Şimdi Ara

Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.474
Cevap
141
Favori
563.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tarshalafi

Ben plantronics diye bir kulaklık kullanıyorum. Benim en çok işime yarayacak özelliği cebimden telefonu çıkarmadan aramaları kolumda görüp açıp kulaklıkta konuşmak olacaktı.
    Saati incelemeye gittiğimde bluetooth kulaklığı bağlayamadım.
    Benim kulaklık pek kaliteli bir kulaklık değil ama çok işime yarayan memnun olduğum bir alet.
    Acaba bağlanmama nedeni kulaklığın eski ve ya kalitesiz bir şey olması mı?
    Yoksa her hangi bir kulaklığı bağlayabiliyor muyuz ben mi beceremedim?

Kulaklığı sıfırlamış mıydınız ?

Baska cihazla eslestirmis ve sifirlamadiginiz surece baska cihazda gozukmez kulakliginiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU]

Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU]

aux bluetooth adaptör 15 tl ben n11'den aldım memnunum çoğu satıcıda vardır yararı ise tüm kablolu kulaklıkları bluetooth ile bağlayabiliyorum
    facebook ta ınstagram'da gear browser ile düzgün çalışıyor saatten genel anlamda memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkuberk -- 10 Aralık 2016; 11:35:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NecRomaNceR4102

Selamlar,

Gear s2'de Whatsapp kullanımı için internette böyle bir video buldum. Acaba gerçek midir?
    Samsung Deutschlandyoutube
    Samsung Gear S2: Chatten mit WhatsApp
    https://www.youtube.com/watch?v=s1XPyUFJYC0

eğerki bildirimlerden aktifleştirirseniz sen yolladığında cevap gelirse cevap yazman için gene seçenek sunuyor ancak üst üste yazışamıyorsun ama doğrudur ben arkadaşlarımla yazıştım şahsen :)

• Marrusia kullanıcısına yanıt
    Bende samsung kulaklığımı bağlayamadım. Kulaklık eşleşme moduna geliyor ama saat görmüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnrskr

Bende samsung kulaklığımı bağlayamadım. Kulaklık eşleşme moduna geliyor ama saat görmüyor.

böyle bir adabtör var elimde 3 tane kulaklığımıda bağladım sadece ses telefona bağladığımdan biraz daha tiz yakındada jabra almayı düşünüyorum sizinde samsung kulaklık akıllı olduğundan belki bir optimizasyon sıkıntısı olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsinan93

quote:

Orijinalden alıntı: batarya zayıf

quote:

Orijinalden alıntı: hsinan93

Şarj olma süresi çok uzunmuş. Şuan alıp almamak konusunda tereddüte düştüm.s7 cihazım bile 90 dakikada şarj oluyor

S7 3 gün pil ömrü sunuyor mu? :)
    Duşa girmeden önce şarja bırakın. Duş öncesi + duş + duş sonrasi toparlanma filan derken tamamen doluyor. Pek aktiviteyi de kaçırmıyor. Uykuda şarja bırakmıyorum uyku kaydı kaçırmasın diye.

Canımı sıkan konu 3000 mah pili olan s7 380 mah pili olan saatten çabuk doluyor olması. İlginç gercekten

Saatteki pil minicik ve hızlı şarj etmeye uygun değil demek ki? Ayrıca kablosuz şarj oluyor ve uzun süre performansını koruması için bu yola gidilmiş olabilir. Rakibinde 5 dakikada dolmuyor nihayetinde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batarya zayıf -- 10 Aralık 2016; 14:45:23 >

• Silikon kayış isteyenler bunlara bakabilir.

Burdada kayışların incelemesi var
    EBPMAN Tech Reviewsyoutube
    Samsung Gear S3 Frontier and Classic: 22 MM Band Review
    https://www.youtube.com/watch?v=yX-ja1mdwSY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmrtx -- 10 Aralık 2016; 15:33:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: smtknc

Audi ile birlikte Panerai olmalıydı sanki Şakası bir yana güle güle kullanın.

Arkadaşlar gwd dosyalarını bulabileceğimiz
    plus.google.com
    Oturum açın - Google Hesapları
    https://plus.google.com/104704492398430829346
    şu adres dışında bir yer önerebilecek var mıdır?

Selam

Bu arayüzleri saatimize nasıl yükleyebiliriz

• Arkadaşlar Merhaba,

Bende S3 Frontier modelini alarak aranıza katıldım. Saatin kendi gps modülü olduğu halde here map'den konumumu bulmaya çalıştığımda telefonunuzda ki konumu açın diyor bulmuyor. Saatin konumu açık bu arada

Nedendir sizce.
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Yok sıfırlama yapmadım telefona bağlı idi bağlantıyı kesip saatle denemiştim. Bir dahaki sefere öyle yapayım denerken bir etkisi olacağını bilmiyordum. Saolun

• ponderous P kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

İhtiyacınız olan Gear Watch Designer. Bu programın kullanımı ile ilgili bir çok anlatım mevcuttur aslında ama ben kabaca dilimin döndüğü kadar aşağıda anlatmaya çalışayım.

developer.samsung.com
    Galaxy Watch Designer | SAMSUNG Developers
    http://developer.samsung.com/gear/design/watch-designer

Yukarıdaki adresten designer programını indiriyorsunuz. (kurulum için java vb. gerekiyor öncesinde kurmanız gerek) Bir Samsung Account ile program içerisinde yönergeleri izleyerek bir kaç kayıt işlemi yapıyorsunuz. (size key dosyaları veriyor) Next Next yaparak yapabileceğiniz işlemler. Sadece Samsung Account gerekli.

Sonrasında GWD uzantılı (https://plus.google.com/104704492398430829346 bu adrestekiler bu şekilde) dosyaları bu Designer uygulaması üzerinden open project diyerek açıyorsunuz. Uygulama içerisinde Run diyerek saatin çalışmasını da canlı olarak görebilirsiniz.

Tasarımların Gear S3 e aktarılması için de saatin bilgisayar ile aynı wifi ağına bağlı olması gerekiyor. Saati wifi ile bağladıysanız Run At Device dediğiniz de direk o an açık olan tasarımı saatinize gönderiyor.

• Şarj süresini merak eden arkadaşlar için
    Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU]
  • Sadece cihaz uzerindeki muzikleri gorebiliyorum telefonumdakileri nedense gormuyor muzikleri nereye atmam gerekiyor?

• Şuan n11de bonus kartlilara 1114tl almak isteyen varsa fiyatı uygun. Biz kazık yedik

• quote:

Orijinalden alıntı: smtknc

Merhaba,

İhtiyacınız olan Gear Watch Designer. Bu programın kullanımı ile ilgili bir çok anlatım mevcuttur aslında ama ben kabaca dilimin döndüğü kadar aşağıda anlatmaya çalışayım.

developer.samsung.com
    Galaxy Watch Designer | SAMSUNG Developers
    http://developer.samsung.com/gear/design/watch-designer

Yukarıdaki adresten designer programını indiriyorsunuz. (kurulum için java vb. gerekiyor öncesinde kurmanız gerek) Bir Samsung Account ile program içerisinde yönergeleri izleyerek bir kaç kayıt işlemi yapıyorsunuz. (size key dosyaları veriyor) Next Next yaparak yapabileceğiniz işlemler. Sadece Samsung Account gerekli.

Sonrasında GWD uzantılı (https://plus.google.com/104704492398430829346 bu adrestekiler bu şekilde) dosyaları bu Designer uygulaması üzerinden open project diyerek açıyorsunuz. Uygulama içerisinde Run diyerek saatin çalışmasını da canlı olarak görebilirsiniz.

Tasarımların Gear S3 e aktarılması için de saatin bilgisayar ile aynı wifi ağına bağlı olması gerekiyor. Saati wifi ile bağladıysanız Run At Device dediğiniz de direk o an açık olan tasarımı saatinize gönderiyor.

Ne yaptıysam saati görmedi.Gear Watch Designer'ın kurulu olduğu bilgisayar wi-fi ile mi bağlı olmak zorunda?Bilgisayar masaüstü ve lan kablosu ile bağlı.Acaba ondan mı görmüyor saati?
    Hata ayıklama modu saatte aktif.

• taytaylan kullanıcısına yanıt
    Saatte bluetooth bağlantısını kapatın deneyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ravenous

Şuan n11de bonus kartlilara 1114tl almak isteyen varsa fiyatı uygun. Biz kazık yedik

frontier modeli en uygun satan dükkanda 100 tl bonus puan ile 1169 tl oluyor. 55 tl puan ne şekilde alınabiliyor acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hece_he H kullanıcısına yanıt
    %11 indirim kodu var
    55Tl indiriyor
    Haftasonu11 olması lazımdı kodun

• taytaylan kullanıcısına yanıt
    Saatteki Wifi bölümünden ip numarasını bulun. Pc deki programda sağ üstteki run yazan yeri tıklayıp scan ip yazan yere manuel olarak saat içinde yazan ip noyu yazın. Gear s3 diye yazacak. Pc nin Lan yada wifi de olması farketmeZ.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.