Şimdi Ara

Samsung Galaxy SIII mü HTC One X mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktaki gibi bu iki telefon arasında kaldım.Hangisini alsam bilemedim?

Benim için öncelikler sırasıyla video çekimi,ses kalitesi,pil ömrü,oyun,web performansı.Diğer sosyal özellikler fln hiç önemi yok.

Tasarım olarak ikisi de çok iyi(benim için) ama bu özellikleri en iyi veren telefon hangisi?

• Samsung'un geçtiğimiz haftalarda satışa sunduğu yeni amiral gemisi Galaxy S3 ve HTC'nin amiral gemisi One X, pek çok akıllı telefon alacak kişinin aklını karıştırıyor.
    Android'in babası konumundaki iki akıllı telefon arasından hangisini alsam diye büyük bir ikilem yaşanıyor. Alacak kişilerin ortada kalması da oldukça doğal.
    Birbirlerine yakın teknik özellikler, bazı üst noktalar ve bazı eksiklikler. Hangisi daha iyi peki? HTC One X mi Samsung Galaxy S3 mü? Hangisini almalıyız?
    Bunun cevabını sizlere direk vermek yerine, hazırladığımız videoda seçtiğimiz konu başlıkları altında, cihazların performansını puanlama yoluna gittik. Toplam puanları ise videomuzun sonuç kısmına ekledik. Galibi o zaman göreceksiniz. İyi Seyirler.

http://shiftdelete.net/samsung-galaxy-s3-mu-htc-one-x-mi-37888.html

• mp3 dinlemek istiyorsan htc one x ses kalitesi harika.ama ınternet hızı olsun depo hafıza olsun samsung s3
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.