Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S9 FE ve S9 FE+ [Ana Konu] (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
743
Cevap
68
Favori
60.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İşlemcisi Vasat
    128 GB yetmez, en az 256 olsun.
    Cihaz not alma ve kalem kullanımı ile ilgili işlerde güzel.
    Kullanım süresini bilmiyorum,
  • Arkadaşlar merhaba s9fe düşünüyordum fakat redmi pad pro yu gördüm beni bir düşündürdü aralarında kaldım video izlemek veya çalışmalar yapıp pdf makaleler vb gibi işlemler yapacağım not tutabilirim fakat kalem şart değil gibi olursa ayrı alırım ama s9fe alırsam ayrı almama gerek kalmaz tabii..
    Redmi pad pro nun ekran büyüklüğü canlılığı veya pili olsun dilkatimi çekti öneriniz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kamo1 -- 10 Kasım 2024; 20:23:39 >
  • cllnn C kullanıcısına yanıt
    Açıkçası yeni cihazın fiyatına bakmak lazım, yine çok yakın fiyatlarda çıkarsa kesinlikle incelemelerini gördükten sonra yeni cihaz tercih edilmeli. Vaktiniz varsa eğer beklemek daha iyi olur. Ya da 2. El fe olmadan S9 zaten yeni çıkacak olan s10 fe'den kötü olma ihtimali yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 10 Kasım 2024; 22:43:41 >
  • manesnuc kullanıcısına yanıt

S9un ekranı küçük. S10 ultra amazonda 38k civarına satılıyor ve o tablete göre şu an çok ucuz olduğunu düşünüyorum o paraya çıksam onu alırdım ama çok para harcamak istemiyorum açıkçası 15k civarında dolanmam gerekiyor.

• cllnn C kullanıcısına yanıt
    Pardon hocam tüm yazınızı okuyup en son başta yazdığımız s10 fe (küçük modeli) beklenmeli mi kısmına takılmışım. S9 fe+ kullanıyorum ve dediğiniz sürelerde ekran süresi verir mi emin değilim. Genel olarak basit işlerde takılma yaşamadım ama bence bu cihaz özelinde çok eleştiri aldılar bir şey araştırırken yabancı forumlarda gördüğüm yazılardan yola çıkarak söylüyorum. Hani belki s10 fe+ modelinde yada genel olarak özen göstermeseler bile yeni işlemcide daha iyi olabilir. Şu an bu cihazla yapmadığım tek şey oyun oynamak, geriye kalan işlerde bence sorun yaratmıyor. Artık ekran kalitesidir, hoparlörün kalitesidir bunlar bence gayet bu fiyat bandında normal diyebileceğimiz ya da en azından samsung açısından normal diyebileceğimiz şeyler. Çünkü daha ucuza 8 hoparlörlü ya da amoled ekranlı tabletler var ki ben de alırken çok arada kalmıştım ancak yazılımından ve güncelleme alacağından ötürü Samsung aldım. Şimdi markasını yam hatırlayamadım ama xioami, honor ya da redmi falandı galiba onun bir modelini alacaktım ama cihaz geldiği yazılımla kalacak deniyordu forumlarda. S9 fe'de mesela ilk yazılımıyla kalsaydı epey can sıkıcı olurdu, ana ekranda klasör açarken animasyon takılıyordu ama güncellemeyle gayet akıcı oldu cihaz.

Fiyat olarak bu büyük ekranlı modele 15.000₺ çok, 13.750₺'ye almıştım ve hakkı da bu bence. Az önce baktım amazonda 14.900₺ pahalı yani. 12 gb ram'de bu cihaza gereksiz fazla geliyor o yüzden hiç o donanıma geçmeye gerek yok. Ekranı 3'e bölüp 1 sekmede tarayıcıda fatura ekranım açıktı, bir köşede hesap makinası, bir köşede de satış programımız olan benimpos açıktı mesela. Yani ben bunları zaten elimdeki daha güçlü olan iphone 14 pro max ile tek ekran açamıyorum. 3 tanesini bırakın 2 tane açamıyorum yani ekran bölünmüyor bu cihazda, o yüzden bu cihaz bu donanımda 8 ile (sanal ram falan kapalı, depolamayı zorlamaya gerek yok) gayet yetiyor. Çizim için nasıl olur bilmiyorum, katman sayısı arttıkça belli eder kendini ama daha öyle bir çizim yapmadım ancak 3 ya da 4 katman çizimde kasmıyordu.

Samsung Galaxy Tab S9 FE ve S9 FE+ [Ana Konu]

Cevabınız için sağolun hocam. Bir bakayım biraz daha düşecek mi amazonda. Amazon dışı alışveriş yapmamaya çalışıyorum. Diğer siteler yoruyor beni.

• S9 FE 128 GB modelini 9 aydır kullanıyorum.Hiçbir sıkıntı çekmedim.Ekranından,kaleminden,yazılımından her şeyinden memnunum.Bu fiyata alınabilecek en iyi tablet.
  • yasarbasaran kullanıcısına yanıt
    Çok çok aşırı pahalı bence. Tableti 9 bin liraya aldık kılıfına 4 bine yakın para vermek nedir 😱😱
  • Arkadaşlar 3. Kez garantiden gelen cihaza yine aynı şekilde "aktif test edildi genel fonksiyon testleri yapıldı arıza görülmedi" şeklinde not düşmüşler. Ne iade kabul ediyorlar ne de değişim. Videolu kanıt sunmama rağmen bu şekilde dönüş yapmaları markaya karşı güvenimi yerle bir etti. Maalesef hüsran. Soranlara da tavsiye etmiyorum. Başka tablet bakın.
  • gktgemre kullanıcısına yanıt
    Aynı sorunu onda da var. Bu izlenen içeriğin codec yapısıyla alakalı sanırım (açıkçası bilmiyorum, hakim değilim o kısmına), ilk denediğim sitede sorun olmamıştı ama sürekli aynı player'ı denk getiremeyebilirsiniz (bilmiyorum codec ile player ilişkili midir) ve denk gelse bile uğraşılacak iş değil cihazla çoğunlukla bu tarz içerik izleyenler için. 2. ve 3. denediğim film&dizi sitedinde zaten direkt olarak sorun ortaya çıkmıştı. Opera, chrome ve samsung browser kullandım farketmedi.

Bazı cihazlarda açıp bazı cihazlarda açmaması bence codecle alakalı değil hocam. Canım sıkkın. Sorunsuz cihaz bekleyenler başka marka baksın.

• HorbaDor H kullanıcısına yanıt
    Bunun cihazdan cihaza değilde film izlediğim yerden yere değiştiğini gördüğüm için söyledim, savunmak için de değil hocam yanlış anlamayın. Evet çok can sıkıcı bir durum, günümüzde kim böylesine basit gözüken bir işi bile yapamayan bir cihazla uğraşmak istesin ki.
  • S9 Fe Plus bir türlü indirime girmedi geçen ay daha ucuzmuş. Film ve dizi izlemek için ideal mi sizce arkadaşlar? Ekran yansımasından çok şikayet edilmiş de genelde yorumlarda.

• Merhabalar geçtiğimiz hafta indirimlerden s9 fe 8 gb olan tableti aldım. Ancak YouTube veya tv+ ta video izlerken ses ve video arasında senkron kayması yaşıyorum ses gecikmeli geliyorum bu sorunu yaşayan oldu mu çözümü bilen var mı
  • Merhaba herkese, fe plus modeli ile aranıza katılmış bulunmaktayım. Ekran çizilmesin diye hemen tampered ekran koruyucu taktırdım ama bu sefer de kalem hassasiyeti azaldı, clip paint studioda bastırma hassasiyetli fırçaları ancak kalemle biraz fazla bastırınca çizebiliyorum, bu şekilde mevcut yumuşak kalem ucu fazla dayanmaz. normalde wacoom tabletlerde kalem hassasiyetini istediğim gibi ayarlayabiliyordum, ama bunda böyle bir ayar bulamadım. hassasiyeti arttıracak bir yöntem var mı, yoksa eğer mecburen sert uç almam gerekecek, Sizin kullandığınız ve tavsiye edebileceğiniz tam uyumlu sert plastik uç var mı? Şimdiden teşekkürler.

ekleme:

easycanvas uygulaması(android) ve programı(pc) ile tableti bilgisayara bağlayıp ekranlı bir wacoom grafik tablete çevirdim, bunu hem usb kablo hemde wifi bağlantısı ile yapabiliyorum ve her iki yöntemde de herhangi bir gecikme olmadan basınca duyarlı bir şekilde kalemi kullanabiliyorum. muhteşem bir olay, tablette photoshop ile çizim yapmak daha da muhteşem bir şey benim için. yani şimdi aynı anda hem bir tabletim hem de cintig wacoom grafik tabletim oldu.

şimdi tek eksik normal kullanımda kalemin basınç hassasiyetini ayarlama ve kalemdeki butonları mousun sağ ve sol click tuşu gibi kullanabileceğim bir yöntem bulma

ekleme:

evet ayarlarda hassasiyet ayarını buldum ve yaptım ama maalesef easycanvas ile spen üzerindeki tuşlar çalışmıyor ve daha da kötüsü photoshopta fırça büyüklüğü ve desenini çizime başlamadan göremiyoruz asıl can sıkan bu oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsmtn -- 19 Kasım 2024; 16:26:21 >

• hsmtn H kullanıcısına yanıt

ekran ayarlarında dokunma hassasiyeti var. Onu aktif edebilirsiniz.

Edit: zaten yapmışsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HorbaDor -- 19 Kasım 2024; 22:28:1 >
  • weneorn kullanıcısına yanıt

tabletin manyetiğini bozuyor mu? spen de falana sorun var mı

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.