çok akıllı bileklik segmentinde geldi bana. Sonrasında biraz daha üzerine ekleyerek Samsung Gear S3 Frontier bakındım. Gayet tatmin edici ve özellikleriyle ihtiyacım olanı karşılayacak türdendi. Model bakınırken de Samsung Galaxy Watch 46 mm modelini gördüm. bu üç model içerisinde fiyatı yüksek olandı.

Sorum şudur Samsung Galaxy Watch 46 yerine S3 Frontier'i tercih etsem ileri de keşke güncel yeni modelini alsam dermiyim? Taksitle alabilme imkanım var, almışkende güncel en yenisini almak isterim.

Ancak arada elzem,olmazsa olmaz veya s3te olmayıp da 46 mm olan bir özellik varmıdır?

Yorumlayabilirseniz çok sevinirim.

• Son güncelleme ile sürekli "Breaking News" diye bir uygulamadan haber geliyor. Ne telefonda böyle bir uygulama var, ne saatte. Saatin uygulamalarına ve telefondaki Gear uygulamasının içindeki her yere baktım ama yok, kafayı yemek üzereyim. İnternette de bir açıklama bulamadım. Başına böyle bir durum gelen var mı?
  • Bir sorum olacak

Samsung healt de bir yürüyüş antremanı başlattım diyelim , bunu aynı anda saatte göstermiyor, aynı durum saatte başlatılan antreman için de geçerli, birbirine senkronize çalışmıyor veya ben bir ayarı eksik yapıyorum, gear wearable uygulasi kurulu sadece ,başka bir uygulama ile kontrol mi ediyor acaba

Syg.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustiki212 kullanıcısına yanıt
    Saatin tamiri için onay vermedim, yarın gidip hem bi kavga edicem sonra saati alıp hakem heyetine gidicem. Su geçirmez dedikleri saat suya sokmadan su geçirdi. Ya 730 tl fiyat çekmesi hele küfür eder gibi oldu. Apple ın yanında bok yemiş samsung.

• Merhaba sevgili @Axecalos

Huawei kendi işletim sistemini kullanıyor Samsung gibi ama uygulama olarak Samsung'un Tizen'in den de geride şu anda.

Burada konu, kullanım amaçlarınıza göre ürün seçimi ise Frontier de Galaxy Watch'ta sizi üzmez lakin benim görüşüm
    bütçe sorunu yok ise tabii ki 2 sene daha yeni çıkmış, daha çok güncelleme alma ihtimali olan Galaxy Watch modelidir.

Galaxy Watch'ta Frontier'e göre pil süresi daha iyi denilmekte ve ülkemiz şartlarında garanti konusu her daim muallak olsa da Samsung'un kendi ifadesi ile her iki saatte de IP68 sertifikasına sahip olsa da Galaxy Watch denizde yüzmeye de müsait bir saat denilmekte ayrıca.

Her iki modelde de 46 mm modeli mevcut bu arada ve her ikisi de yine 22 mm kayış kullandığı için zevkinize göre kayış seçimi alternatifi bolca.

Özetle, seçim sizin :)

Saygılarımla...

• IRoN kullanıcısına yanıt
    Öncelikle fikirleriniz için çok teşekkür ederim.Evet, dediğinize katılıyorum. Belli ki Huawei bir kaç model sonra mevut standartlaşan özellikleri kendi saatine koyacak dolayısıyla en baştan eledim onu.

Spor tarafını tracking dışında pek kullanabileceğimi sanmıyorum ancak ağırlıklı bildirim ve 3rd part app için alacağım diyebilirim. Yani güncel işletim sistemi,iyi bir işlemci ve son teknoloji olmasını tercih ederim. (elbette ekonomik durumum da bunda etkindir.) Ancak saati bir sefer alıp uzun vadede kullanma planım var. Ayrıca KK'ye taksit imkanını da düşününce S3 için 108,25 TL aylık ödeme yapmaktansa Galaxy Watch için 158,25 TL ödeme yapmak daha makul geliyor bana yukarıda saydığım nedenlerden dolayı.

En iyisi sizin tecrübe ve yorumlarınızla birlikte haftasonu bir teknomarketin yolunu tutayım.

Çok teşekkür ederim size.

İyi günler dilerim..

• Rica ederim, ne demek.

Aslında işletim sistemi ve biz kullanıcılar için hem sesle mesajlara cevap verebilme, daha çok uygulaması olması gibi özellikler baz alındığında Wear OS yani Google ın işletim sisteminin olduğu saatler
    bana göre Tizen'den bir adım daha önde ama Wear OS kullanan saat bulmakta kolay değil hele ki yeni Snapdragon Wear 3100 işlemcisi olanlardan :)

Umarım gönlünüze göre bir seçiminiz olur ve güzel günlerde, keyifle kullanırsınız.

Saygılarımla...
  • Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 1 yıldır gear s3 frontier kullanmaktayım. Yakın zamanda gelen güncellemeyi (299mb) bir türlü kuramıyorum. Güncellemeyi kopyalanamadı hatası alıyorum. saati ve uygulamaları komple silip sıfırdan kurdum sorun yine aynı şekilde devam ediyor. Saati sıfırladıktan sonra hava durumu için şehirde ekleyemiyorum.Güncellemeyi nasıl kurucagım hakkonda yardımcı olabilecek var ise sevinirim. manuel olarak kurulumuna baktım reboot kısmından odin ile yüklüyoruz. Laptop olmadıgı için kuramadım. Yardımlarınız için teşekkürler
    Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU]
    Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uurturk94 -- 23 Mart 2019; 5:40:0 >

• recepix kullanıcısına yanıt
    hocam nasıl bulacağız bunları storeda. bulamadım bir türlü.
  • IRoN kullanıcısına yanıt
    Son sürümün kodunu paylaşabilir misiniz: Kanada romundan orjinal roma dönmeye çalışıyorum da (300 küsur mb lık güncellemeyi Kanada romunda almadım)
    Teşekkürler

Ayrıca bahsettiğiniz saatlerden biri şu mu?

WatchStation's Fossil Sport Smartwatch - 43mm Black Silicone
    Fossil Sport Smartwatch - 43mm Black Silicone
    http://www.watchstation.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=34054&langId=-1&catalogId=23503&partNumber=FTW4019P

edit: Amazon'da şunu bulabildim
    www.amazon.de
    Fossil Herren Digital Smart Watch Armbanduhr mit Silikon Armband FTW4018: Amazon.de: Uhren
    https://www.amazon.de/dp/B07GL7WYNW/?coliid=IX6T1RGTNKGKT&colid=3R08KWL0WP8ZN&psc=0&ref_=lv_ov_lig_dp_it

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 23 Mart 2019; 11:37:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: uurturk94

Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 1 yıldır gear s3 frontier kullanmaktayım. Yakın zamanda gelen güncellemeyi (299mb) bir türlü kuramıyorum. Güncellemeyi kopyalanamadı hatası alıyorum. saati ve uygulamaları komple silip sıfırdan kurdum sorun yine aynı şekilde devam ediyor. Saati sıfırladıktan sonra hava durumu için şehirde ekleyemiyorum.Güncellemeyi nasıl kurucagım hakkonda yardımcı olabilecek var ise sevinirim. manuel olarak kurulumuna baktım reboot kısmından odin ile yüklüyoruz. Laptop olmadıgı için kuramadım. Yardımlarınız için teşekkürler

Bu işlerden biraz anlıyorsanız odin ile yükleyebilirsiniz. Yakındaysanız servise de verebilirsiniz.

• esatgelmedi kullanıcısına yanıt
    Güncellemeyi mi odin le yükleyecek
    Yoksa son sürüm Türkiye için olan firmware olarak yayınlandı mı?
    Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 23 Mart 2019; 12:36:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: esatgelmedi

Bu işlerden biraz anlıyorsanız odin ile yükleyebilirsiniz. Yakındaysanız servise de verebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    tr firmware lazım galiba ayrıyetten wifi olan laptop lazım . servisi var ise bakayım.
  • Merhabalar, forumda aradım ama bulamadım,
    Son güncellemeden sonra gear S3 güç tasarruf modu devre dışı bırakılamıyor

İnternette de sorunuma çözüm bulamıyorum.
    yaklaşık 1 sene benzer sorun olmuş ve kendim çözemeyince garanti kapsamında serviste düzeltilmişti.

güç tasarruf modundan saat üzerinden veya Galaxy wearable app'den çıkılma komutu veriliyor ama çıkış olmuyor.

Güç tuşuna basılı tutup tüm reboot seçeneklerini denedim ve yine beceremedim.

Ne yapabilirim acaba?
    teşekkürler
  • uurturk94 U kullanıcısına yanıt
    Telefonunuzun ekran ayarlarından "zaman aşımı"nı süresiz yapın. ekranı kapatmayın. telefon uyku moduna (doze) girmesin.
  • 1200gs kullanıcısına yanıt
    bende kanada romunu kurmuştum güncelleme aldı,orjinal TR romunda farklı bişeyler mi var anlamadım ne duydunuz acaba? illa kurmak gerekir mi? ben daha önce güncellemeleri alır diye orjinal TR romuna dönmeyeyim dedim ama
  • 
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.