< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU] (87. sayfa)

-
-
Yalnız bir şey dikkatimi çekti bu saatte WhatsApp geç bildirim sorununu çözmüşler. Kullanmaya başladığım 1 haftadır WhatsApp uygulaması yüklü olmasına rağmen bütün bildirimler telefon ile anında düşüyor. Hatta bazen telefondan bi saniye bile önce bildirim geldiği oluyor. Watch 5 ve 6 da çok çekmiştim bundan şükür bitmiş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam zaman zaman değişiyor bu bence. Bende de böyleydi çok stabil çalışıyordu, bir saçmalıklar oldu ve hiç bir şekilde wp bildirimi gelmemeye başladı dün. ARkaplanda uyukuya mı geçiyor ne yapıyor acaba anlamadım. Sildim geçtim programı ben de. :D WP yüklü olunca normal bildirim olarak da düşmedi mesajlar.
-
W7 Ultra ön siparis verirken "Ek takas desteği fırsatı ve kumaş kordon hediyesiyle" diye satın aldım ancak bugün sadece saat ve yanında 25w şarj cihazı geldi. (Şarj cihazı ek bir kuponla almıştım)
Kordonlar ayrı bir zamanda mi gonderiliyor ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ewet
Bugün Easycep'ten eski cihazın değerlendirme sonucu geldi. 44 mm Watch 6 göndermiştim. 400 TL kesik atıp 3172 TL değer biçmişler.
-
problem var mıydı hocam cihazda yıpranma falan. Beni w5po ilk günkü gibi tertemiz. Bakalım ona ne hıyarlık yapacaklar.
Bu easycep sorunu yüzünden samsung geri dönüşüm kampanyası ve telefon satışları falan da ciddi düşecek gözüküyor. Umarım biz ne bok yedik moduna girecek kadar zor duruma düşerler. İnsanları ne hale soktular.
-
Benim 2. Gün oldu yatmadı param. Samsung ile görüştüm sistemsel bir sorunları varmış dediler. Üst seviyede konuyu takip ediyoruz merak etmeyin dediler.
samsung takip ediyorsa konuyu kesin çözer
w8 lansmanından önce yatırsalar bari parayı
benim ürün de ellerine ulaştığı halde kargo bekleniyor diyor hala. Sistemleri buradan falso ya. Adamlara mail attım kargo görselini de gönderdim teslim alındı diyor sisteminiz güncellenmemiş dedim. Kargo görselinde teslim edildi gözüküyor edilmiştir o zaman diye mail geldi easycep den
Bu samsung ve easycep ile mailleşince kurumsal bir firma ile değil de köşe başındaki bakkal muzaffer ile yazışıyorum gibi hissediyorum.
-
Ben 3 haftadır ödeme bekliyorum. Sistemsel sorun hikayesine kimse ses çıkarmadığı için aynen devam ediyorlar bizim paraları işletmeye.
WhatsApp konusu muallak. Kimi zaman telefondan önce bile bildirim geliyor, telefona gelsin diye bekliyorum.
Benimkini yanında ek kordonda sarj aletide geldi.
Öncelikle hayırlı olsun saatiniz.
Teşekkürler, bir sorayım.
Peki buyback kampanyasına dahil olduysaniz sizinle iletişime geçtiler mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hodiday -- 9 Ağustos 2024; 19:14:33 >
Evet dahil oldum ama daha mesaj yada mail gelmedi. Eski saati paketledim. Beklemedeyim sizin saatinizde hayırlı olsun
3-4 adet nokta şeklinde boyası çıkan yer vardı.
-
Hiçbir konuda çalıştıklarına inanmıyorum tamamen günü geçirmek için konuşuyor buna teknik tarafta dahil hocam. Evet sizin tarafta bi aksilik var diyorlar bugun yarın diye diye 2 hafta geçti ne para iadesi nede ürün geldi. Resmen 15 bin tl ye çöktüler dediğim gibi gerekli yerlere başvurdum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Watch 7 44mm için ekran koruyucu ne takmak lazım bu iyimidir? Yanları siyah olması sıkıntı yaratır mı ?
app.hb.biz
Microsonic Samsung Galaxy Watch 7 44MM Tam Kaplayan Nano Cam Fiyatıhttps://app.hb.biz/HlsjZqjUyw6g
ben bunu aldım hocam, ZORE marka gönderiyor . ilk uygulamada kabarcık gibi bişi kalmıştı ama tamamen geçti şimdi orjinal gibi duruyor. ekranı sıfır kaplıyor hiç boşluk yok. bombeli cam gibi duruyor. Çok parlak güneş altında ancak hafif hissedilir ama korktuğum gibi portakal kabuğu deseni falan da olmadı bunda dümdüz pürüzsüz bir görüntü var. Dokunmatikte biraz sorun oldu normal ekran koruyucu yokmuş gibi hızlı hareketleri algılamadı nadiren de olsa. Ama dokunma hassasiyetini arttırınca o da kesildi.
www.hepsiburada.com
AktarMobile Samsung Galaxy Watch 7 44 mm Uyumlu Ekran Koruyucu 3D Tam Kapatan Kavisli Ppma Nano Camhttps://app.hb.biz/SZibKOfNqQUt
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 9 Ağustos 2024; 22:49:17 >
-
şuanda herhangi bir kampanyalı satış yok sanırım değil mi watch 7 44mm için. Samsung sitesinde eğitim indirimi olurdu bitti mi artık o kampanya? Bir süre beklemek lazım sanırım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X