Şimdi Ara

Samsung Galaxy S9 ve Galaxy X'in tanıtılacağı tarih belli oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • "Kendisi geçen yıl Güney Kore'de gazetecilere yaptığı açıklamada Galaxy X olarak gelmesi beklenen telefonunu 2018'de çıkarmayı hedeflediğini söylemişti."

Hırsız Varsa Apple

Bu kadar karekter yoksunu bi tayfa olabilir mi adamların markasını çalmışlar adamın malıyla adama özenti diyor keko apple kağıttan bir şirket ve x i bir buluş olarak görüp sahiplenmeleri gayet doğal üstüne gitmeyin vasatların

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan78689

Yemin ederim bu samsungcularda gram beyin yok. Hepsi avukat kesilmiş x ibaresi tamamen apple x cikardi diye yapilan birsey

X'i de zaten Apple buldu.

Fanatiklikte bir adım öteniz bu olacak. Yahu iphone X lafının geçmediği dönemlerde adam katlanır telefonlarında galaxy x olacağını çokkkk evelden söyledi zaten. Hadi diyelim apple önce söyledi. Kopyaladığı X olsun.. Apple sonra tırım tırım samsunga gelir banada esnek ekran ver diye

Not: 2010 dna beridir iphone kullanırım bu sene samsunga geçtim rahat ettim.

• X'i merak ediyorum açıkçası.

• XZ2 ile S9 iyi kapışacak bu yıl ekran kasa oranı yüksek gelecek olan XZ2 bu dövüşü kazancaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi hepsini geçtim Xperia X gibi 2016 şubatında duyurulan bir telefon var zaten yani 2 sene olmuş. iPhone'dan çalma durumu gibi algılayacak çok kişi var bu doğru ama bilen kişiler zaten böyle bir olay düşünmez. Kaldı ki X pek çok şeye dair kelime çıkartabilir yani eXperience, eXtreme gibi bir şeyler ile X i güzel vurgulayabilirler bile. Tabii s9'dan sonra s10 niyetine X i kullanmak gibi bir amaçları varsa yine yaklaşıyor ama çalma olarak bakmak saçma.

• arkadaşlar Apple'cılardan daha iyi mi bileceksiniz
    X'i apple buldu hatta roma rakamlarını bile Apple bulmuş olabilir

bilim adamları göreve

• Aplle işte böyle bir şirket oldu fanboyları da şirketin küçük kopyası alelacele bir aypon x çıkartıp sonra rakibin yıllardır serinin sonu x le biten telefonu gelecek dense bile gidip ismin üzerine yatıp sonra davalık oluyor ve hep kaybediyor ama sonuçta akılda kalan ilk biz yaptık onlar taklit bu ısırılmış elma x in patetntini bile almış olabilir bir yerde x geçen bir şey yaparsanız dava edilme şansınız var söylemedi demeyin. :)

• Yaa X veya ten (ülkemizde pek ten diye okunmuyor ama Amerika'da Iphone ten deniyor) Sonuç itibariyle ne kadar uzun zamandır Samsung X çıkaracağından bahsetmiş olsa bile Iphone daha önce X ibareli bir telefon çıkardı.Dolayısıyla Samsung'un taklit ettiği düşüncesi yanlış değil. Keşke Samsung elini çabuk tutup daha önce çıkarsaydı. Şimdi insanları eleştirmemek lazım çünkü önümüzde satışta olan bir X var. Bu araada Samsung'da inanılmaz taklit ediliyor,ismen (note serisi gibi). Piyasada sürüyle "NOTE" var.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.