Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY TAB S8 / S8+ / S8 ULTRA KULLANICILARI [ANA KONU] (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.110
Cevap
43
Favori
59.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam peki 2160p seçeneği yok mu YouTube videosu açarken 4k açamıyor mu cihaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun oynarken ekran kaydı yapacağım. S8+ ve s8 ultra arasında kaldım sizce hangisini almalıyım. Ekran boyutu ve ram farkı var. Performans konusunda durum nedir

• DoomsDay! kullanıcısına yanıt
    Bende 8+ var mobil legands oynuyorum ve baya zorlandim eski tabletimden devam etmek zorunda kaldim eger klavye mause takmayacaksaniz ultrada baya zor olur oyun vs

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cekto C kullanıcısına yanıt
    SAMSUNG GALAXY TAB S8 / S8+ / S8 ULTRA KULLANICILARI [ANA KONU]

Cihaz: Samsung galaxy tab s8 ultra

tab s7 fe herkese tavsiye ediliyor mesela forumda onda youtube'da 4k video açtığınızda donuyor tabi o cihaz s8 ultra ile kıyaslanamaz ancak youtube 4k videolarının bitrate'i çok yüksek değil.. çok da fazla bir işlem gücü gerekmiyor aslında 4k videoları takılmadan oynatmak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 15 Temmuz 2023; 13:28:54 >
  • SAMSUNG GALAXY TAB S8 / S8+ / S8 ULTRA KULLANICILARI [ANA KONU]

SAMSUNG GALAXY TAB S8 / S8+ / S8 ULTRA KULLANICILARI [ANA KONU]

Tab S8 için cam ekran koruyucu kullanıp memnun kalan var mı?(Nano falandan bahsetmiyorum. Düz cam) Tab s7 kullanıyorum(S8 ile aynı boyutlar). Bir türlü güzelini bulamadım 3 senedir. Spigen de satmıyor artık( Zamanında almıştım. Artık nasıl bir şanssa ortasında baloncuk vardı. Elimle bile patlatamadım. İade etmiştim). Aldığım cam ekran koruyucuları ilk gün kabarcıksız,tozsuz yapıştırıyorum. İkinci gün kenarlardan açılmaya başlıyor. Sonra baya baya ilerliyor. Sanki böyle yapışkanı özelliğini kaybediyormuş gibi.

• hacı1992 kullanıcısına yanıt

valla hocam aldığım gün pendikte bir telefoncuya girdim. dedim şu tablete uygun bi ekran koruyucu var mı? adam bi tane çıkarttı uyguladı. benim aklımda bu idare etsin Amazon almanya'dan iyisini getirtirim. :) ama hala aynı koruyucu takılı xd velhasıl kelam tavsiyem aliexpressten falan yüksek punlı 2 3 çeşit ucuzlarından alıp deneyin. ne varsa orda var.

• gsserhat kullanıcısına yanıt

Piyasada Çin işi olmayan bir tek Spigen var. O da artık satmıyor. Denediklerim hep Çin işiydi zaten🙂. Zore hem cam hem nano denedim. Yine aynı şey oldu. Dafoni Cam üstte gördüğünüz gibi aynı. Yine Dafoni Triple Shield almıştım ama çizilmez/kırılmaz denilen camda derin çizikler olmuştu. Kılcalları saymıyorum bile. Kullanırken rahatsız edince bir de cam olanı alayım dedim. Demez olaydım. Bakalım iade alacaklar mı?

Microsonic tam kaplayan nano cam aldım( Bu da Çinli). O en güzeli. Keşke hiç çıkarmasaydım. Takması biraz zor. Kılcal çizik oluyor ama derin çizik hiç olmadı. Bu nano cam denen nanede gökkuşağı gibi renklenme oluyor. O biraz rahatsız ediyor ama bakalım olmadı tekrar microsonic alacağım. Amazon'da Sparin , Ibywind gibi markaların var ama 400 liraya falan geliyor. Alırsam ve aynı sorunu yaşarsam benim için kötü olur🙂.

• 18.500 e düşmüş s8+

Sizce alınır mi. Dün en ucuz 21500 dü

Hocam ben aldığımdan beri Nano cam ile kullanıyorum. Bir sıkıntısı yok. Kenarlarda kalkma filan yok.

• kaan1840 kullanıcısına yanıt

Nano cam gökkuşağı gibi renklenme yapıyor(Ekran kapalıyken ışık altında bakabilirsiniz). Bir cam hissi de yok😢. Siz yine de aldığınız yerin linkini atarsanız bir bakayım.

ben spigen kullanıyorum, s8 ultra ile birlikte.. 6 aydan fazla olmuştur.. herhangi bir sorun yaşamadım henüz.. gerçi fiyatı aşırı pahalıydı ben alırken ama tablet ve telefonda ekran koruyucu çok önemli telefon/tabletten tüm aldığınız deneyimi, renkleri ve dokunmatik hissini öldürebileceği için bu cihazlara bu kadar para verip de ekran koruyucuda masraftan kaçmak akıllıca bir hareket olmaz..

zore markası bildiğiniz yumatu gibi bir marka.. hiçbir ürünü kaliteli değil.. bugüne kadar ne aldıysam pişman oldum.. yumatu alacağıma amazon almanyadan doğru düzgün birşeyler getirtirim daha iyi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 16 Temmuz 2023; 15:55:46 >
  • Teşekkür ederim herkese cevaplar için 😊 şimdi sorum şu canlı modda mı doğal modda mı kullanıyorsunuz ekranı canlıysa sıcaklık hangi seviyede ilaveten pil koruma açık mı sizde

• SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt

S7 fe den pek memnun kalmadım ben ama ultra iyi o açıdan dikkat ettiğim YouTube’da takılmıyor ama başka sitelerde 4k da takılmasada biraz yoruyor performansı yani 2 saatlik film pek izlenmesi iyi gelmez gibi takılır mı bilmem donma vs

dostum Merhaba. yaşayarak öğren bence. gözüne hangisi hoş geliyorsa o şekil kullan. ;)

öncelikle 4k izleme çabanız küvette timsah beslemek gibi birşey.

çünkü ekran çözünürlüğü s8 ultra için konuşuyorum 2960x1848 bu da 2.5k-3k gibi birşeye denk geliyor ekranın veremediği çözünürlüğü izlemeye çalışmak zaten yeterince saçma bir fikir.. ekran 4k olsa belki mantıklı bir istek olabilirdi. (s8+ 2800x1752

s8 2560x1600)

cihazla youtube'un düşük bitrate'li dandik 4k'lı videolarını değil.. bitrate'i yüksek 4k videoları bile vlc player ile cayır cayır oynatıyor o yönde hiçbir eksisi yok. maksat oynatma ise oynatıyor ancak zaten oynatmasına gerek yok çünkü ekran çözünürlüğü zaten 4k değil.. göremeyeceğiniz çözünürlüğü ekranda oynatmaya çalışmak zaten boşa patinaj.. ekranda göremediğiniz pixseller için hem daha fazla veri gitmesine, hem de boşa aletin ekstra güç kullanıp bataryayı tüketmesine sebep olmaktan başka işe yaramaz.

ben tab s7 fe'yi cihaz ne kadar güçlü diye test etmek için youtube'un dandik 4k'lı videolarını oynatarak test etmiştim tek amacım cihazın gücünü ölçmekti onda da bariz birşekilde takılıyordu.. cihaz zaten 60 hertz ve menüler arası geçişlerde de ciddi sıkıntılıydı.. tab s8 serisinde bu tarz takılmalar zaten olmamalı ve olmuyor da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 16 Temmuz 2023; 18:29:27 >
  • bandaleros kullanıcısına yanıt
    İpad pro m2 fiyatı bile 50 değilken samsung bu hatayı yapmaz

• weicell W kullanıcısına yanıt
    Hocam samsung değişik bir firma ön siparişe özel hediyeler indirimler oluyor ve TR de hiçbir marka bunları yapmıyor...
    Bende sıfır aldığım s7 plus var klavye kılıfo hediye verilmişti şuan bir ton para
    s9 ultrayı bekliyorum ön sipariş çekici olursa kaçırmam alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emocan21 -- 17 Temmuz 2023; 2:10:33 >
  • Arkadaşlar merhaba. Genellikle E-kitap okuma amaçlı kullanılacak bazen de Undawn gibi oyunlar da vakit geçirmelik bir tablet ihtiyacım var. Aklımda Samsung Tab S8 ve Ipad Mini 6 var. İkisini de boyut yonunden inceleyen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlerse sevinirim. Teşekkürler.

Hocam aldığım yerde artık satılmıyor ama markası Microsonic idi. Nano cam diye geçiyordu. Ekran kapalıyken ışık altında gökkuşağı gibi renklenme yaptığını görmedim. Belki ekran koruyucu zamanla kötülediği için öyle geliyordur size. Çünkü nano camlar, temperli camlara göre daha çabuk kötülüyor. Hocam benim eski telefonumda nano cam vardı. 1 sene sonra filen ekran çok kötü gözüküyordu. Heralde telefonun ekranı kötü olmaya başladı diye düşündüm. Sonra filmi söktüm, yeni nano cam taktırdım. Ekran eski canlılığına kavuştu. Demek sorun telefonun ekranında değil, üzerinde ki ekran koruyucusundaymış. Şey konusunda da haklısınız, nano diye geçen filmlerde cam hissi yok. Yalan yok, temperli cama göre kalitesiz duruyor. Benim nano cam kullanma sebebim, ince olması ve temperli cam kadar kolay kırılmaması.

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.