1 hafta kadar önce hepsiorada olmayan bir site üzerinden galaxy sl aldım. ürün 16 gb olarak belirtiliyordu. Aynı gün içinde kargo teslimatı şeklinde aldım. Telefonu açtığım zaman dahili hafızanın 1.5 gb olduğunu gördüm 16 değil 1nokta 5 gb. Tlefonunn kutusunda 4 gb yazıyor. 4 gb olsa dhili hafıza tamam diyecem bunda bir bilgi hatası var kabullenecem.
Velhasılı cumartesi aldığım telefonu değiştirmek için pazartesiyi beklemek zorunda kaldım. Pazartesi gün müşteri hizmetlerini aradım adam gibi bilgi veremiyorlar, değişim formunu doldurun onay gelince bize telefonu gönderin dediler.
Onay salı günü geldi ve bende kargoya verdim.
Bugu günlerden cuma ve bana bir mail geldi ürünün teslim alıdnığı hakkında ve şu numarayla takip edebilirsiniz.
neyse baktım ürünü servise vermişler. tam bir saçmalık.
Ve en önemliside 16 gb olrak sattıkları ürünü benim şikayetim üzerine 4 gb olarak satmaya başladılar.
Özelliğini tam olarak bilmedikleri bir ürünü neden satarlar anlamıyorum. Teknik ekipleri yok mu bunların gerekli kontrolu yapacak. Bakarsın ürün 16 gb değil. Çok zor değil pilini tak aç hafıza durumun abak.
Benim öğrenmek istediğim konu 4 gb olarak lanse edilen bu ürünün dahili hafızası kaç çıkıyor.
Bu telefondan lan ya da inceleme fırsatı bulanlardam yardım istiyorum
Ve bu beceriksiz şirket beni pey madur edeceğe benzer.