Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch 5, 5 Pro [ANA KONU] (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.477
Cevap
142
Favori
223.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Saatim watch 5 pro. Bugün özellikle şarjı %1'e kadar düşürdüm. Normalde %10 civarlarında takıyordum. Uçak moduna alıp linkini attığım şarj aleti ile 15:51'de şarja taktım, 17:19'da %100 doldu. %1'e kadar düşürmeden taktığımda 1 saat 10-15 dakika civarı doluyor. Benim şarj aleti 30w. Saatin şarj aleti 10w çekiyor zaten 10w üstü her türlü bu sürelerde şarj etmesi lazım. Sizin aletlerde 1'den fazla kablo takılıyorsa diğer soketlere de kablo taktıysanız veya usb a'dan type c'ye düşük kaliteli bir dönüştürücü kullanıyorsanız süre o yüzden uzuyordur. Ben dönüştürücüsüz tek port type c üzerinden şarj ediyorum.

• Arkadaşlar selamlar, forumdan yakın arkadaşım watch 6 classic alınca samsung'a vereceğime sana vereyim alacaksan dedi ve biraz daha uyguna bana verdi saatini . Bu sayede ben de wear os sistemine geçmiş oldum. Samsung Galaxy Watch 5, 5 Pro [ANA KONU] 

Samsung olsun diye özellikle istedim, s23 kullanıyorum ekositem gibi olsun uyumlu çalışsın diye. Spora ara vermiştim tekrar başladım şu sıralar, bazı değerleri takip etmek motive ediyor insanı. Tıbbı doğrulukta olmasa da fikir veriyor en azından.

Önceden hiç bir ürün kullanmadım. Diğer saat denilen ürünler bileklik gibi geldiği için bana almamıştım hiç. Sadece 1 ay kadar önce saat alacağım dediğim için başka bir arkadaşım şu çakma apple saatlerinden vermişti al dene diye onu kullandım. Bütün sensör ölçümler yanlıştı :D Spporda bir tarafımdan terler akarken saat 70bpm ölçüyordu :D Bisiklette sprintte kalp hızım hala 70 oluyordu. Dün samsung ile denedim, 120'den 168bpm 'e kadar çıktığını görünce tamamdır dedim. Samsung Galaxy Watch 5, 5 Pro [ANA KONU] 

Neyse spor takibi falan iyi ama çalışıyor diye heves ettiğim ama çalıştıramadığım iki şey oldu. Birincisi Google asistanı kullanamıyorum,, watch 5 için bölgenizde mi ne kullanılamıyor diyor, bir de vücut sıcaklığı Türkiye için aktif değilmiş. Çakma apple 'da bile sesi algılama vardı ok google dediğimde saatte telefonda asistan aktif olup komut alıyordu. Lisanslı ürün olunca sanırım böyle hizmetler izinli çalışıyor tabi. Nefret ettiğim bixby var hiç bir işe yaramayan Samsung Galaxy Watch 5, 5 Pro [ANA KONU] 

Kurmam gereken, yapmam gereken neler var. Spor takibi için health yanına kurulacak uygulama var mı ? Uzun süredir kullanan arkadaşlardan taktik almayı isterim. Samsung Galaxy Watch 5, 5 Pro [ANA KONU] 

Şu an saati sıfırdan kurduğum için kullanımı öğreniyor diyor. Şarjı 2 gün gidecek herhalde hemen hemen. Kalp ritmi 10dk olarak açık. Gece 5 saatlik uykuda %10 yiyior 2 gündür. Uyku taki aktif olunca şarj yemeye başlıyor herhalde bilemedim.

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

Google asistan için telefondan Google asistan dil ayarlarından dili İngilizceye çevirip saatten uygulamayı açıp kurulum yapın kurulum yaptıktan sonra dili Türkçeye çevirip Türkçe kullanabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grkwnxs G kullanıcısına yanıt

hımm anladım, eskiden telefonda aktif etmek için kullandığımız yöntemi uygulayacağız. S23 alınca telefonda dil değiştirmeden Türkçede artık asistan ve voice match çalışınca ingilizceyi tamamen kaldırmıştım. İkinci dil olarak ekledim ingilizceyi ama yememişti. O zaman ingilizceyi öncelikli yapacağız :D

edit:

hallettim hocam sağolasın Samsung Galaxy Watch 5, 5 Pro [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 14 Ağustos 2023; 15:34:50 >
  • OneUI 5 yayınlanmaya başlamış, yakında bizede gelir.

Samsung Galaxy Watch 5, 5 Pro [ANA KONU]
    Samsung Galaxy Watch 5, 5 Pro [ANA KONU]9to5google
    One UI 5 comes to Galaxy Watch 5 and Watch 4 series, rolling out today
    https://9to5google.com/2023/08/15/one-ui-5-galaxy-watch-5/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 16 Ağustos 2023; 11:4:45 >
  • watch5 44mm kendinden önyüklü saat şekillerini kullanıyorum. AOD sürekli açıkken amoled yanığı oluşur mu?

not: ortalama 4 yıl gear s2 kullandım aod sürekli açık. onda bir problem yaşamamıştım.

• ceza_61 kullanıcısına yanıt
    Dusukte olsa boyle bir ihtimal var hocam, surekli sabit birsey olmadığı sürece sıkıntı yasanacagini zannetmiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selamlar,

Bir süredir Watch 5 Pro saatimde, Samsung Contact Sync uygulaması aşırı pi tüketiyor. İnternette çok tatmin edici bir şey bulamadım. Bir kere saati sıfırladım, birkaç gün düzeldi ama şimdi tekrar aynı şekilde pili tüketiyor. Bilgisi veya fikri olan var mı?

• hkubilayk H kullanıcısına yanıt
    Hocam uygulamayi debloat edebilirsiniz.Surdaki yontemi kullanabilirsiniz. Sarj tüketen uygulamanin debloat adb kodu(paylasilan uygulama listesinde bana gereken hangisi aramayin diye direk buraya yazdim);

pm uninstall -k --user 0 com.samsung.wear.contacts.sync

https://droidwin.com/how-to-debloat-remove-bloatware-from-galaxy-watch-4/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 16 Ağustos 2023; 18:45:52 >
  • Teşekkürler. Deneyeceğim.

• Saat ile beraber gelen arayüzlerden sıkıldıktan sonra bugün facer uygulamasını kurdum tavsiye ederim ücretsiz ve çok iyi tasarımı olan yüzlerce arayüz var always on display desteği de var hepsinin.

İlk başta kurunca premium almadan veya paralı arayüzleri satın almadan düzgün bir şey bulmak zor gibi geliyor ama top charts dan free kısmına gelip top 100 deki saat oluşturucularının profiline girerseniz sağlam arayüzler var çoğunda. Ben sadece reklam görmek istemediğim için 27 lira verip ömür boyu reklam kaldırma özelliğini satın aldım bu haliyle para vermeden uzun süre kullanırım.

• Dostlar uzun zamandır kullandığım hatta saati aldığımda ilk sipariş ettiğim ürünü sizlerle paylaşmak isterim. Ekranda ki bezel boşluğunu mükemmel şekilde kapatıp, saate daha da premium etki veren bir bezel.

Ringke Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45 mm ile uyumlu, iç çerçeve halkası, çizilmeye karşı dayanıklı, paslanmaz çelik koruma, 45-IN-02 (ST) siyah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -KuTLuBeY- -- 16 Ağustos 2023; 20:31:10 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• -KuTLuBeY- kullanıcısına yanıt
    Çok şık olmuş, farklı bir hava katmış saate.

• Arkadaşlar kordon önerisi olan var mıdır, üst sayfalarda görmüştüm ama bulamadım

• Galaxy watch 5 promda bugün sarjdan sonra garip bir problem başladı.

Sensör yeşil ışık hiç durmadan yanıp yanıp sönüyor. Saate reset attım yine başladı yanmaya. Samsung health girdim nabız ve stres sadece Manuel yaptım. Yine de düzelmedi. Napacağım hiç bir fikrim yok kapadım şimdi saati çünkü ısındı o kısım bir de

edit= sorunun saat arayüzünden kaynaklı olduğunu fark ettim. 3. parti saat arayüzü kullanmak bazen sorun da çıkartıyormuş böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 16 Ağustos 2023; 23:56:47 >

Ana diliniz Fransızca olsa bile Asistan'da iki dil belirlemek zorundasınız. Birinci dil İngilizce ikincisi Fransızca olmak zorunda. Çünkü Asistan'ın offline olarak tandığı bazı emirler var. Ve bunlar sadece İngilizce dilinde şimdilik. Yoksa çalışmaz.

Onun gibi Türkçe kullanımı için birinci dil İngilizce ikinci Türkçe olarak belirlenmek zorunda yoksa çalışmaz.

• Kod

Yığını:
    adb connect IP

:eklinde bir komut olacağı hiç aklıma gelmiyordu. Yoksa bu saat usb bağlantısı olmadan pc'ye bağlanmaz sanıyordum.

Verdiğiniz link için teşekkürler.

• Link ve verdiğiniz komut ile kaldırdım bakalım ne değişecek. Sanırım Watch 5 Pro ve sadece S22 Ultra kullanıcılarını etkileyen bir sorun.

hocam asistan açıldı fakat telefon aramalarını yapamıyor sadece tarayıcı için çalışıyor. Türkçe resmi gelene kadar bekleyecek miyiz ? Birde neden böyle bir saçmalık var türkiyeye destekleri olmaması ne demek ya koca türkiye pazarı..

• Yeşilmişik kullanıcısına yanıt

Tek dil ile kullanabiliyorum Google asistanı saat de

• 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.