Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY Z Fold Serisi [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.884
Cevap
101
Favori
139.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

samsungun globalde rakibi olmadığı için doğru, merak ediyorum bakalım nasıl bir tasarımla 6'lanacak seri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0,1 mm incelir.

• Y.disi sitelerde hic sikayet vs olmusmu. Problemleri var mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yıllar önce ilk fold çıktığında heyecanla almıştım, benim için tam bir hayal kırıklığı olmuştur. Ön ekran küçüktü, içteki ekran üstündeki kaplama yüzünden parmak bile kaymıyordu. Kamera başarısızdı, deneme ürünüydü, aklımda kalan tek şey kitap okumak çok güzeldi. bir şeyler izlemek.

Aradan geçen bunca yıldan sonra yaklaşık 1.5 haftadır kullanıyorum. Ön ekran çok güzel olmuş, çoğu zaman açmıyorum bile arka ekranı, günlük işleri çok rahat görüyor.

Kitap okumak, film izlemek, youtube'da gezmek için falan açılan ekran harika. Hem kat izi daha az hem de dokunma hissi evet hala plastik ama oldukça iyileşmiş. kenarlardaki kalkma izi faln ilk nesilde vardı bunda yok. Yekbare tasarım olmuş.

Kameralar gündüz çok iyi ama akşam leş. bu kadar güzel telefona s23 ultra kamerası yakışırdı. samsung işlemci kısmında akıllandı temennimiz bir sonraki yıl kamera kısmında da akıllanması çünkü öteki rakipleri bu konuda çok ileri gitti.

ön ekranın ince uzun olması teoride telefonu kalınlaştırıyor ama böyle olması tek elle kullanmayı kolaylaştırıyor eksi olarak tabi ki bir işlem için mecbur açmak gerekiyor bazen.

Takılma bir kaç sefer yaşadım, dönmedi, durdu, bazen garip bir şekilde açtığım uygulamadan başkasına geçtiğimde ekran pırpır yaptı , bir kaç denemem de de aynısı oldu. Bir kaç güncelleme şart orası kesin.

Telefondan çok memnunum, 14 pro'dan geçtim, ondan önce de s23 ultra kullanmıştım. Keyifle kullanıyorum, bence katlanan şeyler hayatımıza girmeye devam edecek, sadece samsung bunu biraz inceltmesi lazım.. o zaman muhteşem olur..

• vbalikci kullanıcısına yanıt

Samsung bu ürünü sadece katlanma özelliği ile ön planda tutmaya çalışıyor sanırım ki, kamera olarak S23 serisi ile aynısını kullansa bile deneyim ne durumda belli değil. S23 Ultra da çok farklı değil ama 10x zoom var en azından. Fold'a da koysa, he şimdi olmuş diyeceğim...

• Kapalıyken kullandığımız ekran için cam filmi nereden bulurum? Fold4 ile aynı mı? Onun için olan tamperli camlardan alsam uygulanabilir mi?

• Arkaslar selam
    Bugun z fold 5 aldim
    1 tb ligini
    Siyah renk
    Harika bir telefon
    Tavsiye ederim
    Pro max 14 alacaktim iyiki almamisim
    Ekran tablet gibi.

• Simdilik gordugum sorun
    Kapali ekran parmak izi okuyucu yok
    Kapali ekranda parmak izi gerekirse acmaniz gerekiyor

• Oz_Webster O kullanıcısına yanıt
    SAMSUNG GALAXY Z Fold Serisi [ANA KONU]

• Cihaz sanki çok ısınıyor gibi geldi bana, S23 Ultra da hiç ısı hissetmemiştim. Fol5 hep sıcak, ekranlardan dolayı mı acaba çözememdim.

• Hay allah razi olsun

• Allah vakifbankin belasini versin
    Tum bankalar sms ile aktive edildi ama vakifbank telefon degistigim icin aktive olmuyor. Neymis herhagi bir kartim olmadigi icin aubeye gitmeliymisim. 6 banka aktive etttim sms ile ama vakif rezillik

• Agalar z fold 5 te super hizli sarj icin ayarmi yapmam lazim. Sarj aletini taktim ekranda super hizli sarj yazmiyor. S21 de yaziyordu?

• löpçük kullanıcısına yanıt
    Fold 4 ile aynı. Ben aliexpressten söyledim bugün yarın gelecek.

• Oz_Webster O kullanıcısına yanıt

• Galaxy Z Fold 5 efsane telefon olmuş ya. Tek elle çok rahat kullanılıyor. Katlanmış haldeyken cebe rahat giriyor. Ekranı açtığın zaman tablet gibi oluyor. Taşıması kolay, içerik tüketmek kolay. Bir şey izlemek, işleri halletmek, aynı anda iki üç uygulama açmak çok verimli oluyo

• Galaxy Z Fold 5 tüm katlanabilir telefonlar içerisinde en mantıklısı konumunda. Kullanışlılık olarak hem ön ekranı hem de büyük ekranı epey kullanışlı. Yazılım özellikleriyle de katlanabilir yapının hakkını veriyor

• Üst seviye bir telefon ve üst seviye bir telefon almak isteseniz Galaxy Z Fold 5'in fiyatından çok daha pahalıya geliyor. Üstelik ikisini birlikte cebinde taşıyamazsınız. Bunu taşıyabilirsiniz. Şu an tüm telefonlar içinde beni bu kadar cezbeden başka bir telefon yok

• saitates kullanıcısına yanıt

S23 Ultra yekpare gövde olarak büyük olduğundan içine daha büyük soğutma bloğu yerleştirilip ısının ekrana ve cihazda daha geniş alana verilmesi sağlanıyor. Fold'da ise soğutma bloğu işlemcinin olduğu bölümde ve bölümler dar olduğundan soğutma bloğu daha küçük muhtemelen. Bundan da ısı daha dar alanda atılmaya çalışıldığından burası daha fazla ısınıyor belki.

Ben de bu ısıdan dolayı kılıfa soğutma için ince ızgaralar delmeyi düşünüyorum ama tam olarak neyle nasıl yapabilirim emin olamadım. Yapılabilecek aletler var ama bende yok. :D

• Bugün İstanbul Havalimanı'na arkadaşı almaya gittim. Gitmişken birkaç 5G testi yapayım dedim. 20.56'dan sonraki testler hava alanındaki testler. Tabi Speedtest 19.56'yı 20.56 olarak işlemiş o başka. :)

Test tam hatırlamıyorum ama iki ya da 3 LTE taşıyıcısının yanında bir adet N78 taşıyıcısı eklenmesi sonucu. Taşıyıcı bakmadım ama 100 MHz genişliğinde olmalı.

275'lik test sadece 4G modunda yapıldı.

Bu da 4G olarak Çorlu'da Orion önünde yaptığım bir test. Burada 450 üstünü geçemedim hiç. Bir şekilde 450 civarında bir limite takılıyor. Bunda da 20 + 10 MHz B3 yanında 20 + 10 MHz B1 birleştirerek 60 MHz bant genişliği ile bu sonucu veriyor Turkcell. Tabi farklı testlerde farklı kombinasyonlarda gördüm ama hız 450'yi geçmedi. :)

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.