Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU] (8. sayfa)
-
-
İlk başta saat sayfasında kampanyalarda kumaş yazıyordu, aksesuar sayfasında kuş tüyü yazıyordu. Sonra ML bitti kordon sepete ayrı eklenmeye başladı o ara ismi tekrar kumaş oldu sonra saatin sayfasına sadece sm eklediler kumaş olarak. Ürün aynı, adı ara ara değişiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anladım teşekkürler, yapmam gereken bir şey yok o zaman. Tamamen aynı ürünler fakat kafalarına göre isim değiştiriyorlar doğru mu anladım?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim başından beri siparişimde hiç değişmedi hep kumaş olarak görünüyor.
Active 2 lerde falan 2 kayisi da yolluyorlardi.. sm ve l seklinde..
S m bana olmazsa kulaklarini cinlatirim samsungun
quote:
Orijinalden alıntı: ssavtak
Ben geldim. Madem saati aldık. Uygun başlığa taşınmak lazım.
Yarın Watch 5 i kargoya vereceğim. Bakalım ne kadar sürede teklif gelecek.
Benim bileklerim çok kalın değil. O yüzden s/m sipariş verdim.Teklif verilirce burayada yazarsanız çok yararlı olur.
İlginç, dahil olsam mı yoksa karışmasam mı bilemedim
Yazarım tabi ki. Bugün yolladık Watch 5 i. Bakalım ne zaman arayacaklar.
Takas da ekstra 1500 TL para mı veriyor,takas da ki saatin fiyatı ve 1500 TL destek mi doğru mu anladım acaba.
Evet böyle
quote:
Orijinalden alıntı: turklucky
Ne zamana randevu verdi? Bende bugün sipariş verdim daha aramadılar.2 agustos. Siparis olustururken sectim tarihi
-
Tamamdır teşekkürler sorun yoktur o zaman
takas desteği ile huawei gt2'den geçiyorum ben de watch 6 classic'e. şarj süresi baya sorun olacak gibi hissediyorum
-
Siteleri bozuk. Ürün isimlerini farklı farklı girmişler. Sitedeki bir çok yer düzgün ve verimli çalışmıyor. Samsung u marka olarak çok sevmeme rağmen Samsung TR nin durumu içler acısı.
Haklısınız bu gibi konulara çok dikkat etmiyorlar.
1500 TL sonra dan hesaba mı yatırılıyor, sepette düşme yapmıyor, saatin normal fiyatı çıkıyor, active 2 saatime 1000 TL fiyat veriyor.
47 mm classic sipariş verdim s/m siyah kordon ile. Bakalım hayırlı olsun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: siyasiyabend1500 TL sonra dan hesaba mı yatırılıyor, sepette düşme yapmıyor, saatin normal fiyatı çıkıyor, active 2 saatime 1000 TL fiyat veriyor.
Kartınızdan yeni saatin tam fiyatını geçiyor, eski saatiniz incelendikten sonra eski saatin fiyatı + 1.500 TL karta iade ediliyor diye biliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wholelottared -- 27 Temmuz 2023; 23:32:43 >
ben kapıda öde seçeneğiyle watch5 ile takas yaptım. Sanırım adresinize gelip saati kontrol edip yenisini veriyolar indirimli tutarı da ödeme olarak alıyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X