|
Samsung Galaxy Tab S9 FE ve S9 FE+ [Ana Konu] (37. sayfa)
-
-
Arkadaşlar merhaba s9fe düşünüyordum fakat redmi pad pro yu gördüm beni bir düşündürdü aralarında kaldım video izlemek veya çalışmalar yapıp pdf makaleler vb gibi işlemler yapacağım not tutabilirim fakat kalem şart değil gibi olursa ayrı alırım ama s9fe alırsam ayrı almama gerek kalmaz tabii..
Redmi pad pro nun ekran büyüklüğü canlılığı veya pili olsun dilkatimi çekti öneriniz var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kamo1 -- 10 Kasım 2024; 20:23:39 > -
Açıkçası yeni cihazın fiyatına bakmak lazım, yine çok yakın fiyatlarda çıkarsa kesinlikle incelemelerini gördükten sonra yeni cihaz tercih edilmeli. Vaktiniz varsa eğer beklemek daha iyi olur. Ya da 2. El fe olmadan S9 zaten yeni çıkacak olan s10 fe'den kötü olma ihtimali yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 10 Kasım 2024; 22:43:41 > -
S9un ekranı küçük. S10 ultra amazonda 38k civarına satılıyor ve o tablete göre şu an çok ucuz olduğunu düşünüyorum o paraya çıksam onu alırdım ama çok para harcamak istemiyorum açıkçası 15k civarında dolanmam gerekiyor.
-
-
Cevabınız için sağolun hocam. Bir bakayım biraz daha düşecek mi amazonda. Amazon dışı alışveriş yapmamaya çalışıyorum. Diğer siteler yoruyor beni.
-
S9 FE 128 GB modelini 9 aydır kullanıyorum.Hiçbir sıkıntı çekmedim.Ekranından,kaleminden,yazılımından her şeyinden memnunum.Bu fiyata alınabilecek en iyi tablet. -
Samsung Galaxy Tab S9 / S9 FE Mousepadli Klavyeli Kapaklı Kılıf - Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
arkadaşlar kılıfın fiyatı nasıl sizce
-
Çok çok aşırı pahalı bence. Tableti 9 bin liraya aldık kılıfına 4 bine yakın para vermek nedir 😱😱 -
Arkadaşlar 3. Kez garantiden gelen cihaza yine aynı şekilde "aktif test edildi genel fonksiyon testleri yapıldı arıza görülmedi" şeklinde not düşmüşler. Ne iade kabul ediyorlar ne de değişim. Videolu kanıt sunmama rağmen bu şekilde dönüş yapmaları markaya karşı güvenimi yerle bir etti. Maalesef hüsran. Soranlara da tavsiye etmiyorum. Başka tablet bakın. -
Aynı sorunu onda da var. Bu izlenen içeriğin codec yapısıyla alakalı sanırım (açıkçası bilmiyorum, hakim değilim o kısmına), ilk denediğim sitede sorun olmamıştı ama sürekli aynı player'ı denk getiremeyebilirsiniz (bilmiyorum codec ile player ilişkili midir) ve denk gelse bile uğraşılacak iş değil cihazla çoğunlukla bu tarz içerik izleyenler için. 2. ve 3. denediğim film&dizi sitedinde zaten direkt olarak sorun ortaya çıkmıştı. Opera, chrome ve samsung browser kullandım farketmedi. -
Bazı cihazlarda açıp bazı cihazlarda açmaması bence codecle alakalı değil hocam. Canım sıkkın. Sorunsuz cihaz bekleyenler başka marka baksın.
-
Bunun cihazdan cihaza değilde film izlediğim yerden yere değiştiğini gördüğüm için söyledim, savunmak için de değil hocam yanlış anlamayın. Evet çok can sıkıcı bir durum, günümüzde kim böylesine basit gözüken bir işi bile yapamayan bir cihazla uğraşmak istesin ki. -
S9 Fe Plus bir türlü indirime girmedi geçen ay daha ucuzmuş. Film ve dizi izlemek için ideal mi sizce arkadaşlar? Ekran yansımasından çok şikayet edilmiş de genelde yorumlarda.
-
Merhabalar geçtiğimiz hafta indirimlerden s9 fe 8 gb olan tableti aldım. Ancak YouTube veya tv+ ta video izlerken ses ve video arasında senkron kayması yaşıyorum ses gecikmeli geliyorum bu sorunu yaşayan oldu mu çözümü bilen var mı -
Merhaba herkese, fe plus modeli ile aranıza katılmış bulunmaktayım. Ekran çizilmesin diye hemen tampered ekran koruyucu taktırdım ama bu sefer de kalem hassasiyeti azaldı, clip paint studioda bastırma hassasiyetli fırçaları ancak kalemle biraz fazla bastırınca çizebiliyorum, bu şekilde mevcut yumuşak kalem ucu fazla dayanmaz. normalde wacoom tabletlerde kalem hassasiyetini istediğim gibi ayarlayabiliyordum, ama bunda böyle bir ayar bulamadım. hassasiyeti arttıracak bir yöntem var mı, yoksa eğer mecburen sert uç almam gerekecek, Sizin kullandığınız ve tavsiye edebileceğiniz tam uyumlu sert plastik uç var mı? Şimdiden teşekkürler.
ekleme:
easycanvas uygulaması(android) ve programı(pc) ile tableti bilgisayara bağlayıp ekranlı bir wacoom grafik tablete çevirdim, bunu hem usb kablo hemde wifi bağlantısı ile yapabiliyorum ve her iki yöntemde de herhangi bir gecikme olmadan basınca duyarlı bir şekilde kalemi kullanabiliyorum. muhteşem bir olay, tablette photoshop ile çizim yapmak daha da muhteşem bir şey benim için. yani şimdi aynı anda hem bir tabletim hem de cintig wacoom grafik tabletim oldu.
şimdi tek eksik normal kullanımda kalemin basınç hassasiyetini ayarlama ve kalemdeki butonları mousun sağ ve sol click tuşu gibi kullanabileceğim bir yöntem bulma
ekleme:
evet ayarlarda hassasiyet ayarını buldum ve yaptım ama maalesef easycanvas ile spen üzerindeki tuşlar çalışmıyor ve daha da kötüsü photoshopta fırça büyüklüğü ve desenini çizime başlamadan göremiyoruz asıl can sıkan bu oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsmtn -- 19 Kasım 2024; 16:26:21 >
-
ekran ayarlarında dokunma hassasiyeti var. Onu aktif edebilirsiniz.
Edit: zaten yapmışsınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HorbaDor -- 19 Kasım 2024; 22:28:1 > -
tabletin manyetiğini bozuyor mu? spen de falana sorun var mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X