Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU] (175. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.052
Cevap
283
Favori
492.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaşların çevirip saatte süpermiş dediği 2-3 an yaşadım :) genel olarak aldığımı bilenler de bayağı beğendi 47mm klasik gümüşü..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • a.turkanoglu kullanıcısına yanıt
    Güzelmiş deneyeyim ben de :)

• Astro edition satışa çıkmış normalden 1000tl daha pahalı ve sadece bir tane kumaş kordon çıkacakmış o da kutunun içinden.
    https://shop.samsung.com/tr/tr/galaxy-watch6-classic-astro-edition-bluetooth-47mm/

• LacWer kullanıcısına yanıt
    Arkadaş bezelin üstine resim çizdiler diye niye bin lira fazla vermemiz gerekiyor ki?? Çok ilginç :)

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt
    Hocam bir de hiç de güzel değil ben dün gördüm saati, bi kol mesafesinden bakınca desen değilde bezel soyulmuş gibi duruyor

Bezelin üstüne çizilen resimlere Usturlab deniyor dostum. 10. yüzyıl'dan beri yön bulmak, yıldız ve gezegenlerin konumunu belirlemek için kullanılıyor. Bunu neden yapıyorlar diyorsan islam coğrafyasında usturlab ay takvimini hesaplayıp namaz vakitlerini belirlemekte kullanılmış

Saatin Usturlab sürümü yani Astrolab versiyonu bu nedenle islam coğrafyasına özel.

Soyulmuş desen veya çizilen resimlerin anlamı için buraya lütfen;

Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU]
    Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU]tr.wikipedia.org
    Usturlap - Vikipedi
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Usturlap
  • barisg B kullanıcısına yanıt
    Abi ne deniyorsa deniyor.. neden ders verme moduna geçtin ki????

Hiç de güzel değil diyorsun ama usturlab onlar tamam mı!!! :) :)

Bende hiç beğenmedim. Bizim saatler çok daha iyi. Bir de 1000 TL fazla mı istiyorlar çok güldüm 😄😄

Gülmeden önce baksayın Usturlab ne diye tamam mı Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU] 

Neyse hiçbir şey senin her gömlekle uyumlu kordonların kadranların kadar güzel değil tamam Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU] 

tavsiye ederim gayet şık ve sade.

• barisg B kullanıcısına yanıt
    Ya arkadaş benimle derdin ne??? Bezele motif desen resim astroloji usturuplu lob neyse işte birşeyler çizmişler diye 1000 lira fazla vermelerini anlamsız bulduğumu söylemişim.. kutsal bilgi kaynağı wikipediadan bana alıntı yapıp bunlar şunlardır diye hoca kesildin başımıza.. bir de coğrafyamıza özel vs diye de yine benim yorumumla alakası olmayan ek bilgileri vermeye başladın.. yani postun özeti.. siz cahiller bilmezsiniz bunlar şunlardır şunlar da bunlardır en çok ben biliyorum az wiki okuyun da siz de benim gibi alim olun cehaletinizden kurtulun şeklinde... başka bir niyet varsa bilemem ama biz cehalet timsalleri grubundan gelme yeterli entelektüel olgunluğa ulaşamamış kişiler olarak ya da tekilleştireyim ben böyle anlayabildim.. bir de üzerine gülücüklü gülücüklü tok kordon çeşidi vs ordan girip güya faydalı paylaşım yapan sen.. gereksiz işler müdürü ben! Yok arkadaş yok öyle.. derdin varsa söyle? buluruz bir çare...

Tekrar ediyorum;

Bezel üzerine resim çizdiler diye 1000 lira fazla istemeleri anlamsız.

Ayrıca kordon tercihi yapacak insanlar için hangi rengin hangi saatle uyum sağladığı konusu gayet makul derecede önemli.

• Astro versiyonun lansman kampanyası belli oldu arkadaşlar.. şarj aleti değerlendirmek isteyenler için bilgisini aşağıya bırakıyorum..

Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU]

• a.turkanoglu kullanıcısına yanıt
    İndirdim.. deneyeceğim en kısa zamanda.. teşekkürler.

• Spooky21 kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar. Bende de S/M kum rengi var ancak M/L daha iyi olur gibi geldi. Eğer hala duruyorsa takaslayabiliriz. Renkler aynı zaten, boyut değişmiş oluruz

• Ultimaker U kullanıcısına yanıt
    Kablo yok mu bu adaptörlerin yanında?

• aydin_taysi87 A kullanıcısına yanıt
    Gördüğümüz gibi. Mevzu ortada.

• Arkadaşlar selam. Saate özel bir zil sesi atayabiliyor muyuz? Tizen'ler de yapabiliyorduk ama bunda bulamadım.

• Ultimaker U kullanıcısına yanıt
    Yanında kablo olmayan adaptör satmak da yeni mi moda olmuş. Ne yapacakmışız ki kablosu olmayan adaptörü :)

• 
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.