Şimdi Ara

Samsung Galaxy Spica/Lite/Portal i5700 Android 2.1 ve Root İşlem Resimli Anlatımı (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.562
Cevap
14
Favori
515.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bırakın şimdi alarmı filan, hadi herkez 3d işine PSP ye cevirelim şu cihazları
  • Orijinalden alıntı: misskinn

arkadaşlar lütfen cevap bekliyorum. teli kaç saat şarjda tutuyorsunuz. ağustos sürümü kurulu. 2 saat sonra falan şarj simgesi üzerindeki gidip gelme bitiyor, 3 saat beklettim simge üzerindeki elektrik şekli gitmiyor. geçen simge üzerindeki gidip gelme bitince ckardım 2 saat sonra falan yani ve 2 gün gitmedi şarjı.. oyun oynamadım. çok az wifi ile internete girdim o kadar. ekran parlaklığı falan en azda...

Dostum cihazın tam şarj etmesi için elektrik simgesi gidesiye kadar bekle. Akşam yatarken tak şarja. Sabah kalktığında dolmuş olsun. O şekilde alıştırın kendinizi. Ben cihazı normalde hep akşamları veririm sarja. Bi sıkıntı cıkmaz..

arkadaşım 1500 lik şarj, bi bozulsa 100-150 arası kesin fiyatı.. ayrıcada havalarda zaten sıcak bataryayıda fazla ısıtıp makinaya zarar vermek istemiyorum. bataryayı bütün gece şarja taktığınızda telf şarjı ne kadar gidiyor. birde şarj dolduğunda uyarı sesi veriyormu... diğer arkadaşlar siz nasıl yapıyorsunuz şarj olayını... herkes nasıl yaptığını söylerse tam orta yolunu buluruz...

• alarm konusunda bn bir fikir wereyım benım eski samsung ta alarm 1 i kuruodum alarm ikonuda vardı menude ama calmıyordu acıkkende kapalıyknde en garanti 2.alarm ı kuruyosun kapalıykende acıkkende calıoo deneyın bakalım bnde i5700 u sıparıs ettırdım ereyona beklıyorum dort gozle:)
  • bu pc studio tanımıyo teli karta nasıl yüklediniz siz programları ?
  • bir sey daha paylasmak istiyorum bu spica ve lite versıyonları daha pahlı dikkatinizi cekti mi?

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-i5700-galaxy-fiyati,147215.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: silverdream

bu pc studio tanımıyo teli karta nasıl yüklediniz siz programları ?

Kart okuyucu ile at.

Evet beyler. Saat 9.30 da gectim 3d driver işinin başına. 9.30 - 11.10 arası. Yani yaklaşık bir buçuk saatir uğraşıyorum ve şuanda cihaza 4. formatı basıyorum Varmı benim kadar çok çökerten
  • arkadaşlar tel ne kadar zamanda şarj ediyorsunuz. bittiğinde uyarı msj veriyormu. birde bende ağustos sürümü kurumu. kolay gelsin herkese... bu 3d driver işine bende bakıyom..
  • quote:

Orijinalden alıntı: neondark20

bir sey daha paylasmak istiyorum bu spica ve lite versıyonları daha pahlı dikkatinizi cekti mi?

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-i5700-galaxy-fiyati,147215.html

Yok ya, o eski fiyattan satan firmalar. 1 ay öncesinde fiyatı öyleydi. Lite - Spica ayni ikiside. Aralarında bir fark yok. Sadece birden çok ismi var cihazın. Zaten farklı cihazlar olsalardı, bir e-ticaret sitesinde yan yana olmak üzere "i5700 Galaxy Lite" ve "i5700 Galaxy Spica" olarak iki ürünü birlikten görebilirdiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

2.2 froyo çıkar mı dersiniz,

igoda tıklıyorum,açılır gibi oluyor,home ekran geliyor,böyle 2-3 kere yaptıktan sonra açılıyor

Aaa bak yeni gördüm :) Froyo 2.2 resmi olarak çıkmaz artık. O konuda bi beklentiniz olmasın. Ama custom romlarla var şuanda kurulum yapabilirsin.

http://forum.samdroid.net/f53/ bak burada 2.2 ile ilgili çalışmalar yapıyorlar..

burada ise şuanda kurulabilen bir 2.2 froyo versiyonu var.http://forum.samdroid.net/f9/dev-android-2-2-froyo-samsung-i5700-alpha-2-gprs-3g-wifi-11-07-2010-a-1408/

Tabiki Ses, GPS, BT, Kamera, Sensör çalışmama gibi sorunlar var şuanda. Bir önce sürümde SD kart ve Wifi de çalışmıyordu. Yavas yavas yapıyorlar artık :) Birkaç aya cıkarırlar belki..

• quote:

Orijinalden alıntı: misskinn

arkadaşım 1500 lik şarj, bi bozulsa 100-150 arası kesin fiyatı.. ayrıcada havalarda zaten sıcak bataryayıda fazla ısıtıp makinaya zarar vermek istemiyorum. bataryayı bütün gece şarja taktığınızda telf şarjı ne kadar gidiyor. birde şarj dolduğunda uyarı sesi veriyormu... diğer arkadaşlar siz nasıl yapıyorsunuz şarj olayını... herkes nasıl yaptığını söylerse tam orta yolunu buluruz...

o kadar pahalı değil
    http://feature.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-yedek-parca-batarya-samsung-i5700-galaxy-spica-orjinal-batarya-eb504465vu-ayni-g-29461377/detay?ref=akakce&v=0.95.5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi live2lift -- 19 Ağustos 2010; 11:39:38 >

• arkadaşlar telefone nasıl format atıyoruz ? yardım edebilecek olan varmı ?
  • fabrika ayarlarına dön diye bir seçenek varmı??? naıl yapcaz bunu
  • ayarlarda, gizlilik başlığı altında mevcut fabrika ayarlarına dönme seçeneği.
  • Arkadaslar şu HTC magic in klavyesi çok güzeldi ya.

Acaba gören, bulan, kullanan var mı bu HTC klavyeyei?
  • beyaz çekçekli kılıf arıyorum bulamadım, siyah var elimde tuşlara leke yapıyor. varmı bulabileceğim bir yer bilen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sencer1000

arkadaşlar telefone nasıl format atıyoruz ? yardım edebilecek olan varmı ?

İlk mesajda tüm talimatlar yazılı orayı bi oku istersen ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoltAction

beyaz çekçekli kılıf arıyorum bulamadım, siyah var elimde tuşlara leke yapıyor. varmı bulabileceğim bir yer bilen?

Dostum o sorun bendede vardı. Turuncumsu bi leke yapıyordu. Çekçek ipide arka kapağa yapıyordu. Sonra kılıfı kaynar suya birazda domestos ekliyerek attım Su simsiyah oldu, kılıfın içi biraz yıprandı ama artık leke yapmıyor

• Arkadaşlar bir sorum olacak bu telefonu almayı düşünüyorum versiyonda atarım alınca fakat bir korkum var bende 5233 star vardı versiyon atarken gitti bir daha açılmadı allahtan serviste anakartını değiştirdiler bana teslim ettiler
    Sorum ise i5700 versiyon atarken böyle bir şey olursa stardaki gibimi olacak bir daha açılmıyacak yoksa şöyle yaparsın böyle yaparsın şu tuşlara basarsın tekrar eskiye dönersin gibi bir durumu var mı Yani yanlış bir şey sonucunda bir daha hiç açılmama gibi bir durumu söz konusu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

quote:

Orijinalden alıntı: misskinn

o kadar pahalı değil
    http://feature.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-yedek-parca-batarya-samsung-i5700-galaxy-spica-orjinal-batarya-eb504465vu-ayni-g-29461377/detay?ref=akakce&v=0.95.5

sağolasın kardeş,,, diğer kullanıcılar niye tel ne kadar sarj ettiklerini söylememişler veya ne kadar kalması gerektiğini.. kimse benim gibi bilmiyor sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: RealKiss

quote:

Orijinalden alıntı: BoltAction

beyaz çekçekli kılıf arıyorum bulamadım, siyah var elimde tuşlara leke yapıyor. varmı bulabileceğim bir yer bilen?

Dostum o sorun bendede vardı. Turuncumsu bi leke yapıyordu. Çekçek ipide arka kapağa yapıyordu. Sonra kılıfı kaynar suya birazda domestos ekliyerek attım Su simsiyah oldu, kılıfın içi biraz yıprandı ama artık leke yapmıyor

aynen dediğin gibi oluyor bende de. i8910 için beyaz kılıf buldum ölçüleri boyutları haricinde tutuyor yarım cm içerde kalacak telefon önemli değil, olmadı keserim.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.