Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S9 / S9 PLUS [ANA KONU] (1120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.105
Cevap
162
Favori
1.231.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11181119112011211122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • AlizadEmin A kullanıcısına yanıt

    Yıllardır belki bütün Android telefonlar 2 büyük güncelleme aldılar hep, ee bu kadar zamandır belli bişey bu telefonların ne kadar güncelleme aldığı, alacağı, siz bu telefonları alırken bilmiyor muydunuz kaç güncelleme alacağını, yada hiç araştırmadan iPhone gibi güncelleme alacak mı sanarak alıyorsunuz anlamadım ki? Neden güncelleme vermesinler sorusuna cevap çok basit. Yeni güncelleme vermek maliyeti arttırıp, satışı düşürür = Kâr değil zarar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batarya değişimi yapan arkadaslar memnun musunuz ve nereden yaptirdiniz şarjım cok cabuk bitiyo ve yuzde 20 de kapanıyor telefon, bu değişim işlemi ne kadar sürüyor
  • berkan 197 kullanıcısına yanıt

    neyse ki artık 3 büyük guncelleme sözü verildi yeni çıkan modeller için bakalım sözlerinde duracaklar mi merakla izliyorum samsung bu sağı solu belli olmuyor.

    bir de su var apple gibi güncellemeleri parca parca verip 5 yil güncelleme veriyoruz hikayesi yok, 2 ana güncelleme ve köklü değişiklikler ile geliyor android tarafı çoğu kullanıcı bunun farkında değil 5 yil veriyor mu veriyor mantık bu




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 17 Ocak 2021; 14:40:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: receep 32

    Garantisi bitti mi

    bitti

  • quote:

    Orijinalden alıntı: apolyonn

    Batarya değişimi yapan arkadaslar memnun musunuz ve nereden yaptirdiniz şarjım cok cabuk bitiyo ve yuzde 20 de kapanıyor telefon, bu değişim işlemi ne kadar sürüyor

    Memnun kalırsınız, ellerinde parça varsa aynı gün değişir. Yetkili servise götürünüz.

  • Versinler tabi güncelleme, herkes ister. Yalnız burada en önemli kısım yukarıda bir arkadaşımın da dediği gibi optimizasyon. Az güncelleme olsun öz olsun. Artık oturmuş bir sistem istiyor kullanıcılar pili olsun, kamerası olsun, işletim sistemi olsun. Optimize, kararlı, stabil ne diyorsanız artık telefonların aldığı son güncellemeler kusursuza yakın olmalı en azından ki kullanıcılar uzun yıl kullanabilsinler telefonlarını. Durum böyle olursa bence güncelleme versinler veya vermesinler umrumda olmaz nihai kararlı sürümden çıkarsınlar kâfi. Geriye kalan en önemli kısım güvenlik güncellemeleri ki onlar da basit güncellemeler, he bu pezevenklere o bile zor geliyo o yüzden o konuda da Google bir ayar çekecek artık :D


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Firmalar telefona güncellemeyi kestiğinde güvenlik güncellemesi de kesiliyor. Google da bunu istemiyor. Güvenlik güncellemesini kendisi verip gerisini firmalara bırakacak. Doğru olanda bu aslında.

    Misal, ben s9+ telefonumu 5 yıl kullanmayı planlıyorum. 2 yıl boyunca güncelleme alıp neden güvenlik düzeyi 3 yıl öncesinde kalsın.

  • Arkadaşlar güncelleme hakkında Herkes Samsung'u suçluyor maalesef bilgi eksikliği var bu konuda demek oluyor bu da.

    Android telefonlara güncelleme verdirmeyen GOOGLE. 2 yıl tüm android cihazlara kendi cihazlarına ise 3 yıl güncelleme veriyor google. Samsung sadece kendine göre arayüzünü güncelliyor.

    Fakat yapılan yeni anlaşmadan sonra S10 serisinden itibaren 3 büyük güncelleme alacak samsung telefonlar.

    s9+ kullanıcısı olarak mağduriyet alırken oluşmuş bir durum kullanırken değil.

  • S9 Sağlam çiziksiz ikinci el bulamadım





  • Arkadaşlar iyi paylaşımlar .. forumda gerçekten huzursuzluğun had safhada olmasından dolayı girmemeyi ciddi düşünmeme neden oluyor bazı şeyler . .. memlekette ne tiplerin bu foruma uğradığını görün diye bir ekran görüntüsü attım . konu ile alakalı değil ama 400 bin tl ye araba değil ev alınır denildiği için asgari ücrette 3000 lirayı bile zor bulup çoluğunu çocuğunu beslemek için çaba sarfedenlerden tutun orta direğine kadar çoğu kesime yapılan hakaret saygısızlık bu ... Ne yazıkki para karakterin önüne geçmiş çoğu yerde

    SAMSUNG GALAXY S9 / S9 PLUS [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 21 Ocak 2021; 1:6:28 >




  • Selamlar arkadaşlar. İstanbul avrupa yakasında hemen hizmet alabileceğim samsung servis var mı? Bataryayı değiştirmek istiyorum? Garantimin bitmesine 25 gün var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • estimates29 E kullanıcısına yanıt

    Takmayacaksın hocam böyle tipleri, heryerde var böyle andavallar malesef ama insanların yüzüne karşı çulsuz diyecek g*tleri olmadığı için burada kendilerini tatmin ediyorlar anca ezikler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan 197 -- 21 Ocak 2021; 14:34:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hitman298 H kullanıcısına yanıt

    Ben mecidiyeköy de yaptırdım, aynı gün teslim almıştım. Ali Samiyen stadyum arazisinin yanında hemen.

  • hitman298 H kullanıcısına yanıt
    Hocam samsungu arayınca en yakın servisin konumunu msj atıyorlar. Bu arada Allah senden razı olsun, senin sayende garantimin bitmesine 3 gün kaldığı aklıma geldi. Hemen servise götürdüm telefonumu pil değişimi için. Ekranın da da gölge olduğunu fark etti servis elemanı, ekranı da değiştireceklermiş.
  • commangene C kullanıcısına yanıt

    Telefonum iyice sapıttı. Yüzde 40a geldiğinde direk yüzde 4e düşüyo ve hemen kapaniyo ardından. Sarz cihazını takıyorum hızlı sarzi algılamıyo ilkinde 3 saat kaldı diyo dolmasına. Çıkartıp takınca düzeliyo ama gidip bakıyorum bu seferde sarz cihazını düzgün takamamissiniz uyarısı alıyorum. Kulaklık konuşma esnasında mikrofon ve ses düğmeleri çalışmıyo. Amiral gemisi böyleyse. Hanımda j7prime var canavar gibi. Tık yok. Ben de 12 Şubat gelmeden baktirayim diyorum serviste.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hitman298 H kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin şanssızlığınız olabilir. Bende s9 plus hanımda s9 var, hiç öyle bir sorun yaşamadık.
  • Arkadaşlar biliyorsunuz ki, androidde arka planda saçma sapan uygulamalar çalışıyor. Bunu engellemenin bi yolu var mı?
    Geliştirici seçeneklerinde Arka plan işlem sınırını nasıl yaparsam hem telefonun çalışmasına sorun yaratmaz hem de arka planda kullanilmayan programları çalıştırmaz?
    SAMSUNG GALAXY S9 / S9 PLUS [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AlizadEmin A kullanıcısına yanıt

    Cihaz bakımı > pil > uygulama güç yönetimi > derin uykuya alınmış uyg.


    Buradan arka planda çalışması gerekmeyen bütün uygulamaları ekleyin.

  • hitman298 H kullanıcısına yanıt
    telefonu nasıl kullandınız allah bilir gelip buraya s9u kötülemeniz hoş değil. j7 ile karşılaştıralacak bir telefon hiç değil.2 seneyi aştı hiçbir sorunu yok taş gibi kullanıyorum
  • 
Sayfa: önceki 11181119112011211122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.