Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab 4 10.1 Ana Konu ve Değerlendirme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
285
Cevap
5
Favori
29.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar oyun performansı nasıl acaba ve web gezintisi olarak tahminen kaç saat kullanım sunuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.teknosa.com/urunler/125044297/samsung-sm-t530-galaxy-tab-4-10-1-white-tablet arkadaşlar bende bu ürünü satın aldım.Sizlere sormak istediğim acaba şarj ederken nelere dikkat etmemiz gerekir ? Kimisi tam boşaltın öyle şarj edin diyor kimisi bataryayı %40 dan aşağı düşürmeyin diyor.Bunu diyenler bu tableti kullanan arkadaşlarım değiller :( İnternette de aradım pek sağlıklı cevaplar bulamadımçLityum iyon pil nasıl kullanılır diye aratınca pilin % 40 dan aşağı kesinlikle inmemesi gerektiği yazıyor.Özetle %40 dan aşağı düşmeyecek diyorlar ve % 90 da bile şarjı durdursak pil zarar görmezmiş çünkü pilin hafızası yokmuş :/




  • Otg kablosunu değiştirdim düzeldi sorun yok flash belleği görüyor. Piline gelince çok iyi sadece nette gezinecekseniz baya uzun gidiyor. Şartını ben %10 kalınca tanıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buna uygun kılıf alan var mı?

    acaba tab 2 10.1 inç kılıfı uyar mı, fiyatı 9.90 TL.
    http://www.teknosa.com/urunler/125043057/samsung-10-1-efc-1h8sgecstd-gray-bookcover-kilif



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prof.Matematik -- 12 Ekim 2014; 15:03:50 >
  • Prof.Matematik kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz kılıf uymaz malesef, vatan bilgisayarda tabletimi de yanımda götürerek denemiştim.

    Şu kılıfı aldım TIKLA .Ürün güzel, tablet güzel oturuyor kılıfa. Fakat sevmediğim yönü şu kılıfı diğer kılıfın üzerine katlama işi zor hatta katlanmıyor deseniz olacak, bu da problem yaratıyor. Tabletin kullanımı esnasında kılıf iki tablet büyüklüğünde yer kaplıyor haliyle.

    Özellikleri burada daha iyi açıklanmış TIKLAYIN



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hera09 -- 13 Ekim 2014; 10:18:16 >




  • orkan1977 O kullanıcısına yanıt
    Ürün eline geçti mi veya deneme şansın oldu mu? Sonucu merak ediyorum da..
  • elmyrdc E kullanıcısına yanıt
    Hayır satıcı iptal etti beim tabletle uyumlu değil diye. Bende şimdihttp://www.amazon.com/Tronsmart-T1000-Mirror2TV-Wireless-Compatible/dp/B00H2D3N0M bunu aldım bugün ulaşacak umarım. Deneyince paylaşırım
  • beewe bluetooth klavyenin yanina microsoft sculpt comfort mouse da aldim. ikisi gayet iyi kullaniliyor. Sarj suresi bu durumda gayet iyi. Zira sarj girisi bos kalabildigi icin bir taraftan tableti surekli sarjda tutarak sanki dizustu pc gibi kullanabiliyorum.
    Beewe 50 lira, microsoft mouse 78 lira. Mouseun ucuzuna kacmak istemedim zira dizustumde de kullanacagim.
    Otg kablo ile kullanilabiliyor mu diye soran arkadaslarim vardi, kendilerine bluetooth klavye ve mouse tavsiye ederim. Tavsiyem microsoftun veya logitechin urunlerini tercih etmeniz yonunde olacak. Bir kere alin, tam alin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • orkan1977 O kullanıcısına yanıt
    yabancı bazı sitelerde okuduğum kadarıyla tab 4 kesinlikle mhl desteklemiyor. bunun yerine miracast dongle kullanlar var.
    ben de az önce pritech marka kablosuz görüntü aktarım cihazı aldım 79 TL 'ye (gittigidiyor da var)
    bakalım nasıl olacak
  • Tableti dizüstüne çevirme çalışmalarım son hız devam ediyor. Beeweyi hiç beğenmedim. Bağlantı sürekli kopuyor uzun süre klavye ile uğraşmazsanız, klavye uyku moduna geçiyor ve uyanması çok uzun sürüyor,bazen mümkün olmuyor. pim saçma sapan yerdeki, illa yanında gelen iğne ile pime basıp bluetoothu devreye sokacaksınız.

    Bütün bunlardan sonra beeweyi bir kenara kaldırdım ve microsoft sculpt mobile bluetooth klavye aldım. Mouse ile iyi arkadaş oldular. Klavyede sıfır gecikme var. Kopma hiç yaşamadım, klavye ile işlem yapmadığınızda, uyanma süresi çok kısa ve bağlantıyı koparmıyor. Bu iyi bir şey.

    Bu şekilde tam istediğim gibi oldu. Miracast ile de tvye yansıttığımda gecikme olur mu, performans nasıl olur, yarın bakacağım. Zira tablette tvye yansıtılınca arayüz hatası alıyordum. Gerçi geçen hafta güncelleme geldi, belki düzelmiştir.

    Tablet ve aksesuarların tam hali aşağıdadır.
     Samsung Galaxy Tab 4 10.1 Ana Konu ve Değerlendirme




  • http://www.tronsmart.eu/

    Ürün geldi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkan1977 -- 16 Ekim 2014; 10:16:01 >
  • elmyrdc E kullanıcısına yanıt
    http://www.tronsmart.eu/

    Ürün geldi 2 gündür kullanıyorum.

    Tablette mükemmel sonuç aldım. 2 akşamdır dizileri tablet üstünden dizi x hd uygulamasından seyrediyoruz. Ezcast uygulaması ile bağlantı kuruluyor. Performans iyi.

    Asphalt 8 oynadım, biraz gecikme oldu tv ye aktarırken. Ancak angry birds vs daha basşt oyunlarda tam zamanlı oynayabiliyorsun. Cihazdaki videoları mükemmel açıyor. Browser, youtube uygulamaları da çok rahat kullanılıyor. Ancak film uygulamalarından direk tv'ye görüntü vermek mükemmel oldu ve hayatımı çok kolaylaştırdı. Eskiden yan odadan diziyi download ediyordum, alt yazı vs bulup usb'ye atıp seyrediyorduk. Böylesi çok rahat.




  • bu tabletten almayi düsünüyorum acaba gta vs tarzi oyunlari problemsiz oynatirmi kizima alacagim 7" tab 3 t210 vardi sattim bunumu alayim yoksa ipad 3 mü alayim ikinci el
  • gzegen kullanıcısına yanıt
    Asphalt 8 dahil tüm oyunları problemsiz oynuyorum
  • Samsung Google Nexus 10 ile bunu karşılaştırırsak artıları eksileri nedir?

    yardımcı olabilecek var mı?
  • rkadaşlar 1 ay önce aldım tableti. İşimi fazlasıyla görüyor çok memnunum ancak şarjı %30'lara geldikten sonra çok çabuk azalıyor ve bitiyor. Bir fikri ya da önerisi olan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar samsung galaxy tab 4 10.1 almayı düşünüyorum. kullanım amacım ağırlıklı olarak ders olacak. bu yüzden s pen olması gerekiyor. bu modelde s pen kullanılabiliyor mu? internette bununla ilgili bir bilgi bulamadım.
  • İsminde "note" olan tabletlere bak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psirik -- 28 Ekim 2014; 4:45:15 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bu tabletin sim kartlısı telefona çevrilebiliyor mu ?
  • Konuyu incelemek üzere bir mesaJım bulunsun, bugün mağazalarda biraz inceledim ve fiyat performans kalite üçlüsünü bu üründe gördüm gibi geldi.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.