|
arayan kişi çağrıdan çabucak vazgeçtiğinde de yapıyor nadir de olsa. tekrarlamayabilir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
Popüler Konular listesinde
|
arayan kişi çağrıdan çabucak vazgeçtiğinde de yapıyor nadir de olsa. tekrarlamayabilir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
paranoya yaptırma şimdi millete, sonra ekranda çukur aramaya başlıyorlar. fold 3, flip 3 yıllardır bizde kapalı halde sıkıntı olmadı. zaten insanlar çok çabuk telefon değişiyorlar, bu süre zarfında da cihazlar servis yüzü bile görmüyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
| _____________________________ |
|
Küçük cihazda soğuyacak alan az olduğu için mecbur atık ısı belli bir alanda birikiyor ve kullanıcı hissediyor bunu. Samsung ısıyı menteşenin diğer tarafına aktarıp daha da dağıtma vs. yöntemler de kullanmıyor. Uygun bir kılıfla kullanın, rahatsız edici olmaz o kadar. |
|
Poşete koyma hocam. Bir plaj çantan falan olsun, onun içinde dursun işte. Kullanacakken al, sonra koy yerine. :) |
|
Çinliler burayı görmesin sakın... Hemen arkasında buz kalıpları olan, önü şeffaf ve fermuarlı kılıf üretirler |
|
yaşadığım saçma süreci sizlere özet geçmek istiyorum. 31.07.2026 - fold 8 sipariş ettim. kablosuz şarj ve mıknatıslı kılıf hediyesi ile. eski telefon değişim kampanyalı. 13.08.2026 - kolay gelsin kargonun ürünü teslim aldığı sms i geldi. 13.08.2026 - sms gelir gelmez kolay gelsini aradım ve ilerleyen günlerde evde olmayacağım için, ürünün 17.08.2026 tarihinde teslim edilmesini istedim. kolay gelsin kargonun böyle bir özelliği var biliyorsunuz. onlar da tamam dediler ve kayıt altına aldılar. 14.08.2026 - kurye aradı, kargonuzu getirdim evde misiniz dedi. kayıt oluşturduğumu, 17 sinde istediğimi söyledim. tamam dedi, 17 sinde getiririz dedi. 17.08.2026 - kargom gelmedi, kolay gelsin kargoyu aradım, yetkili biri de dönüş yaptı. ilgili bölgeye ulaşıp döneceğim dedi. dönen olmadı. 18.08.2026 - yeniden kargoyu arayıp bilgi istedim. not alıp dönüş yapacağız dediler, dönüş yapmadılar. 19.08.2026 - samsung'u aradım, kargonuz depoya teslim edilmiş görünüyor dediler. depoya teslim edilen kargolar iptal edilip iade yapılır dediler. bu süreçte kolay gelsin kargoda ürünüm hep "yolda" statüde bekledi. hiç "dağıtıma çıktı" olmadı. hala da kolay gelsin kargoda "yolda" görünüyor. halbuki samsung'u aradım ve samsung depoya ürün iade olarak teslim edilmiş dedi. şimdi kolay gelsin kargonun beceriksizliği yüzünden,
daha aklıma gelmeyen bir sürü mağduriyet. hayatımda bu kadar olumsuz bir kargo deneyimi yaşamamıştım. kolay gelsin kargonun şubesi de paylaşılmadığı için gidip oradan teslim alamıyorum. ne yapabilirim bilmiyorum. aynı şekilde sepeti oluşturup şimdi baktım ve yaklaşık 12k ekstra ücret çıkıyor. hediyeler yok şu an maalesef. iade kampanyasında da düşüş mü oldu anlamadım. samsung'un rezil lansman süreci bizi beter etmişti, üstüne kolay gelsin'in kargomu getirememesi ve bilgi vermemesi tuz biber oldu. iyice soğudum süreçten. |
|
Lansman üzerinden bir hafta geçti geçmedi, lansman kampanyalarıyla aynı fiyata ve hatta belki de daha ucuza alınır oldu ürünler. Üstelik, amazon'dan alsam yarın teslim edilir. Bunlar bir haftadır kargoya bile veremedi. Gerekirse 3 - 5 fazla olsun, güvenilir pazaryeri olsun; yeni alacak varsa. Beklediğinize, stresinize değmez samsung shop'tan alarak. AMAZON.COM.TR SATICILI GÜNCEL en düşük fiyatlar ; Z FOLD 8, 256 : 109,728 LİRA Z FOLD 8 ULTRA, 257 : 119,851 LİRA. Samsung Galaxy Z Fold8 Lavanta, 256 GB Depolama, Yepyeni Tasarım, Özelleştirilmiş İşlemci, 4.800 mAh Pil, 12 GB RAM, 50 MP Çift Kamera, Now Nudge, Photo Assist (Samsung Türkiye Versiyonu) https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0H9B4MVF1/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1Samsung Galaxy Z Fold8 Ultra Krem, 256 GB Depolama, Özelleştirilmiş İşlemci, 5.000 mAh Pil, Yan Yana Çoklu Ekran, 12 GB RAM, 200 MP Kamera, Now Nudge, Photo Assist (Samsung Türkiye Versiyonu) https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0H99QWN53/ref=ewc_pr_img_2?smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evrekas -- 19 Ağustos 2026; 12:14:58 > |
|
|
Zaman içinde talep azaldıkça her ürünün fiyatı düşer, düşecektir. Bunda piyasa açısından bir terslik yok. Bu tarz teknolojik ürünleri çıkışında ve hızlıca alanlar, erken erişim bedeli ödüyor bir şekilde zaten. Sağlamlık konusunda sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. İlk başlarda biraz daha dikkatli olmak gerekebilir sadece. Kalem işini kaldırmaları, ekranda kullandıkları teknoloji ile alakalı zannedersem. s25 ultra kullanıcısı olarak sizi anlıyorum |
|
Kardeşimde de s25 ultra var hız dışında hiç fark göremiyorum kamera vs %95 aynı .umarım s27 ultra iyi çıkarda değiştiririm 3.5 yıl oldu maşallah çok memnunum normalde 2 senede telefon değiştirine ben kaldım bu cihazda.yâda kardeşime iphone alıp s25 ultrya geçicem |
|
|
|
Koca firmaların böyle pahalı cihazların bile taşıma masrafından tasarruf etmek için böyle firmalarla çalışması komik. Şube diye bir şey yoktur zaten. Bir depo tutmuştur anca dağıtım için anlaşma yapan kişi, ya da tüpçü falansa kendi tüp deposunu kullanıyordur. Zamanında böyle firmalardan biriyle bir ürün gelecekti. Bir haftada araya soraya anca geldi. Depoda önceki eleman işten çıkmış, ne yaptıysa yeni gelen de bulamamış ürünleri falan. İşlerin nasıl döndüğü belli değil. |
|
Fiyat düşmesinden önce lansmandaki hediyelerin fiyatının düşülmesi ile ortaya çıkan gerçek ürün fiyatları bunlar. Lansmandaki hediyelerin ne yazık ki çatır çatır parasını alıyor Samsung. |
|
Şebeke ile alakalı da olabilir. Malum operatörler 5G güncellemeleri için direklerde çalışıyorlar. |
|