Şimdi Ara

ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.053
Cevap
64
Favori
134.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • civcivx C kullanıcısına yanıt
    Bana da geldi aynı sms..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thevertia T kullanıcısına yanıt
    Android, katman katman(layer) çalışan bir sistemdir. Bu görsellerin ikisinde de iki katman var. Eğer sadece birkaç çalışma katmanı belli koşullarda üst üste geldiğinde çıkıyorsa yazılımla düzeltilebilir. Bildirim paneli katmanı geldiğinde arkadakini biraz daha koyulaştırırlar yada öndeki bildirim paneli katmanını kısarlar ve yeşillik kaybolabilir.

    Tazeleme hızını 60'a çekince olmuyor gibi birşeyler duydum ne kadar doğru denemek lazım. Ama bu yeşillenmenin yaşandığı cihazlara bakıldığında hepsinde yüksek tazeleme hızına sahip AMOLED ekranlar var. One Plus 8, Note 20, S20, Tab S7+
  • Az önce Samsung shop online ile görüştüm maalesef yine telefona çıkan geri zekalı elimizde stok yok kılıfları gönderemiyoruz dedi ne yapmak lazım bilmiyorum. Anlamadığım şey satılan ürün sayısı belli gelen ürün sayısı niye onun altında Samsung resmen bizimle dalga geçiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: civcivx

    n11'den aldığım ekran koruyucu geldi. Markası yazmıyordu ama paketinde Zore yazıyor. Tablete tam uyumlu, kenarlardan çok az boşluk kalıyor. Kamera kısmı açık. Görüntüye hiçbir negatif etkisi olmadı. Kalemi sanki çok az tutuyor gibi hissettim ama bu zaten bence pozitif bir durum.
    Hangi satıcıdan aldığınızı öğrenebilir miyim? Farklı fiyatlarda birkaç satıcıda gördüm, ama karar veremedim.

    edit: Cihaz için ebat olarak uyumlu ve kullanışlı çanta önerisi olan var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi circlesss -- 12 Eylül 2020; 15:48:45 >
  • circlesss kullanıcısına yanıt
    bizimgross unvanlı satıcıdan aldım.

    Kılıf olarak ya, daha önce S6 için de kullandığım Addison neopren kılıf tercih ettim. Zaten klavyeli kılıfı olduğu için, tableti sağa sola götürürken koruyucu birşey olması yeterli benim için.

    S7+'a şunu aldım:
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07BVCRSKN/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_j7nxFbWFQNBG7

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • civcivx C kullanıcısına yanıt
    12.4 inç bizim tablet bu olur mu tam? yorumlarda "her ne kadar 11" tablet ve laptoplar için tasarlanmış olsa da, 11.6"a kadar (29.4cm) tabletler için rahatlıkla seçilebilir - ürünün üzerinde bu bilgiyi de vermişler." denmiş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aquaregia -- 12 Eylül 2020; 18:1:13 >
  • aquaregia kullanıcısına yanıt
    Uzun kısmı tam oturuyor. Enden birkaç cm geniş ama klayveli kılıf ile tam oturacağını düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • civcivx C kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabınız için.

    Addison kılıf elinize ulaştığında tableti klavyesi ile deneyip yorumunuzu paylaşırsanız sevinirim.

    Ben de Samsung'un sitesinden 45W şarj adaptörü sipariş verdim. Tabletten gelen 100 TL'lik bir hediye çeki vardı, 70 TL kadar da puanla beraber adaptör 130 liraya geldi.

    Tablet için başka ne gibi aksesuarlar almayı düşünürsünüz?
  • Whatsapp i web olarak bir türlü açamadım illa uygulamayı yüklettiriyor. Onda da yükleyip açınca telefondaki oturum sona eriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayın 12si oldu ve hala Eylül patch gelmedi. Sözde dokunmatik problemini çözecek bir patch hem de ve öyle bekliyoruz. Samsung sınıfta kalacak, az kaldı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hasantalha H kullanıcısına yanıt
    Opera ile deneyebilirsiniz. masaüstü sürüm olarak en iyi O çalışıyor.
  • Ben s7 aldım 1 eylülde sipariş verdim 3 eylülde geldi klavyeli kılıf da bu hafta karhoya verilecekmiş. Tablette amoled ekran yok ama gördüğüm en iyi ips ekran var(benim gördüğüm tekrar belirtiyim). AMOLED olmadığı için yeşillenme sorunu da hiç yok ve 11" gayet yeterli. Derslerimde kullandım ve S pen ve Samsung notes çok güzel olmuş noteshelfle kullanmayı düşünüyordum ama samsung notesu daha iyi buldum(Bu arada fotoğraf sürükle bırak sadece samsung tarayıcıda oluyor benim en çok kullanmak istediğim özelliğin diğer tarayıcılarda olmaması üzdü).S pen kısayolları çok işe yarıyor ve kağıttan ilk defa tablete geçecekseniz alışmanız çok kolay olacak her şey olması gerektiği gibi. İlk elime geçtiği günlerde biraz ısınma sorunu vardı ama güncellemeden sonra hiç yaşamadım. Performans zaten Androidin zirvesi ama ipad proya yaklaşamaz. Ses konusunda ipad proyu da deneyim ettim bu konuda bence konuşmaya değer bir fark yok ses kalitesi ve doygunluğu da ipad pro çok çok az önde ses sevyesinde de tab s7 önde. Tableti aldığımdan beri hiç pişmanlık duymadm kullanmaktan da büyük zevk aldım. Eğer ekranı küçük bulmuyorsanız s7ye bakın derim.




  • hasantalha H kullanıcısına yanıt
    Chrome ve Microsoft Edge'de oluyor bende
  • Ben de artı ve eksilerini belirteyim.

    + Cihazin fiziksel tasarımı çok güzel. Tasarımı daha iyi nasıl olurdu hayal edemiyorum.
    + Yeşil ekran sorununu tenzil edersek ekran kalitesi olağanüstü. En iyi ekranlı mobil cihaz, anlatılmaz yaşanır bir ekranı var.
    + Dörtlü hoparlörün sesi çok yüksek ve kaliteli
    + Performans iyi, kasma donma ısınma sorunu yok.
    + Parmak izi sensörü mükemmel çalışıyor.
    + S-pen gayet iyi
    + Tek bir USB receiver ile Logitech kablosuz klavye ve mouse'ı hemen tanıyor.


    - Cihaza Netflix, Spotify ve Trendyol yüklü geldi. Samsung'un bloatware saçmalığını acilen kaldırması lazım. Üç beş kuruş kazanmak için değmez, düşünün bakalım Apple neden katiyen bloatware koymamakta. Onların da aklına geliyor cihaz başına para karşılında Trendyol koymak.
    - Yeşil ekran sorunu
    - Diğer Samsung cihazlarla sinerjisi pek iyi değil. Galaxy S10+'daki müziklerimi tablete aktarmak için cihazları usb-c kabloyla birbirine başladım otomatik olarak tanımıyor. Aktarım için karmaşık üçüncü parti uygulamaları kullanmak zorunda kaldım.
    - Ön ve arka kamera kalitesi BERBAT. Tabletlerde kamera çok önemli değil o yüzden düşük kalite kamera koymuşlar anlıyorum ama bu kadar kötü olmamalıydı. iPad'in kamerası da iPhone'dan kötü Tab S7'den çok daha iyi.
    - İşletim sistemi... Android tabletler donanım ne kadar iyi olursa olsun işletim sistemi yönünden zayıf kalacak. Adamlar iPadOS diye işletim sistemi yapmış, her şey cihazın ekranına özel tasarlanmış. Uygulamaların çok büyük bir kısmı tablet için optimize edilmiş. Android tabletler ise binlerce telefonla aynı Android'i kullanıyor Samsung'un birkaç ufak ayarı dışında. Samsung eğer gerçekten Apple ile rekabet edilecekse kendi işletim sistemini yapması şart. Sen de TabOS diye tablete özel sistem yap mesela...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thevertia -- 13 Eylül 2020; 0:35:30 >




  • thevertia T kullanıcısına yanıt
    Dosya aktarımı için Quickshare veya Yakındakilerle Paylaş işinizi görmedi mi? Ben dosya paylaşımı için sürekli Quick Share kullanıyorum.


    Bir de bilmeyenler olabilir diye ekleyeyim. Samsung bir telefonunuz varsa, Başka cihazlarda arama/mesaj özelliğini açarak, telefonunuza gelen arama ve mesajları tablette görebilir, görüşme yapabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tableti yamuk olan yada yamulanlar varmış.


    https://www.reddit.com/r/GalaxyTab/comments/irkis7/bent_tablet/?utm_medium=android_app&utm_source=share

    ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • sawgent kullanıcısına yanıt
    Abartıldığını düşünüyorum. Bunu tespit etmek için kamera çıkıntısını masanın dışına denk getirmesi gerekiyor, bu da milimetrik dengesizlik yaratabilir. Masa mükemmel derecede düz mü, bu ayrı konu. Ayrıca ekran aşağıda bu testi yapınca hiçbir açıklık olmuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • civcivx C kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=HFa4RAuaX1w&feature=youtu.be&t=133

    Şurda o da var. Üst kısma kart giriyor.


    Resimdekini denerken kameranın da temas etmediği söylenmiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawgent -- 13 Eylül 2020; 12:0:25 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hasantalha

    Whatsapp i web olarak bir türlü açamadım illa uygulamayı yüklettiriyor. Onda da yükleyip açınca telefondaki oturum sona eriyor.
    Samsung internet tarayıcısı ilke web whatsap açılmıyor hocam.Google chrome deneyin.
  • sawgent kullanıcısına yanıt
    Kartvizit ile deneyince bende öyle bir açıklık yok. Olsa da, söylenmese kimsenin fark etmeyeceği 0,3 mm.lik bir açıklığı dert etmezdim. Zaten kamera çıkıntısı var, normalde milimetrik dümdüz durma ihtimali sıfır. Kaldı ki, kılıf takıyorsun. Terazide iken bir köşesine bastırınca sallansa tamam ama bu da biraz abartılı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.