Şimdi Ara

Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.474
Cevap
141
Favori
563.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saatı 4-5 gundur kullanıyorum android one cıhazımla genel itibariyle menunum ama üzüldüğüm eksiklikler var .

Şu cıhazın içinde android wear olmasını cok isterdim .

Neden

Herşeyden önce google asistan için ok google diyip saatten komutu verip bişeyleri açıp kağatmayı ve ya mesajları sesli yazmak çok güzel olurdu .

Tizen market çok zayıf

App store de ve google playde ki ilk 100-200 program bu çihazda olsa hiç sorun olmayacak ama

Bir whatsapp instagram facebook spotfy gibi poglar eksik hep whatsapp mesajlarının detayına gırebılsek keske sesle mesaj yazsak telefonu cıkarmadan whatsapp . instagram messanger yada facebook messanger lara gırıp yazı yazsak ne guzel olurdu .

Bir ümit bu cihaza android wear port edilir belki o zaman bir çok sıkıntı çözülmüş olur ben şahsen çok isterim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozic

quote:

Orijinalden alıntı: batarya zayıf

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar Merhaba,

Bende S3 Frontier modelini alarak aranıza katıldım. Saatin kendi gps modülü olduğu halde here map'den konumumu bulmaya çalıştığımda telefonunuzda ki konumu açın diyor bulmuyor. Saatin konumu açık bu arada

Nedendir sizce.

Telefona Bluetooth ile bağlı iken kendi pili bitmesin diye telefonun konumunu kullanıyor. Telefon yoksa ya da bağlı değilse kendi modülünü kullanıyor.

Denemiştim ama emin olmak için tekrar denedim. şidmi uygulamaya girince bağlantı yok tekrar deneyin diyor saatte. çözemedim bir türlü.

Pardon, Here uygulaması demişsiniz. S Health bende bu şekilde çalışıyor. Here öyle programlanmış olabilir maalesef. Here telefondan bağımsız çalışamaz çünkü harita verisi için internet lazım. Hazır bağlanmışken konumu da ordan alayım diyor herhalde.

Başka harita uygulaması var mı ki saat için

Mağazada 2 tane var. Ama ikisi de resmi değil. Tavsiye de etmem. Hantallar biraz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: utkuberk

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: utkuberk

Sadece cihaz uzerindeki muzikleri gorebiliyorum telefonumdakileri nedense gormuyor muzikleri nereye atmam gerekiyor?

Saat sadece kendi belleğindekileri çalar. Telefondaki müzik uygulamalarını kumanda edebilir.

Hangi uygulamalari destekliyor?

Spotify, Samsung Müzik ve Play Müzikler benim denediklerim.

Buldum teşekkürler :)

Spotify nasıl kumanda ediyorsunuz ben bulamadım :S telefondan spotify açtım şarkı açtım ama

Spotif'ı aç. Bir parçayı başlat. Uygulamayı arka plana at.

Saate geç.

Üstten aşağıya kaydır ya da istediğin şekilde Müzik uygulamasını aç.

Varsayılan olan Gear müziklerini gösterecek.

Telefonu yönetmek için Ses seviyesi butonunu sağında bulunan Saat/telefon simgesine basın.

Artık ekranda telefonda oynayan parça görünecek ve kumanda edebileceksiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Turkcell kullanıcıları
    fizy muzik uygulamasınıda tam olarak destekliyor bilginize
    ayrica dinlerken alttan uste dogru cekerseniz
    parca listesi cikiyor bu cok onemli bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekranı korumak için cam filmi veya benzer bir ürün satın alan varmı? Varsa ürünün linkini atabilir mi

• Baxı kullanıcısına yanıt
    Aynen bende hiç beğenmedim işletim sistemini.Saat mükemmel ama gelgörki tizen yavan içi boş.Ama wear da çok kasan bir işletim sistemi sanırım şikayet çok.Ben apple watch kullanıcısydım yakın zamana kadar acayip geniş bir marketi var her işlevini kullanamasnda normal apstore daki her uygulama vardı watch ois de.Ama oda kasıyordu geç açılmalar falan çoktu.Birde ekran falan oyuncak gibiydi.Yalnız siri bir başkaydı.
  • Saatteki haber uygulamasından bildirim alamıyorum biyerden ayarımi var bulamadım

• Giderek acaba almasam daha mı iyi olur demeye başladım yorumları okudukça :(

Saygılarımla...

• IRoN kullanıcısına yanıt
    Bu biraz zevk ve ihtiyaç meselesi. Akıllı saatler içinde hem işlevsel hem en şıkı gear s3 ama halen çok fazla eksi tarafları var. Bence tizen gelişmezse kötü. Ama her türlü apple watch dan iyi.

• 1300 tl ye değiyor mu? Keşke almasaydım diyor musunuz? Bende arada kaldım çok.

• Saat aynı zaman bir takı biliyorsunuz benim 10 dan fazla saatim var tissot ve parker da var fiyatları malum. Bu saat telefon için çok iyi bir asistan ve aynı zamanda 10 larca pahalı saat ara yüzleriyle asla almayacağımız milyon dolarlık saatleri deneme fırsatıda cabası. Ama herkesede hitap etmez.

• Moto 360 2nd kullanıyordum ve S3 e geçmeyi düşünüyorum ama mesaj vs. lere sesle yazıya çevirip cevaplamayı filan geçtim kendi modeli Gear iconx kulaklık ile kullanılıyor mu ondan bile yazılanlardan emin olamıyorum.
    Tizen işletim sistemine ciddi bir destek gelmezse sanırım pik yapmasını beklemek kısa vadede çok zor.
    Tasarıma denecek söz yok.

Bilgilendirmeniz için de teşekkür ederim.

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 12 Aralık 2016; 21:36:33 >
    Rica ederim. Moto 360 da şık bir cihaz. Evet bağlantı sorunları var şuan. İlerde güncellemelerle düzelir umarım.

• Moto 360 2nd yi ilkini kaybedince iki kere aldım kullandım ve artık değişiklik istiyordum yoksa işletim sistemi olarak bana göre gayet yeterli idi,haklısınız.

Kendi son ürettiği ve en pahalı gözüken kulaklığı ile an itibari ile çalışmaması aslında büyük bir fiyasko sanırım.

İkiside senin ürünün ve birbiri ile uyumlu değil. Bunun mantıklı bir açıklaması var ise duymak isterdim şahsen ki araştıracağım bu durumu.

Tekrar teşekkür ederim ilginize.

Saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 12 Aralık 2016; 21:47:06 >
    Ben samsung 1500 kodlu bluetooth kulaklıkla eşleştiremedim ama bluetooth hoperlörle sorunsuz bağlandı. Şu an ciddi bir güncelleme almadı ve gerekli.

• Zamanında logitech in baya üst bir model klavye+numara pedi ve mouse u olan set ile yine logitech in kafası dönen bir kamerası aynı anda pc de çalışmıyordu.
    Hatta ikisi aynı anda devreye girerse pc restart atıyordu :)

Ve bu hatayı kabul ettiler sayemde.
    Şimdi ki hesapta o hesap gibi.

Kendi modelleri birbiri ile bariz uyumlu değil ki en azından şimdilik görünen bu.
    Gerçekten ilginç bir durum geliyor bana.

Umarım dediğiniz gibi kısa sürede güncelleme ile çözerler ki çözmeleri de gerekiyor.

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 13 Aralık 2016; 3:59:6 >
  • Arkadaşlar bizim saatler için adam gibi bir pusula yada kıble bulma programı bulamadım bilen varmı. Birde saat başları sinyal verme şansı varmı acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: Baxı

Saatı 4-5 gundur kullanıyorum android one cıhazımla genel itibariyle menunum ama üzüldüğüm eksiklikler var .

Şu cıhazın içinde android wear olmasını cok isterdim .

Neden

Herşeyden önce google asistan için ok google diyip saatten komutu verip bişeyleri açıp kağatmayı ve ya mesajları sesli yazmak çok güzel olurdu .

Tizen market çok zayıf

App store de ve google playde ki ilk 100-200 program bu çihazda olsa hiç sorun olmayacak ama

Bir whatsapp instagram facebook spotfy gibi poglar eksik hep whatsapp mesajlarının detayına gırebılsek keske sesle mesaj yazsak telefonu cıkarmadan whatsapp . instagram messanger yada facebook messanger lara gırıp yazı yazsak ne guzel olurdu .

Bir ümit bu cihaza android wear port edilir belki o zaman bir çok sıkıntı çözülmüş olur ben şahsen çok isterim .

gear browser ile rahatça mesajlaşabiliyorum şahsen tabi optime bir samsung'un uygulamasi olsa tadindan yenmezdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkuberk -- 13 Aralık 2016; 11:03:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hsinan93

1300 tl ye değiyor mu? Keşke almasaydım diyor musunuz? Bende arada kaldım çok.

1300 Tl olarak bakmayın olaya,

1300 Tl' lik bir katkısı olamaz zaten bu cihazların.

Bu cihazın yüzde 50' sini şık bir aksesuar olarak görün. Diğer kalan yüzde 50' sinin parasının hakkını rahatlıkla veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRoN

Moto 360 2nd kullanıyordum ve S3 e geçmeyi düşünüyorum ama mesaj vs. lere sesle yazıya çevirip cevaplamayı filan geçtim kendi modeli Gear iconx kulaklık ile kullanılıyor mu ondan bile yazılanlardan emin olamıyorum.
    Tizen işletim sistemine ciddi bir destek gelmezse sanırım pik yapmasını beklemek kısa vadede çok zor.
    Tasarıma denecek söz yok.

Bilgilendirmeniz için de teşekkür ederim.

Saygılarımla...

moto 360'da gelen çağrılara saat üzerinden onay verilerek görüşme yapılabiliyor muydu acaba?

s3'ün bana en cazip gelen yanı bu şu an için. ilk versiyonlardan gear 2'de bu özellik çok işime yarıyordu.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.