Hayır aynı şekilde çalışıyor. |
Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu) (54. sayfa)

-
-
Hocam attığım linkten s9 için olanı var mı diye baksaydın keşke.
trendyol.com
Fogy Galaxy Tab S9 11 İnç Uyumlu 9h Nano ekran koruyucu temperli cam filmi Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/fogy/galaxy-tab-s9-11-inc-uyumlu-9h-nano-ekran-koruyucu-temperli-cam-filmi-p-747205537?boutiqueId=61&merchantId=321599&filterOverPriceListings=false&sav=true -
Thin fit mi kullanışlı yoksa rugged amor pro mu acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rugged Armor'un klavye desteği yok. Klavye ile kullanacaksanız tek seçenek Thin Fit Pro. Klavye kullanmayacaksanız da Thin fit şahsen ben almam, Rugged Armor daha mantıklı.
-
Rugged Armor için Amazon USA'da kötü yorumlar var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 23 Ağustos 2023; 17:23:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçti takasa ürün vermiştim onun iadesi yapilalida 15 gün olmuştur
kulaklik yuzunden bug oluyor kulakligi sepete eklerseniz taksit sayisi 4e dusuyor. Ama kulaklik da 6 taksitte alinabiliyor.
cozum icin canli destege yazin beni arar misiniz satin alma konusunda destek istiyorum diye mail adresinizi soyluyorsunuz sepetinizdeki urunleri canli destekle telefonda konusarak aliyorsunuz kart bilgilerinizi tusluyorsunuz 6 taksit o zaman cikiyor. Ben o sekilde odeme yaptim.
yardımın için teşekkürler
-
Takas kampanyasıyla gönderilen cihazların incelenip para iadesi yapılması ne kadar sürüyor arkadaşlar?
Geçen hafta Pazartesi teslim edilen ürünlerim için Müşteri Hizmetlerini aradığımda 7 ila 10 iş günü arasında dönüş yapılacağı belirtildi. Hala beklemedeyim. Ama sanırım bazı arakdaşların çok daha kısa sürmüş geri dönüşleri.
-
yolladıktan 3gün sonra arandıydım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uraltay85 -- 23 Ağustos 2023; 23:53:33 >
Teşekkür ederim gorememistim :(
Tab S9 Ultra klavyeli kılıfıyla birlikte 33-35k civarı bir rakama geliyor. Daha önce Ipad Pro 12.9 m1 kullanmış biri olarak bu rakamları tablete vermek çok makul değil gibi geliyor bana. Yine de acaba kaçırdığım bir şey mi var diye foruma sormak istedim. Çünkü bu fiyatlara iyi işlemcili, oled ekranlı bir zenbook alabiliyorsunuz.
Kaçırdığım şey nedir arkadaşlar, yoksa ben mi yanlış düşünüyorum.
-
benim deneyimlediğim kadarıyla ne android windows un yerini tutuyor ne de windows android in yerini. sanırım bu sebepten tablet alacak olan diğer tabletlere göre karar veriyor. şu an da iyi bir tablet alacam dersen en iyisi s22 ultra gibi.
-
Hocam Genelde tableti medya tüketimi ve ders çalışmak için alıyorlar.
PC yoksa bence öncelik ilk güzel bir pc + üstüne para kalırsa uygun fiyatlı bir tablet almak mantıklı.
Ders çalışmak için evet iyi. Tabletde kalemle not alma alışkanlığı varsa.. Onun dışında çok seyahat ediliyor ya da dışarda çok vakit geçiriliyorsa yine iyi.. Ama genel kullanım evde ya da ofisteyse aynı fiyata 50-55'' Samsung Qled tvler var şahsen ben medyayı onda tüketiyorum
Kimse yanlış anlamasın, kimsenin kararını vs sorgulamıyorum kendim acaba bilmediğim, kaçırdığım bir nokta var da o yüzden mi mantığıma yatmıyor diye düşünmüştüm. Tablet işi tamamen kişisel kullanım senaryosu ile ilgili duruyor o halde.
-
Katılıyorum kişisel kullanımla ilgili.
Bende Macbook ve harici ekran var. Ders için s9+ aldım.
Bazıları bilgisayar yerine kullanmak içinde alıyor ama
Tablet hiçbir zaman bilgisayarın yerini tutamaz bence.
Telefonda nano kullanmıştım pek memnun kalmamıştım. Ekran koruyucu cam hissi vermiyordu. Sizdeki nasıl. Cam hissini.veriyor mu?
Hocam nano camların özelliği o. Cam hissi vermez. Temperli cam, daha kaliteliymiş gibi bir hissiyat veriyor. Ama ben temperli cam kalın olduğu için nano cam tercih ediyorum. Temperli cam, bazı kılıflarda kenarlarda kastırıyor. Ekran koruyucusunun kenarlarında hava kabarcığı kalıyor ama nano cam ince olduğu için böyle bir sorun olmuyor.
-
Şu anda 12/512 GB modelini + klavyeli kılıf + Buds Pro 2 ile birlikte öğrenci hesabı ile 27500'e alabiliyorsunuz. Gerektiğinde harici klavye ile kullanırım diyorsanız klavyesiz 22300'e geliyor. Benim tercihim o yönde oldu.
Ben de ilk etapta 14 inç Zenbook almayı düşündüm ama hem şarjı tablet kadar gitmiyor, hem de numpadsiz klavye ve harici fare olmadan bilgisayar kullanamıyorum. Böyle olunca laptopun pek te bir mantığı kalmıyor.
S9 Ultra'yı ayrıca PC'ye dönüştürerek kullanma imkanınız da var. Bende öteden beri bulunan küp şeklinde bir Intel NUC mini PC var. İki cihazı doğrudan USB kablo ile bağlayıp, 90 TL.ye satılan SuperDisplay uygulamasını hem tablete, hem PC'ye yükleyince 14.6 inç OLED ekranlı bir PC'niz oluveriyor.
Ama halihazırda hiç PC'niz yoksa elbette laptop veya PC almak daha mantıklı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 24 Ağustos 2023; 13:24:9 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X