< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozguradam1 -- 21 Kasım 2022; 7:39:50 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY TAB S8 / S8+ / S8 ULTRA KULLANICILARI [ANA KONU] (18. sayfa)

-
-
Hocam bunu bende merak ediyorum. Kılıf satılan bazı yerlerde S7 FE, S8 Plus kılıfı diye satılıyor. S7 FE ve S8 Plus ile uyumludur diyor ama bazı yerlerde sadece S7 FE kılıfı diye satılıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün sipariş vermiştim iyice araştırdıktan sonra iptal ettim. Spigenin ürünleri birebir uyumlu oluyor. S7 fe nin arkada bir kamerası var. O yüzden bu kılıfın kamera yeri küçük s8 plus a uygun değil. Ayrıca bu kılıfta iki tane hoperlör için boşluk var. S8 plus ise 4 adet hoperlöre sahip. Diğer kılıf markalı büyük ihtimal kamera yerini daha geniş yapıyorlar ve iki tane daha hoperlör için boşluk bırakıyorlardır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam ben bu kılıfı sipariş ettim. https://www.hepsiburada.com/microcase-samsung-tab-s8-plus-t800-12-4-inch-standli-silikon-kilif-siyah-p-hbcv00001x134a
Amazon'dan da kılıf almayı düşünüyorum. Yurt dışından geliyor ama daha güzel kılıflar var.
Duxweel diye bir marka gördüm satış sitelerinde ama onun da sadece pembe rengi kalmış. Spigen bulamadığım için onu alacaktım yoksa. Sizin aldığınız microcase kılıf fena gözükmüyor ama kapaklı değil. Bana aynı zamanda tablet standı olabilecek kapaklı bir kılıf lazım
Bu arada spigenin cam ekran koruyucusu en ucuz 375 tl gözüküyor. Gerçekten bu fiyatı hakkediyor mu? Alıp kullananlar var mı? Yoksa daha ucuz birşeyler mi tercih edilmeli?
Merhabalar, bende s8+ almayı düşünüyorum avanjatix sitesindeki %20 iade kısmını gördüm. Daha önce hiç bu şekilde alışveriş yapan oldu mu güvenilir mi?
Vatan bilgisayarda indirim var hocam. Ordan alın.
Bende şimdi mediamarkttan sipariş verdim. Sepette ekstra 300 TL indirim oluyor, Worldcard varsa 250 TL de puan veriyor.
media markt
SAMSUNG Galaxy Tab S8+ Tablet Grihttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_samsung-galaxy-tab-s8-tablet-gri-1220328.html -
Şu alttaki linkten ihtiyacınız olan bir şeyle sepeti 15000 liraya tamamlarsınız 1000 lira indirim yapıyor.
-
Sağolun, 1000 TL indirimi biliyorum. Dünden beri bakıyorum ama hiç işime yarar bir şey bulamadım.
İhtiyacınız olan bir şey yoksa çok da çekilecek dert değil zaten ya😀. Hayırlı olsun.
-
Hiç sormayın, almış olmak içinde bir şey almaya gerek yok.
Teşekkürler.
-
-
Şu 2 ekran karşılaşması apple fanboyları için ibretlik olmuş resmen.
-
-
S8 Ultra 16.000 TL aldık inş pişman olmayız. Yanlız klavyeli koruma kılıfı uçuk fiyat ve samsung sitesinde yorumlar hiç iyi değil. Ayrı bir bluetooth klavye ve mouse alacaz gibi görünüyor. Bu arada 17.000 TL ye İpad Pro M1 12.9 128 Gb wifi model alıp batarya süresi 4-5 saat, ekran oled değil ve ekstra kalem vs maliyeti nedeniyle geri iade etmiştim inş ona da pişman olmayız.
öncelikle hayrlı olsun, mobilite anlamında çok beklentiniz varsa biraz yorabilir sizi cihazı taşıması.
samsung s8+ ve s8 ultra'nın da ekranı oled değil, amoled.. amoled ile oled arasında dağlar kadar fark var.. gerçek oled bir tablet yok bildiğim kadarıyla..
bu arada ipad pro m1 12.9'da miniled var.. miniled amoled'den bir kaç tık daha iyi bir teknoloji.. maksimum brightness seviyesi amoled'e göre çok daha yüksek.
ipad m1'lerde şarj az gidiyor.. çünkü içinde bir tablete göre çılgın bir güç var çünkü tabletin.. cpu olarak snapdragon 8 gen1'in nerdeyse 2.5katı.. gpu olarak da yaklaşık 2 katı daha güçlü..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 23 Kasım 2022; 1:12:51 > -
Arkadaşlar s8 plus için alttaki spigen kılıfı aldım. 529 tl. Garantipay ile ödemeye 50 tl bonus veriyor. İki gündür kılıf arıyorum. Spigen dışındaki tüm kılıflar kalitesiz ne yazık ki
https://www.hepsiburada.com/spigen-samsung-galaxy-tab-s7-plus-kilif-rugged-armor-pro-black---acs01607-p-HBCV000003X6ZE?url_src=and-product-detail
Bende bu orjinal kılıfını sipariş verdim. Spigen çok kalın oluyor mu, birde kapağının mıknatısı iyi değil diyorlar nasıldır? Olmadı bunu iptal edip Spigen mi alsam?
amazon
Samsung Galaxy Tab S8+ için koruyucu stand kapağı EF-RX800https://www.amazon.com.tr/Samsung-Galaxy-koruyucu-kapa%C4%9F%C4%B1-EF-RX800/dp/B09NTMW1V4
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X