ben whatsapı sildim diğer türlü anlık bildirim gelmiyor. saatin en büyük sorunu pil gücü bir günü anca çıkarıyor. doğaya kampa falan gitsek ilk günden saat kapanacak çok olumsuz bir durum |
Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU] (396. sayfa)

-
-
Yani insanlar her yıl aynı özelliklere sahip cihazları ısrarla satın alıp anlamsız bir tüketim çılgınlığı içerisine giriyorlar. Minimum 1 hafta bu pis sorununa bir çözüm gelmediği takdirde yeni bir modele geçilmez. Bazı uygulamalar hatalı , dediğiniz gibi whatsapp ın uygulaması sorunlu kimse bunları konuşmuyor doğru dürüst, google asistan ı bile saçma sapan dilleri değiştirip aktif edebiliyoruz, kimse saatin işletim sisteminde olan sorunları görmüyor sanırım, kolumda şık dursun son model olduğu belli olsun da toplum içinde para birimi gibi değerim artıyor kafasında arkadaşlar.
-
Aynen
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İmza
ve şu sinir bozucu google klavye sorunu
yani 2 - 2,5 gün gidinde şarj problemini çözmüşker mi acaba diyoruz da genel anlamda şarj yine de problem. Bio sensörler değişmemiş, çift bant gps gelmemiş ve işlemci hızı artmamış olsaydı geçmeyi düşünmezdim W7'ye w5pro'dan. Telefon hızında kullanıyorum saati sanki 60hz 120hz ekran farkı var gibi menüler çok akıcı. Hiç donma takılma olmadı şu ana kadar.
Ama yine de ne olursa olsun şarj en büyük sıkıntı bu galaxy serisinde. apple saatler de öyle sürekli şarj etmek gerekiyor aktif kullanılıyorsa.
Spor ve outdoor falan deniyor da ultra bile outdoor değil bence. Çünkü oudoor dediğin saatin şarjı en az 1 hafta gitmeli. Çok yoğun gps cart curt kullanırsan 3 gün dolu dolu kullanabilmelisin her özelliğini. Galaxy saatler nişantaşı outdoor'u bir saat
Narince ve sporunu yapacaksın gününü bitirip eve gidip şarj olacaksın. Beyaz yaka saati.
ters şarj olayı da kalktı w7'de. nadir de olsa lazım oluyordu. Geçen hafta w5pro varken bursa'ya gittim. saatin şarjını unutmuşum şarj etmeyi de unutmuşum. GEce yatarken telefonla ters şarj yaptım doldurdum mis gibi :D Alt tarafı evden 2 gün uzaklaşmıştım.
W7'den sonra değiştirir miyim bilmiyorum. Pil konusunda çok ciddi ilerlemeler ya da ciddi yenilik olacak ki anca o zaman :D
-
W8 beklenir diye düşünüyorum. Ama ısrarla neden doğru ölçüm yapamayan sensörler var bu saatte inanın anlayamadım.
-
Abi anladığım kadar şarj hariç genel anlamda bir memnuniyet söz konusu. İşte asıl sorun da burda başlıyor Samsung için, bunca özellik sunarsan şarj elbette sorun olacak, bunun için ultra modelinde daha fazla batarya alanı açmak için o tasarımı seçtiler ama bu sefer tasarımdan taviz verdiler. Bence batarya teknolojisi gelişince bu iş çözülecek. Ya Huawei gibi az özellik uzun şarj zamanı sunacaksın ya da Apple/ Samsung gibi çok özellik kısa şarj zamanı.
Şarjda memnun olunmayacak bir şey yok aslında. Samsung 40 saat kullanım vaadi vermiş. Önemli olan bunu karşılaması ve karşılıyor. Saat için 10 gün batarya süresi verseydi ve şarj 5 gün gitseydi evet bu konuda eleştirebilirdik.
-
Kesinlikle. Bugün hiç spor yapmadım hocam. Ralli testimiz vardı etaptaydık. Sabah 7:30 da %100 olarak koluma taktım. Sürekli kalp ölçümü zaten hep açık. Gün boyu kolumdaydı normal bir saat olarak kullandım nimetlerinden faydalanmadan. öyle 15 20km bisiklet turu da yapmadım, salonda aktivite de kaydetmedim yani. AOD da kapalıydı.
Şu saat itibariyle şarjım %70. Yani bir saat için fazla bir süre belki ama bir samsung içinse iyi bir süre hem de eski 44mm cihazlarla karşılaştırınca. :D Ama wearos olmayan saatlere göre az tabi. Zaten samsung saati samsung telefon kullanıyoruz diye alıyoruz ekosistem için. Yoksa eminim telefonumuz başka olsa saati de o markadan alırdık bence, yani ben öyle yapardım. Her markanın kendine özgü özelliği var birbirinde çalışmıyor.
İşte o zaman da bataryayı ikinci plana atıp, kullanım rahatlığı ve işlevseliği ön plana çıkıyor saat ihtiyacı olunca da mecbur samsung alıyoruz :D
Yani şu da var, w5p yavaş kalmasa ve tasarımı biraz daha şık olsa hiç değiştirmezdim de. Tasarımından sıkıldım saatin. Yoksa çalışma hızı dışında ölçümlerde falan dağlar kadar fark göremedim ben. GPS de gelişti gelişmesine ama o da ultra kadar satabil çalışmıyor. Bu sene sadece ultra modeline yopğunlaşmışlar ama tasarımı çöp olduğu ve ekstra çok pahalı olduğu için satmayacak. S25 ultra ile yanında hediye kampanyası falan yapacaklardır kesin.
Neyse o değil de. Çok iyi bir offroad programı lazım bana ya. Alpinequest güzel kalitlei google maps haritalarını çekiyor fakat saat desteği yok. Saati destekleyen ve onun gibi kaliteli bir harita programı lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 9 Ağustos 2024; 13:6:40 >
-
Hocam alpinequesti görüp indirdim ama kullanmayı beceremedim. Toprak yollardan navigasyon mu götürüyor bu uygulama?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bu programda harita ekleme var. Ben korsnı kullanııyordum bir ara, full sürümde rota takibi de var rota oluşturma falan da var. GPX verilerini atabiliyorsun.
Programın güzellii ise dediğim gibi harita ekleme.Bu sayede de google uydu görüntülerini falan cap canlı gösteriyor bulanık olmadan. Sanki tarayıcıdan girmiş gibi. Bir çok program denedim mesela wikilog da çok iyidir ama uydu görüntüleri leş. Düzeltmiyor adamlar, direkt google tr sunucularından çektikleri için muhtemelen google engelliyor. Google'a yazıyorsun biz anlamıoz haberimiz yok diyorlar. Saçma sapan bir durum var ülkede :D
Diğer haritalar genelde yurt dışı için çok kullanışlı ama güzel bisiklet rotası, yürüyüş rotalarınu gösteren haritalar da mevcut. Bunarın kullanımı ücretsiz.
alpinequest benzeri bir iki program daha var ama onlarda da google uydu görüntüleri çöp olduğu için direkt silmiştim.
-
Biraz kurcaladım haritaları değiştirince dereler akarsular falan gözüküyor benim ihtiyacım olan buydu iyi oldu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar. Watch 6 ile bağlantı yapılacak telefon da android sürümü en az ne olmalı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bunu 54 liraya alacaktım zamanında ne gerek var sonra alırım deidm sonra fiyatı fırladı. Keişke o zaman alsaymışım pro lisansını. Şimdi de 300 küsür vermeye kıyamıyorum
-
Resimler bende neden gözükmüyor donanimhaber uygulamasindan giriyorum bugun faturaliya cevirdim hattimi ondan mi
forumdandır ya sorun bazı fotolar gözükmüyor. W5 konusuna attığım fotolar server hatası gibi simge çıkartıyor ama üsütne tıklayınca açıyor mesela.
-
Resim olan yer gri ortasinda yenile simgesi var dokunuyorum dönüyor ama sonra yine ayni
Düzelmis acik resimler bende dedim faturaliya gectim ondan mi acaba
babamın sağlık problemleri oldu. ona bahsettiğiniz saatten aldık özellikle tansiyon takibi için. kalp doktoruna bahsettiğimizde saatlerin hiç birinin ölçümlerinin bir değeri yok bizim için demişti. sağlık bakanlığı onayını bilemiyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X