Yok hocam ondan olmaz benim alışveriş dede üyelik benim adıma. İnşallah olumlu sonuçlanır sizin ki de. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG GALAXY Z Fold Serisi [ANA KONU] (28. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Eyvallah hocam, bakalim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Bildirim kategorilerinden tek tek yapın. Arama bildirimlerini sessize almayın.
Hocam yaptımda olmadı ya. Telefonu kapadım, açtım ne yaptıysam olmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SDEOEUS -- 2 Eylül 2023; 18:31:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Açılır pencere açık olacak. Bende olmuştu hocam.
Hocam rica etsem ss atabilir misin
Adım adım gösterdim hocam. Bu sadece wp için, ben en çok ondan bildirim aldığım için sadece wpyi ayarladım. Bu şekilde yaptığımda wp sohbet bildirimleri açılır pencere olarak gelmiyor sessiz bildirim olarak geliyor, bildirim sesi de çıkarmıyor. Kafam rahat. Aramalar vs yine ekrana düşüyor sorun yok onlarda. Sizin ihtiyacınız hangi uygulamalarda ise hepsinde yapabilirsiniz. Söylediğiniz sorunu doğru anladım umarım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hocam, ne bu cihazda anormal bir ısınma gördüm, ne de Samsung'un yazılım güncellemesi ile soğuttuğu bir işlemci. 😁
Cihaz cam ve metal. Soğumak için ısıyı bu yapıya iletiyor. Bundan hızlı sıcaklık değişimleri olması normal, iyi ısı iletiyor bunlar.
Ön ekran için koruyucu tavsiyesi olan var mı? Nano arıyorum ama o da daha çıkmadı, makina kesim olanları istemiyorum çünkü ilerde sararıyor üstelik ekran netliğini bozuyor bunu çoğu defa tecrübe ettim
buglar var hocam, mesela benim de samsung klavye ile sorun yaşadığım oluyor, bir kere bembeyaz oldu hiç tuş muş yok ve whatsapp da simge atarken klavye ekranın üst kısmına çıkıyor hep normalde yerinde durmsaı gerekirken, ayarlarda sıkıntı olmadığını düşünürsek yazılımsal olması muhtemel, hard format denenebilir, sıfırlama değil bak hard format ayrı, cihazı eline alır almaz güncelleme yaptık çoğumuz, neyin ne odluğunu tam anlayamamak normal, deneme yanılma veya güncelleme bekleme dışında da pek şansımız yok gibi, bir ara android tarafında 3.parti kişilerce root yapıp rom atma çok yaygındı ama şuan çok muhabbeti geçmiyor iyi de oldu gerçi güvenli gelmiyor hiç o yazılımlar, crackli oyun gibi kuşku çağırıyor
-
Evet haklısın test ede ede düzelecek.
peki samsung klavyede sesle yazma yokmu? Aktif olmasına rağmen klavyede çıkmadı
-
dikkat etmedimhiç ama klavye ayarlarında mutlaka vardır ayarı onun, velev ki bulamadınız microsoft swiftkey klavye yüklü geliyor, ona geçebilirsiniz, onda vardır mutlaka, çok akif kullanmadığım için cihazı net konuşamıyorum kusura bakmayın yanlış yönlendirmek istemem
-
Tüm yeni aldığım telefonlara SwiftKey yüklerim. Her klavyeyi denedim en iyisi bu valla. Herkese göre değişir tabi.
Bu sene fold5 kılıflarını beğenmedim, samsung bunu hep yapıyor bir serinin kılıfıları çok iyiyken bir sonra ki seride batırıyor. Dün eco deri kılıf aldım 1 saat sonra geri kutuya koydum, boşuna para verdik. Oysa fold4'ün slim standing kılıfını çok beğenmiştim
Kalemli olan da çok kalın ya insan kılıfsız kullanmak istiyor da. Yemiyor
Bir sorum daha var, internette bulamadım. Tüm bildirim ayarlarını nasıl sıfırlayabilirim? Dün uğraşırken uyuyakalmışım çocukta kafasına göre bildirimlerle uğraşmış. Saniye başı birşeyler ötüp duruyor
ancak "tüm ayarları" sıfırlayarak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X