Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.966
Cevap
207
Favori
291.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çok teşekkürler bilgilendirici oldu baya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Violet Dawn kullanıcısına yanıt

Öğrenci hesabında klavye 6500'den 2 bine mi düşüyor ki, tablet+kılıf 25 bin oluyor? Aksesuarda öğrenci indirimi %40 değil mi?

• civcivx C kullanıcısına yanıt

6500'den 3900'a düşüyor. Tabletle beraber %50 indirim olduğu için 1950'ye veriyor klavyeyi tabletle alınca.

• ozanx238 O kullanıcısına yanıt

Siz alırsanız onaylanıp onaylanmama durumunu yazabilir misiniz buraya? Red yiyip yemediğini ne zaman öğreniyoruz onu da bilmiyorum gerçi ama yinede. Böyle belirsiz olması biraz saçma geliyor bana. Neye göre red verdiklerini falan da tam açıklasalar keşke

• quote:

Orijinalden alıntı: Violet Dawn

Siz alırsanız onaylanıp onaylanmama durumunu yazabilir misiniz buraya? Red yiyip yemediğini ne zaman öğreniyoruz onu da bilmiyorum gerçi ama yinede. Böyle belirsiz olması biraz saçma geliyor bana. Neye göre red verdiklerini falan da tam açıklasalar keşke

Hocam bu öyle bugünden yarına belli olmuyor. 2-3 ay sonra ancak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

2-3 aya belli oluyor sanırım ama öncesinde belli oluyor mu paranın gelip gelmeyeceği bilmiyorum. Aktarırım mutlaka.

• Samsunga birsey sordum bu tabletle alakali 3 gundur cevap yok . Almak isteyen birine boyle davraniyorlarsa garantide o zaman tamamen bitigiz.

Musteri hizmetleri cidden kotu.b

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • S9 Ultralar kargoya verildi sanırım. Samsung'dan sms geldi. Kılıfı ayrı tableti ayrı kargo değildir umarım.

• h065 H kullanıcısına yanıt

28 Temmuz'da kılıfsız S9 Ultra sipariş vermiştim. Kaç gündür düşünüyordum kılıf alsam mı diye. En son bugün tekrar bakayım dedim. Yeni kampanya yapmış 6 aylık amazon üyeliği bedava olan. İyice delirdim bizim suçumuz ne 1 Ağustos'tan sonra sipariş verenlere diye.

İptal ettim, tekrar kılıflı olarak sipariş verdim.

Ortada ne kargo ne mesaj, ne amazon indirimi maili ne de birşey var.

En son tam çıldırıp herşeyi iptal edecem galiba.

Neyse bakalım Haftaya cumaya kadar sabır edecem.

• echonia kullanıcısına yanıt

Amazon için tekrar sipariş vermenize gerek yoktu. Birkaç sayfa önce yazdım, bu kampanya başlamadan önce alanlara da mail göndermişler, bir kontrol edin.

• civcivx C kullanıcısına yanıt

Hocam bende açıköğretim okuyorum ama hiçbir türlü öğrenci hesabı açamıyorum

• CXath1 C kullanıcısına yanıt

Okulun vereceği edu.tr uzantılı mail adresi ile Samsung hesabı açıp e-devletten alınacak öğrenci belgesindeki TC no. ve barkod bilgisinin

https://shop.samsung.com/tr/ogrenci-belgesi-dogrulama

linkinden doğrulanması gerekiyor. edu.tr adresini nasıl alacağınızı ise okul ile çözmeniz lazım.

• Forumda gördüm. 2 defa kontrol ettim. Bana gelmedi mail.

• Tab s9+ için klavyeli kılıf almak istiyorum ama trackpad e ihtiyacım yok. Böyle bir ürün var mı? Sadece trackpad li görüyorum.

• sky__walker kullanıcısına yanıt

Ultranın klavyeli kılıfa kaça düşüyor? Normal fiyatı 8500, tabletle 4250'ye düşüyor. Öğrenci olunca kaça düşüyor?

• Tabletle ilk full şarj sonrası kullanımım devam ediyor. 3saat 34dk ekran süresi, %65 kalan şarj. Çok iyi. S8+ dan çok daha iyi.

• apollonx kullanıcısına yanıt

5100e düşüyor yüzde 50 kampanyasıyla 2550 oluyor

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.