Şimdi Ara

ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.053
Cevap
64
Favori
134.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onboardx

    Samsung internet tarayıcısı ilke web whatsap açılmıyor hocam.Google chrome deneyin.

    Alıntıları Göster
    chrome dan deniyorum zaten. MAsaüstü sitesine alıyorum yine olmuyor. Sadece birkaç defa açıldı ama çoğu zaman açılmıyor.
  • hasantalha H kullanıcısına yanıt
    Başka deneyin hocam.Mozilla Firefox’ta açılıyordu sanki.
  • sawgent kullanıcısına yanıt
    İpad pro da bu sorun kroniz zaten garanti dahi normal deyip yamuk ipad proları iade almıyor..

    Ben ilk ipad promu aldığımda fayansta duvarda orda burda denedim içimde ki şüphe yüzünden hep yamuk çıkıyordu en son baktım almıyor takmadım artık ve şuan yamuk değil.:)

    Tab s7 plusta denemedim bu durumu denemeye de gerek duymadım...


    Bu arada dün mesaj aldım klavye kılıfım yola çıkmış

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • emocan21 kullanıcısına yanıt
    İncecik kocaman cihazlar yamulmaya müsait :D

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Word excel i açamıyorum ücretli üyelik istiyor. Siz nasıl yapıyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ben mi kaldım ürünü gelmeyen? Hala kargo bilgisi bile yok!
  • ertan1905 E kullanıcısına yanıt
    Siparis tarihiniz nedir ? Benimki 10 Agustos idi . Sanirim siparis tarihi sirasina gore . Bir de renklerin musaitligiyle alakali olsa gerek.
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    31 Ağustosta sipariş ettim, Mystic Black. Az önce hepsiburada ya baktım, aynı gün kargo var. Satıcı da Samsung. Defalarca aradım, şikayet ettim, CEO'ya mesaj bile attım halen tık yok!
  • ertan1905 E kullanıcısına yanıt
    Sizinki biraz yakin tarihli ondan olsa gerek :/ Burada alanlarin cogu kampanyali olanlar ozellikle baya bir beklediler ...


    Hepsiburada.com kendi satisi kampanyasi yoktur sadece . Bu durumu da ayrica bizzat defalarca sikayet talep ve oneri babinda her sekilde yazili ve sozlu Samsung ilgili yetkililere ilettim. Daha once de ifade edildigi uzere; onsiparisliler once almalidir ( siparis tarihi sirasina gore ) ve yeteri stoklamalari da lansman yapilmadan once Turkiye depolarinda olmasi gerektigini de ifade etmistim . Malum Covid19 etkisi ile bu tur tedarik fasillari cok cok onceden halledilmesi gerekirdi ...

    Bizler 1 aydan fazla bekledik :/ . Umarim sizinki de 1 ayi bulmaz daha kisa surede alirsiniz.
  • hasantalha H kullanıcısına yanıt
    https://galaxystore.samsung.com/detail/com.hancom.office.editor.sec?session_id=W_7016092dae7106eb721b6ddb084cfc74

    Tablette açınız


    ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben de hancom office kulanıyorum. İş görüyor. DeX ile de uyumlu..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Umarim boyle bir durumla karsilasmayiz. Bana anlamsiz gelen e ticaret sitelerine urun vermeden once onsiparisli urunleri teslim etmemeleri. Hayal kirikligi benim icin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Klavyeli kılıf geldi. İlk izlenimim, Samsung 9 numara aksesuar yapmış. Malzeme kalitesi Tab S6'nın kılıfından daha iyi. Klavyenin tuşları çok iyi, feedback hissi güzel.Kalem yana tutturuluyor sanmıştım ama S6 kılıfı gibi arkada yuvalı yerleşime sahip. Sanırım klavyesiz düz kılıfta yana yerleştiriliyor. Benim açımdan tek negatif yönü, klavyeyi söktükten sonra standlı kullanımda tabletin masaya değen kenarı korumasız kalıyor. 1 puanı oradan kırdım.
    Bir de tekniğini henüz anlamadım ama klavye arkaya çevrilirken tabletle 90 derece açıya ulaştığı anda devre dışı kalıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 14 Eylül 2020; 13:56:47 >
  • benim kılıf ta gelmiş ve bence gerçekten çok güzel. ama şöyle bir durum var aliexpress te baktım klavyeli kılıflar var s7+ için acaba onlar nasıl onları da merak etmiyor değilim. kılıfa gelince kalemin yeri bence iyi düşünülmüş arkada muhafaza ediliyor. klavyeyi kılıfla takıp çıkartmak istemeyenler için ekran koruyucxu mutlaka takılmalı tablete tuşlar ekrana değiyor. ben koruyucu aldım ekran için ve cidden güzel. ama bu fiyat çindeki klavyelerle kıayslanınca baya abartılı geldi bana. tabii onların nasıl olduğunu bilmiyorum bi denemek lazım.
  • byfatihy B kullanıcısına yanıt
    O tür kılıfların üzerinde mıknatıs varsa uzak durmak lazım. Yan sanayi mıknatıslı kılıfların neredeyse tamamı kalemin tam anlamıyla çalışmasını engelliyor. Bir yurtdışı klavyeler genelde İngilizce oluyor. Sıkıntılı.
  • ertan1905 E kullanıcısına yanıt
    Sahsen gerekenleri haddiden fazla ilgili yerlere ilettim ki bari bundan sonra boyle rezaletler yasanmasin biz tuketiciler de magdur olmayalim diye. DRK Aksesuar bu isi beceremiyor .
  • ertan1905 E kullanıcısına yanıt
    Zamanında Note 7 ön siparişlerinde de aynı şey yaşanmıştı. Ön sipariş veren insanlar cihazlarını beklerken ben mediamarkt sitesinden sipariş verip ertesi günü teslim almıştım cihazı. Araştırdığım kadarı ile Galaxy Watch için de yaşanmış aynı olaylar.

    Az önce aradığımda cihazın kargo aşamasında olduğu kılıfların ise tedarik beklediği bilgisi verildi. Canlı sohbet üzerinden sorduğumda cihazın tedarik aşamasında olduğu söyleniyor. Gayet iyi yalan söyleyip müşterileri de kandırabiliyorlar. Adamlar geçen hafta telefon edip ürünler geldi bu hafta yollanacak demişti.

    Galaxy M51 de ön siparişe açılmış. Bizim bir öğretim görevlisi ön sipariş verecekti. Hepsiburada'nın kendisinden aldırttım artık. Bir daha bu DRK AKSESUAR VE İLETİŞİM HİZMETLERİ PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ'nin ilgilendiği Samsung Shop üzerinden hiç bir ürün aldırtmam. Para iadeleri de sorunluymuş.




  • sawgent kullanıcısına yanıt
    Benim için de aynı şeyler geçerli. Klavyeli Kılıf kampanyasından yararlanmamış olsam 5 dakika durmam direk iptal ederim. Hem dünya kadar para vericez hem de böyle eziyet çekeceğiz. Bu arkadaşlara güvenip tabletimi sattım. Şu an cihazsız kaldım ve aktif bir şekilde kullanıyordum... Hala hayretler içerisindeyim, müşteri memnuniyeti konusunda bu kadar mı sınıfta kalır Türkiye operasyonu. ama birazdan Samsung'un Global account'una da şikayet maili yazıp göndereceğim...
  • civcivx C kullanıcısına yanıt
    Klavyem gelmis adami bekletmisim :/ . Baskasina teslim edilmiyor! Kuryeciye/kargocuya yazik oldu :/ Bekledi .


    Klavyesi arka aydinlatmali olmamasi tek eksikligi . Onun disinda onceki jenerasyona gore kalvyesi ve mousepad i buyumus ve gelistirilmis.

    Koruma icin tasarlansa kaba olacaktir :/

    Bu cihazi esasli koruyan 3. parti kiliflar vs yurtdisinda satisa baslanmis. 1 ay oncesi neredeyser yoktu simdi cogalmis... Normalde aksesuarlarimin siparislerini verir cihaz da ayni donemde teslim alirdim lakin Samsung firmasi cihazlari lansman oncesi yani aylar oncesinden 3. parti aksesuar ureticilerine paylasmasi gerekirdi ve lansman ile hatta oncesi bizler online siparis verebilirdik :/


    Surface Pro tarzi yapilmis. Umarim bir sonraki tablet kendiligindne entegre standli olur Surface Pro cihazlarindaki gibi.
  • Touchpad kısayol kullanımları:

    ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.