Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch 5, 5 Pro [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.449
Cevap
145
Favori
217.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saati alalı neredeyse 3 hafta oldu böyle bir şey görmedim. Sizinkinde problem var demek ki.

• hudo0707 H kullanıcısına yanıt

Hangi telefonla kullanıyorsunuz?

• britony kullanıcısına yanıt
    Ben de Yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum ama bir Apple Watch u tutmaz. Veya Android'de böyledir fakat ben ios'a alışık olduğum için hala kabullenemedim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • zopheal kullanıcısına yanıt
    S22ultra

• blackeagle3673 B kullanıcısına yanıt

2 ila 4 gün gibi düşünebilirsiniz (youtube incelemelerinden ulaştığım kanı), ben de henüz yeni kullanmaya başladım, bir kaç gün beklerseniz daha fazla fikir verebiliriz.

Bence yeniden kurulum gerçekleştirin, gözle görülür sıkıntılar hissediyorsanız. Dün A72 ile kullanmaya başladım, tıkır tıkır işliyor şimdilik her şeyi.

• Mahtroy M kullanıcısına yanıt

Yeterli olacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    yanlış cihazlarla kıyaslıyorsunuz. ipstan apple dan geçerseniz attan inip eşeğe binmiş gibi oluyorsunuz. kendi içinde kıyaslayınca da xiaomiden bi tık daha iyi huaweiden kötü

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • arizaeren A kullanıcısına yanıt
    İp 13pro dan ve watch 5 den Samsung s22 Ultra 512gb ve watch 5pro ya geçiş yaptım telefondan memnunum fakat saatten pek umduğumu bulamadım bugün sıfırladım lakin anlık ileti konusunda ve ölçümler hakkında başarılı göremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hudo0707 -- 20 Eylül 2022; 17:19:59 >

Hocam Apple Watch'a en yakın Android saat GW 5'tir ama Apple Watch o kadar bariz üstün ki Samsung'un en iyi saati bile 3 yıl geride.

Amaç spor ise Samsung saat alınacak en son saattir :)

• Ne zaman sicaklik olcucek

3 haftadır kullanıyorum dediklerinize yakın bir şey bile olmadı. Bazen GPS 1 dk falan sürüyor sinyal yakalaması onun dışında beklenen her şey tıkır tıkır çalışıyor

• Aslında ölçüyor ama sensörün kendisi, dinlenme takibine yardımcı olmak için, uyku takibinde kullanılmak için. Bunun dışında Galaxy Watch 5'in içindeki sensörün başka bir kullanımı yok. Kalp takibi yaptığınız gibi aktif edemezsiniz, Samsung Health uygulamasına girip gün boyunca vücut ısınızı göremezsiniz.

Muhtemelen bu seride bu şekilde kullanılacak.

• W5 pro tek saat yüzünde değişik ekranlar kendi zevkime göre yaptım

• zopheal kullanıcısına yanıt

Yanılmıyorsam ateş ölçer bio sensorde dgil saatin yanındaki küçük delik var onun içinde donanımsal olarak orada ama yazılımsal olarak aktif değil diye biliyorum

• Arkadaşlar herkese merhaba,

Galaxy s21 ultra kullanıyorum ve watch 5 modelini almayı planlıyorum.

Fakat kafamı karıştıran ve benim için önemli olan hususlar mevcut.
    Belirteyim, sporla işim yok, sağlık uygulamaları çok elzem değil benim için.

Sizlere basit gelebilir fakat birkaç sorum var ve bu cevaplar benim için çok önemli.

1. Saat üzerinden telefon gibi direkt arama yapılabiliyor mu?(Bluetooth bağlantısı ile olabilir)
    2. Whatsapp yada SMS mesajlara cevap yazılabiliyor mu?
    3. Nfc vasıtası ile telefon ile öder gibi, direkt saat ile ödeme yapılabiliyor mu?
    4. Samsung telefon kullandığım için uyumu gerçekten hissedilir mi, yoksa huawei watch gt 3 pro almadığıma pişman olur muyum?

Cevaplar için teşekkür ederim

• mrtkarademir kullanıcısına yanıt
    1. Evet
    2. Evet ama samsung klavye kullanırsan önce ses menüsü ya da hazır cevaplar çıkıyor. Ordan klavyeyi tiklemen gerekiyor yazmak için ses olarak sadece ingilizce destekleniyor ama googLe klavye kullanabilirsin onunda tek sıkıntısı direk klavye ile açılıyor olması ses ile açıl sa 2 iş yapmış olmayız çünkü söyleneni yazıyor.
    3. Nfc ödemeyi daha denemedim normalde kullandığım bir özellik
    4. Ekg ve tansiyon özelliği için samsung telefonu kullanman gerektiğini duymuştum. Ama şöylede bir şey var kendi ekosisteminde aldığın bir ürün daha iyi kullanım gösterir diye düşünüyorum.

Daha önce samsung tel ile xiaomi ve Huawei kullandım bir zararını görmedim ama watch 5 pro benim kullandıklarımdan bir kaç gömlek üstte

• stagemasterone kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim, siz batarya ömründen memnun musunuz gw5 pro sahibi olarak?

• NFC özelliğini kullanan olmadı mı ?

• Freddy_Krueger_46 F kullanıcısına yanıt
    NFC destekli uygulama yok gördüğüm kadarı ile. Ggole wallet ve Samsung pay tr de kullanılmıyor.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.