Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S9 / S9 PLUS [ANA KONU] (253. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.132
Cevap
151
Favori
1.240.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkdaslar birsey dikkatimi cekti. Telefon sarjdayken dokunmatik biraz gec tepki veriyor mesela klavyeden birsey yazarken basmamis gibi oluyor. Kafa topu oynuyorm mesela ziplamaya basiyorm sarjdayken tlefon basmıyor sizdede aynimu acaba kontrol edermisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ben s9 kullanıyorum gayet de memnunum oyun oynamıyorum . Sabah 8 de şarjdan çekiyorum diyelim. Akşam saat 10 da şarzı yaklaşık 20-25 kalıyor. S9+ daha iyi olabilir belki ama daha fazla para veripde kullanmayacağım bir 2gb ram ile daha büyük bir telefon almak istemezdim.

• themakina kullanıcısına yanıt
    O zmn sade alo demek için kullanıyor olmalısın

• hzr34 H kullanıcısına yanıt
    Yeni hat alacağım aldığım zaman gösterebilirim telefon kapalı kullanmıyorum.
  • Merhabalar ben bir ay önce s9 plus alarak aranıza katılmıştım zaten ama yeni çıkacak olan note 9 aklımı çok celiyor acaba Samsung'un eskiyi getir yeniyim götür kampanyası olur mu bu arada s9 plus dan aşırı derecede memnunum ama note deneyimi ilk defa yaşayacağım için geçmeyi düşünüyorum özellikle s9 plus camera ve müzik keyfi ses yüksekliği ve hdr destekli ekranı zaten deprem etkisi yaratiyor. Harika bir deneyim sunuyor eğer s9 un üzerine koymuşlarsa kesinlikle değer diye düşünüyorum sizin düşünceleriniz nedir

• Ve son bir şey daha sormak istiyorum normalde ağır çekim modu herkesde süper ağır çekim modu diye yazarken bende neden ultra ağır çekim yazıyor merak ediyorum da başka böyle yazan var mı bugün arkadaşımla yan yana geldiğimde fark ettim zahmet olmazsa bir bakar mısınız telefonunuzdan

• Yusuf_yilmaz21 Y kullanıcısına yanıt
    Bende de ultra ağır çekim diye yazıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon görüşmelerinde kulaklık sesi az geliyor bunu yükseltmenin bir yolu var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nevergiveup8787 kullanıcısına yanıt
    Evet çok memnunun. Yukarıda paylaştığım ekran görüntüsünden 1 günlük kullanımı hesaplarsanız 4-5 saat ekran süresi alırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bombus -- 9 Ağustos 2018; 8:25:22 >
  • Bombus B kullanıcısına yanıt
    Sosyal medya var kullanır mısın oyun oynar mısın?

• Nevergiveup8787 kullanıcısına yanıt
    Telefonu telefon olduğu için kullanıyorum evet. İletişim ve haber okuma ekstra olarak müzik dinlerim. Bu yüzden ben memnunum. Pubg de kaç fps aldığım umurumda değil çünkü oyunu pc den oynarım telefon benim için bir oyun aracı değildir. Ama başka birisi oynar kullanır oda şarjı etkiler haliyle.

• Yeni gelen güncellemeyi yükleyen varmı beyler. Durum nasıl bir değerlendirme yapsak ?

• SAMSUNG GALAXY S9 / S9 PLUS [ANA KONU]

TR TUR

• Sammobilede 2 adet gözüküyor guncellme agustos guncellemsi var . Bize gelen temmuzun

• Merhabalar... ilk android seruvenim...s9 aldim oncesinde hep apple kullandim sizlerden yardim istiyorum...bir bildirim geldiginde yukarda beliriyor belli bir sure ve ben baska bir isle ugrasiyorum eger o gelen mesaji acip okumaz isem belli bir sure sonra tekrar titresim ve mesaj sesi ile ayni mesaj yukarda yine beliriyor bunun cozumu yokmu bir defa bildirim gelse yeterli ???

• Bana 1 ağustos güncellemesi geldi s9+ türkiye cihazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dgkn_ngn -- 9 Ağustos 2018; 11:56:48 >
  • slm...

2 adet son güncelleme tam olarak neleri ekleyelip&iyileştiriyor?
  • Sabah 5'te Temmuz

Şimdi de Ağustos güncellemesi geldi telefonu daha yeni sıfırladım olacak iş değil şimdi işin yoksa tekrar güncellemeyi kur ve sıfırlayıp temiz kurulum yap.

SAMSUNG GALAXY S9 / S9 PLUS [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legendery -- 9 Ağustos 2018; 12:6:31 >
  • Legendery kullanıcısına yanıt
    9.0 gelmeden sıfırlamam ben gerek yok

• 
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.