Şimdi Ara

Samsung Galaxy TabS 10.5 mi iPad Air mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
3.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar + ve -'leriyle sizce hangisini seçmeliyim?
    ●Objektif olması amacı ile iPad forumunda da soracağım.
    ●Hali hazırda Note 2 kullanıcısıyım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim alınma ama bu sorunun modası geçti yahu. Android ile androidi Windows ile Windowsu kıyasla! Dikkat ettiysen hiç kimse cevap vermemiş. Apple daha hızlı ama Android daha özgür bile dememiş. Sıkıcı bir konu çünkü.

Benim iPad 3 üm vardı retina ekranlı. 2 yıla yakın kullandım. Bilgisayarım bozulunca sap gibi kaldım ortada. Hem bilgisayarımı hep ipad imi satıp androide geçtim. Çünkü özgür platform. Harddisk gören yazılımla jailbreak yapınca 8gb flash ı zor gören yazılım bir olur mu?

Ama MacOs satın alacak param olsaydı. O zaman da ipad çok daha iyi olacaktı benim için.

Kendi hikayemi şunun için anlattım. "Ekonomik durumuna göre" ios ile android arasında tercihini yap. Sonra konuşalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bak ne buldum. belki işini görür
     Samsung Galaxy TabS 10.5 mi iPad Air mi?
  • polat.abdulkadir kullanıcısına yanıt
    Adam anlatmış valla şuan konuşamıyorum tutuldum
  • yazıyı okuduktan sonra galaxy tab s almaya karar verdim zaten az çok her şey belli de işte insan o kadar para verince haliyle sorguluyor her şeyi :)
  • Arkadaşlar şöyle bir baktım 32 gb aira 1500 lira+kılıf parası vereceğime ekran,incelik vs. daha iyi olan tabs'e kılıfı,hafıza kartı dahil 144 gb olarak 1500 lira veririm daha iyi yardımlarınız için çok teşekkürler.
  • İpad güzel mağazası kaliteli , akıcı malzeme kalitesi mükemmel alüminyum ağır ama plastik değil :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.