Şimdi Ara

Samsung Galaxy Z Fold 6'da beklenen değişiklik gelebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy Z Fold 6'da beklenen değişiklik gelebilir
    Samsung'un katlanabilir telefonları segmentindeki en başarılı ve kaliteli telefonlar arasında. Ancak özellikle Galaxy Z Fold serisinin dar ve uzun dış ekranı kimilerince beğenilmiyor. Diğer üreticiler gibi daha geniş ekran talebi dile getiriliyor. Görünen o ki Samsung, Galaxy Z Fold 6'da beklenen değişikliği yapacak.



    Dedikodulara göre Samsung, Galaxy Z Fold 6'da dış ekranın en boy oranını değiştirecek. Q6 kod isimli prototip cihazın en boy oranının farklı olduğu rapor ediliyor.



    Galaxy Z Fold 6'nın tasarımının Galaxy S25 ile aynı çizgide olacağı söyleniyor. Aynı zamanda Çinli katlanır telefonlar gibi daha hafif olduğu ve ekrandaki katlanma izinin de azaltıldığı belirtiliyor. Samsung, Galaxy Z Fold 5 ile telefon katlandığında arada boşluk bırakmayacak bir menteşe kullanmıştı. Yeni telefonunda da artık trend haline gelen daha ince, hafif bir kasa ve geniş bir ekran sunması gerekiyor.



    Ayrıca Bkz.Bütçe dostu telefon Xiaomi Redmi 13R 5G tanıtıldı: İşte özellikleri



    Galaxy Z Flip 6'nın da daha ince çerçeveler ile daha büyük dış ekran sunması bekleniyor. Galaxy Z Flip 6 ve Galaxy Z Fold 6, muhtemelen Snapdragon 8 Gen 3 ile gelecek. Ancak telefonların tanıtılmasına daha çok zaman var. Bilgiler geldikçe sizlerle paylaşacağız.




    Kaynak:https://www.sammobile.com/news/galaxy-z-fold-6-screen-aspect-ratio-change/







  • 16.9 ya 16.10 formatı kapak açıkken verirse o zaman düşünülebilir. ama onun bi 2-3 model sonra belki. ya 2 katlamalı olur. ya en boy da oynayıp açıkken geniş ekrana çevirmenin yolunu bulsunlar

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.