Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch 5, 5 Pro [ANA KONU] (147. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.449
Cevap
145
Favori
217.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Açık alanda W5 pro'da çalışıyor.

• balcih B kullanıcısına yanıt
    Benimki de pro ama konum da açık çalışmadı. Ama hava çok kapalı o yüzden mi bilemedim. Konumda zor buluyor telefonun konumu kapalı ise zaten

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Saatim ( watch 5 pro) konum da bulmuyor artık en temiz format nasıl atılır saate

• Xiaomi Note 12 Pro telefon kullanıyorum, Watch5 Pro almayı düşünüyorum, alırsam telefonum Samsung olmadığı için bu saatteki hangi özellikleri kullanamam bilen biri yazarsa sevinirim, teşekkür ederim.

• metrikis kullanıcısına yanıt
    Ekg ve tansiyon özelliğini kullanamazsın resmi olarak. Ama modlu yazılımla çözülüyor o iş.

• recepix kullanıcısına yanıt

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Peki bunu yapmak kolay mı, bu konuda hiçbir bilgim ve fikrim yok, nasıl yapacağım bunu? Teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Zor değil. Apk olarak yukleyeceksin uygulamayı. Google amca güzel tarif eder :)

• Arkadaşlar yürüyüş yaparken veya koşu otomatik spor modu algıladığında konum da kaydetmesi için telefonun mu saatin mi konumu açık olması lazım kesin veya yaklaşık konum için

• muhsin_cepelli M kullanıcısına yanıt
    Saatin.
    Telefonun otomatik spor modu aytı çünkü.

• rock steady kullanıcısına yanıt
    Saatten acikken bazen konum bulamadığı için mi yürüyüşten sonra konum göstermiyor ama telefonun konumu açık ise konum çıkıyor yürüyüş sonrası

Olabilir, saatten ölçülen aktivite için saatin konumunu alması lazım esasen.

saatin konumu da telefonun konumu da açık olmasında fayda var. Öncelik saatin ama. Telefondan açtığın zaman aktiviteyi telden alıyor gps'i ve saate bildirim olarak düşer takip edersin. Saatten açarsan saat gps 'i kullanır.

Mesela navigasyon açarsan telefondan telefonun gpsi çalışır bildirim saate düşer oradan da görürsün.

otomatik aktivite ayarlarında da aktiviteyi algılayınca konum kaydet sorma direkt kaydetmeye başka gibi seçenek vardı.

• recepix kullanıcısına yanıt

Merhaba nasılsınız? Saati aldım ama Samsung Health Monitor APK indiremedim, APKmir... sitesinden bulup indirdim ama açılıp kurulmuyor, nasıl edinebilirim bu uygulamayı bir yol gösterirseniz sevinirim, teşekkür ederim.

Hayırlı olsun. Apkmirror resmi uygulamaları barındırır. Modlu health monitör diye aratin google da.

• merhaba w5 saatime telefona gelen aramalar 5-10 saniye sonra geliyor. telefonum s23 ultra bu saatten önce huawei gt3 kullanıyordum. o saate bile aynı anda düşüyordu. Ekosistem olsun diye geçtim bu saate ama böyle bir sıkıntım var. Bildirimler aynı anda düşüyor sadece sıkıntı gelen aramalarda .bir çözümü var mı yoksa bu durum normal mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanzkaya -- 26 Aralık 2023; 10:44:35 >
  • hasanzkaya H kullanıcısına yanıt
    Samsung telefonunuzda "Başka cihazda arama ve mesajlaşma" özelliği açık mı?
    Samsung Galaxy Watch 5, 5 Pro [ANA KONU]

• hkubilayk H kullanıcısına yanıt

bilgilendirme için teşekkür ederim ancak bu özellik saatin telefonla bağlantısı kesik olduğunda ve saatin wifi ye bağlandığında aktif olacak bir özellik diye biliyorum. benim derdim bağlantı kesik olmadığında telefona gelen aramanın saate geç gelmesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanzkaya -- 26 Aralık 2023; 11:59:11 >
  • hasanzkaya H kullanıcısına yanıt

Bende S22 Ultra ve Watch 5 Pro kullanıyorum. Bende bu şekilde bir gecikme olmuyor. Belki faydası olabilir diye düşündüm.

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler meğersem konum izni vermemişim uygulamaya o yüzden konum bulmuyormuş saat şimdi halloldu. Bilgilendirme için sağolun

• hkubilayk H kullanıcısına yanıt

Tekrar teşekkür ederim bilgilendirme için. evet bu özellik açık ama genede geç geliyor. bir türlü çaresini bulamadım. rahatsız olmaya da başladım.

• 
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.