Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU] (138. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.439
Cevap
257
Favori
541.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
29 oy
Giriş
    Tamam ilk yedeksiniz hocam. Bi geribildirim yapsın ona göre yarın hallederiz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ssavtak kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• Saatle ilgili tüm ayarlamalarımı bitirdim bu arada, ilk kuruluşta fena kasıyordu ve pili de içiyordu resmen. Her şeyi halledince şarjı fulledim ve yeniden başlattım yağ gibi oldu, hiçbir kasma takılma yok. Henüz pil kullanım alışkanlıkları da öğrenilmedi. İlk kez kuracaklar için yazmış olayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

-Arayüz ne güzel yağ gibi akıyor maşallah, oldukça smooth bir deneyim yaşıyorum şu an. Ha yine bir Apple Watch smooth'luğu değil ama oldukça tatminkar.
    -Ekran acaip net, parlaklık çok iyi, ekran büyüklüğü tam olması gerektiği gibi.
    -Bezel hissiyatı çok tatlı. Yenilenmiş hissettiriyor.
    -Silver gerçekten çok iyi duruyor, hem gömlekle hem tişörtle oldukça şık duracak, çok karizmatik bir tasarım olmuş.
    -Default kordon evet biraz terletiyor, beyaz-gri arası rengini çok beğendim.
    -Yazılım oturana kadar bazı kasılmalar yaşandı maalesef, update vs derken daha da iyi olur diye düşünüyorum.
    -Neden bilmiyorum ama bazı anlarda kendi kendine kısa titriyor. Belki de ben bir şeyi kaçırıyorum, bilemedim.
    -Eski saatim Tizen olduğu için, o efsane kadranlarımı bu saate aktaramıyor olmak beni mahvetti... Ne yalan söyleyeyim...
    -Wear OS dünyası kadranları, maalesef beklediğim kadar iyi değiller. Ah Tizen dünyası ah be.. Neyse, gelişir diye umut ediyorum :)

Sensörler, uyku takibi, tansiyon vb. için 1 hafta sonra güncel hissiyatımı yazacağım.

Şimdi hediyeleri bekleme zamanı. Hepimize hayırlı olsun.

• ademis kullanıcısına yanıt
    Hocam Facerda modlu apkler saate yuklenmiyor sadece telefona yukleniyor, saate direk playstoreden kurmak yeterli. Facer'in son gw6 classic destegi sunan surumu(7.0.9) henuz modlanmadi sanirim fakat luckypatcher ile root olmadan da satin alma hilesi ile premium kullanilabilindigini yazmisti 1-2 gun once burada bir arkadaş nasil yapilacagi ile.Ayrica ilk mesajdaki apk yükleme uygulamasi watch 6 serisinde çalışmıyor fakat farkli bir yöntem ile sikintisiz apk yuklemeyi basarabildim.Yarin isten gelince o anlatimi guncelleyecegim bir aksilik olmazsa.

Arkadaşın denediği yöntem
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/156585860

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 15 Ağustos 2023; 21:6:17 >
  • Bugün watch 6 44mm saatime kavuştum bende. Huawei gt2e den sonra fazla teferruatlı geldi. Çok işlevsel olunca karışık geldi açıkçası. Alışırım diye düşünüyorum. Gündüz birkaç saat uyku öncesi İki saati de taktım. Ölçümler 1-2 dk farkla aynı oldu. Şarj konusu zamanla netleşir tabi. Kadran, uygulama tavsiyelerini burdan takip edeceğim. Samsungdan aradılar ürün geldimi diye. Şarj cihazı için kod gelecekmiş. Kordon da gelir dedi sonra. Stres ve nabız da neredeyse aynı ölçüyor. Simdilik sıkıntı yok.

Ara ara titriyor bana telefonda nfc acikken yasadiyim sebebini uzun zaman sonra anladigim soruna benzettim. Saatte de nfc var. Belki bir kartla yaklastirdiginiz da oluyordur.

Bugun itibariyla siparis vereli benimde bir hafta oldu. Henuz bir hareket yok. Bakalim benimki ne zaman gelecek. Bir haftayi gectigine gore bende sarj aleti isterimSamsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU] 

HMKWatch Digital 254 ( Phone Battery Complication uygulaması ile saat üzerinde telefon ve saatin kalan pil miktarını görebiliyorsunuz)

uygulama sorunsuz çalışıyor.

Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU]
    Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU]play.google.com
    HMKWatch Digital 254 - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.watchfacestudio.hmk_digi_254

• Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU]

Benim yavrucakta gelmis sonunda.

Lian Li O11 Dynamic / Ryzen 3700X /Msi B550 Gamin Edge Wifi / Trident Z RGB 8*2 3200 MHZ Ram/ XFX 6800 XT/ Ocz Vertex 3 120gb SSD / Samsung 970 Evo 256 GB/ Corsair MP600 1 Tb/ Corsair Rm750 / Seagate Barracuda 2TB / Logitech G935 / Logitech G502 Rgb Spectrum
  • recep054gs kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.. tez amanda yurtdışı görsün inşallah :) :)

https://www.facer.io/watchface/MKdIVyuTsZ/ BATWOLF M15 HYBRİD 44?

Analog sevenler x1, hibrit sevenler m15 alsın. Parasını hakediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlyingKat -- 15 Ağustos 2023; 22:18:39 >

• Kargo poşetindeki şeffaf cepte yer alan kağıdı sevk irsaliyesi sanıp bakmamıştım.. şimdi eve geldim de bi bakayım kordon görünüyor mu irsaliyede diye merak ettim.. kağıdı açtığımda karşılaştığım manzara.. keşke bir de özür mahiyetinde de size 25w şarj aleti yollayacağız deselermiş :)

Bir de şöyle bir kod var.. bu tarz barkodlar genelde siparişe ek hediyeler için kesiliyor.. ama şimdi ortada 3 farklı hediye olduğu için bu neyin nesidir bilemedim.. kumaş kordon mu? Tokalı kordon mu? 25w şarj aleti mi :)

Yine bilinmezlerle dolusun samsung tr.. müşteri hizmetlerinden açıklayıcı bir yanıt alamayacağıma emin olduğum için kendilerini bu konuyla ilgili meşgul etmiyorum bile :)

Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU] Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurtunc -- 15 Ağustos 2023; 22:39:57 >

• AhmetSelim3481 A kullanıcısına yanıt

Pazar sipariş verdim. Pazartesi teyit için aradılar. Önümüzdeki pazartesiye randevu verildi.

Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU] Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU]

Hayırlı olsun hocam.

Ulan Samsung yatacak yerin yok. Lansman günü sipariş verdik ne gelen var ne arayan.Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU] 

Umarım 20 güne biter, tatile gideceğim deSamsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU] 

• armyoflovers kullanıcısına yanıt

Hocam daha once luckpatcher hic kullanmadim icin fransiz kaldim :) luckpatcher sitesine girince kayit ol sayfasini bulamadim. Sadece apky yi buldum. Yoksa ilk facer id nin sitesine mi girip uye olacagiz? sonra yine facer id ve lucky patcher indirecegiz

Lian Li O11 Dynamic / Ryzen 3700X /Msi B550 Gamin Edge Wifi / Trident Z RGB 8*2 3200 MHZ Ram/ XFX 6800 XT/ Ocz Vertex 3 120gb SSD / Samsung 970 Evo 256 GB/ Corsair MP600 1 Tb/ Corsair Rm750 / Seagate Barracuda 2TB / Logitech G935 / Logitech G502 Rgb Spectrum
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.