< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Yapay zekaya sordum. Tek cihaz 45w verir İkinci cihazı takarsa 35w a düşer dedi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Juo markası kağıt üstünde 45+20 destekliyor diyor ama bendeki kablo ile tek cihazı taksam bile 2.0 yazmadı. Yeni kablo aldım bu hafta gelir. Deneyip onu haber vereyim. Eğer olursa 750 lira civarı işimizi gören cihaz almış olacağız Edit:anker 336 hoşuma gitti ama denemek lazım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ...DeAtH... -- 3 Ocak 2026; 0:46:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ben bu adaptörden aldım. Tek port 65W çift type-c kullanırsan birisi üstteki 45 alttaki 15'e düşüyor. Bende s23 var, ikisini de süper hızlıda şarj edebiliyorum saat ve telefonu. Ama mesela iki tane samsung 25w destekleyen cihaz taktım. ikisini aynı anda süper hızlı şarj etmedi, üst porttaki 45w ile şarj olurken alttaki 15' ile şarj oldu. Spigen 67W USB-C + USB-A 3 Port Hızlı Şarj Aleti PPS 2.0 Fiyatı https://app.hb.biz/FY3ZipKsb6qd |
Bunu bende aldım ve watt metre ile test ettiğimde çok dengesiz sonuçlar verdi diğer konu ise boşta enerji çekmesinden dolayı iade ettim. Spigen firmasının bir çok ürününü kullanıyorum ama bu cihaz ya sıkıntılı yada bana gelen ürün arızalıydı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
AMD FX 8320 4.3 ghz Gigabyte 990XA-UD3 Rev.1.1 bios f13 Kingston Genesis - 8GB Kit* (2x4GB) - DDR3 1866MHz CL9 MSI HD7870 O.C. GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı team xtreem s3 120gb SSD WD caviar black 500 GB 7200 RPM 32MB SATA2 hdd corsair cx-750 w psu w7 ultimate 64bit Corsair Carbide 400R NOCTUA NH-U12S
|
|
Aaaa iyi erken fark etmişsin hocam inş senin cihaz öyledir hocam |
Aynen hocam muhtemelen bana gelen ürün arızalıydı. Ben neredeyse bütün modellerini kullandım ve kullanıyorum. Evde 35w lık çift çıkışlı olanı işte 45w lık çift çıkışlı olanı yolculukta kullanmak için 27w lık mini olanı ve 20000mah lık 30w çıkışlı powerbankı kullanıyorum ve yedek olarak 65w lık çift çıkışlı modelini aldım kutusunda duruyor. Hepsinden memnunum ve herkese tavsiye ederim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
AMD FX 8320 4.3 ghz Gigabyte 990XA-UD3 Rev.1.1 bios f13 Kingston Genesis - 8GB Kit* (2x4GB) - DDR3 1866MHz CL9 MSI HD7870 O.C. GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı team xtreem s3 120gb SSD WD caviar black 500 GB 7200 RPM 32MB SATA2 hdd corsair cx-750 w psu w7 ultimate 64bit Corsair Carbide 400R NOCTUA NH-U12S
|
|
Oluyor hocam, toplamda 65w bu adaptör. Evde annemde A56 var bende de s23 var ayrıca w7 saat var bende. A56 ile saati taktım A56 superhızlı şarj 2.0 ile şarj oldu. Ama portları değiştirince normal 15w hızlı şarja düştü. Aynı şekilde A56yı çıkartıp S23'ü takıyorum süper hızlı PD 3.0 25w ile şarj oluyor saatle birlikte. Portları değiştirince o da 15w 'a düşüyor. Zaten adaptörde En üstte bilgisayar simgesi var altta da telefon. Üstteki type-c portu 65W veriyor tekil olarak. Alttaki type-c ye bir cihaz daha takarsan 45+15w olarak veriyor. ikisi de hızlı şarjı destekleyerek veriyor. ama tabi benim hayalim şuydu. A56'yı da S23'ü de süper hızlı şarj etmekti. Mesela 25w adaptör takınca A56 25 ile de şarj oluyor ya. Nasılsa adaptör 65' portu yarıya böler 25 25 verir mi dedim vermiyormuş Uzun lafın kısası senin dediğin olayı yapıyor. A56 ve Saat hızlı şarj oldu. Tabi saat hızlı olup olmadığı yazmıyor ama onu da benim s23 ile test ettim işte 15w hızlı şarj ile şarj olunca mantıken saat de 15w ile şarj oluyor demek ki :D ![]() |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batak12 -- 4 Ocak 2026; 19:19:39 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Rica ederim hocam. Ben de almadan önce çok araştırmıştım, bir alt modelini alacaktım ikili olanı sanırım onda bu dediğimiz olay olmuyor tek başına takarsan tek cihaz hızlı şarj oluyordu. Bir nedenden dolayı ondan vazgeçip bunu almıştım. Keşke kasım ayı indirimlerinde baksaydınız baya indirime girmişti bunlar. :D Bir de spigenin 30binlik powerbank,'ını almıştım ben. Superhızlı şarj var onda da 25w destekli. Prizden şarj eder gibi şarj ediyorum. Hatta aslında powerbanklerin aslında genelinde hızlı şarj olmalı. Maksat dışarıda hızlıca şarj edip işimize devam etmek değil mi ? Çok zor bir devre de değil aslında neden hepsinde yok anlamış değilim. |